Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Sveikos, merginos, nelab tespėju prtūpti prie kompo. O šiandien po žinių dėl Afganistano iš viso siaubingai jaučiuosi. Su MB abu esam kaip šlapiu maišu gavę. Nors nepažįstu to vyruko, bet mūsų vyrai tokio pat likimo, gali bet kada kas nutikti. O dar ir draugas mūsų ten yra. Žodžiu, labai sunku doh.gif Ir nervuojuosi, ir žliumbiu, negaliu doh.gif
Atsakyti
Stresuoju, mažylė tooookią šišką įsitaisė, kad net baisu blink.gif O dar vyras atsisėdęs vėjus pasakoja aggressive.gif Bet atrodo mažylė normaliai jaučiasi, nėra mieguista, pamatuosiu temperatūrą.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 22, 23:02)
Bim as ne specas, bet pas mane katilas uzvires ne karta yra ir ptfu ptfu ptfu per tuos uzvirinejimus nieko nebuvo, tik varikliukas kur siluma varineja parejes yra, Tu nesijaudink, beje kaip Tavo sveikata? Ar pasveikai?
Nesakyk kad metai nelaimingi  schmoll.gif man kaip tik 2007 kiaules nese, o siemet dukriukas gime ir ta ispeikta vasario 29  tongue.gif
as tai biski atsigavau, nes taip bloga buvo siandien, sakias balsu zliumbiau, gerai, kad arielyte kietai miegojo  unsure.gif
Tau jau jauciuos gyvesne, ta pilnatis nervina mane, uzeina ir galva susuka. Siandien namie tvarkiaus, radau laiskus elai rasytus taip sirdi suspaude  verysad.gif kartais atrodo viskas normaliai, susitaikiau, gyvenu toliau nieko nepakeisi,  kaip siandien tai negaliu ir pyktis ir neviltis ima, kodel taip turejo atsitikt ... Nebutu arieles nezinau, abejoju, kad buciau susitvarkius su nervais ...
aij einu eurovizija ziuret, uzteks depresuot  mirksiukas.gif

matai ir pas mus katilas nekarto yra uzvires , bet gi sakau jis uzvire kad vienas voztuvas buvo uzsuktas, tai labai didelis sliegis sukilo ir galiejo nuo to sprogt! nes kkai seip uzverda, tai suveikia adbulinis voztuvas ir garai per ji pasisalina, nemezdami ta sliegi, o si karta visiskai kitaip buvo, pas kaiminus taip nuniese puse namo, tai stropaitys, kuris statie ir nadastatie kazkokia nesamone, papolesu pinigeleis, aciu devui kai sprogo pas jos katilas nieko namie nebuvo, tai be auku, o kiek tokiu visokiu buna, kai ir zmones nukiencia! ai jau atsigavau, as greit nuo adrenalino priklausoma tapsiu!
jau beveik pasveikus, tai yra dar kosciu bet jau geriau, seip tik tas kosulis toks nelabai grazus, o aip sloga jau beveik praejo, ir bedru negalavimu jau nejauciu. galima sakyt kad jau sveika! vyrui cia viena diena buvo temperatura, bet ligtai nieko, jau siandien kaip agurkas irgi tik slogoja!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim: 22 gegužės 2008 - 21:31
QUOTE(zydra30 @ 2008 05 22, 16:36)
sveikute, as kazkaip i gimimo data paziurejau.
viskas aisku, gaila, kad su vyru nera paprasta. suprantama, juk tokie isgyvenimai seimoj niekad be pedsaku nepraeina. mes visos tai zinom. pamenu save ir vyra pirmom savaitem, man taip norejos buti kartu, atrode, gal ta tustuma maziau jausis, bet budavo dar sunkiau, nes nebuvo mums apie ka kalbeti. visos svajones, laukimas, ateitis buvo palaidoti. atrode, kad aplink mus tokia begaline tustuma atsivere. bet su laiku kazkaip lyg ir susitvarkem.
tikiuosi nenuliudinau taves labiau, kad taip uzklausiau. bet tavo paskutiniai zodziai turi vilties  smile.gif "laikas parodys, tikiuosi, bus gerai..."

Nepergyvenk, aš taip ir supratau, kad tu į gimimo datą pasižiūrėjai... Be to, šiame skyrelyje dažniausiai kūdikėliai yra išėję.
Šiandien man jau daug ramiau, sunkiausia buvo prieš gimtadienį ir kelias dienas po jo. Mano vyras irgi geras, puikus žmogus... Be jo nežinau, kaip būčiau ištvėrus. Betgi kartais užknisa ir jis: pvz, antras mėnuo įjunko į internetinį kompiuterinį žaidimą, tai dabar parom žaidžia, nieko matyt nenori! O stogas tai man važiuot jau pradeda... Nežinau, kaip jį atitraukt: gyvenime taip anksčiau nėra buvę.
Nu, gal kaip nors atsikabins, protingas gi žmogus, rodos, ir ne piemuo jau...
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 05 22, 20:29)
pas mus tai visokios nesamones nesibaigia! vyro broli paprasiau pakurt katila, tas pamirso atsukt kazkoki ventili ir uzvire katilas, ir namie neko apart manes su dukra nebuvo, ka daryt? skambinu vyrui jis ligoninei siulesisimineja, nekiale ragelio, dasiskambinau osviuj, tau tas pasake kad dar kelios minutes ir butu sprogimas blink.gif na zinokit taip persigandau kad net galva skelia! man sitie metai kazkokie baisus visais adzvelgeis! kaip prasidejo nuo nemirackos mirties tai ir nesibaigia! sako kad metai kurio vasario men 29 dienos buna labai nelaimingi, tai as pirma kart to isitikinau! greiciau pasibaigtu tie metai gal tada susitvarkis pas mus viskas! as jau nebezinau ka daryt! g.gif
Papildyta:
ne na kas darosi, kodel visos bedos ir stesei man ant peciu? nusbodo! kada as galiesiu tesiog ramei, be stresu didesniu leist savo denelias?
rankos driaba, net rasyt negaliu, toks jausmas kad virs bedugnes vaikstau pastovei!

Kiek teko su panašaus likimo žmonėms susidurti, tai beveik visiems pirmi metai po artimojo mirties būna košmariški visais atžvilgiais. Pas mus irgi pirmais metais po Aliuko mirties paeiliui sugedo beveik visi namuose turimi elektroniniai prietaisai, nesisekė su niekuo bendrauti, nebuvo darbo ir t.t. Net durys namie neužrakintos visą dieną vienąkart prabuvo, bet prasilaimėjo: tądien norėjau važiuot pas Aliuką, bet pakeliui neišlipau kažkodėl. O namie radau atrakintas duris... Laimė, niekas kitas nerado. O kiek visokių nemalonių smulkmenų (nors tada jos tokiom neatrodė) buvo, nesuskaičiuosi... Ir pažįstamoms likimo draugėms panašiai nesisekė arba nesiseka. Ne veltui liaudyje sako: "Bėda viena nevaikšto". Irgi viskas atrodė juoda, beviltiška, bet visgi viskas išsisprendė ar sprendžiasi, kad ir labai pamažu.
Taigi, Bim, viskas pasitaisys, pamatysi. Reikia tik laiko...
Atsakyti
mergaites po netekties nesiseka todel, kad mes bunam issiblaske, neatidzios ... kaip kokiam ruke gyvenam... mums ir keleta kartu vos vos pavyko issisukti, tai koks vairuotojas uzkisa masina, tai fura is kazkur per metra isnyra, tai sveikata suslubuoja..
maniskis ir buvo prilipes prie zaidimu doh.gif , po pusmecio praejo, nusipirko masina varzybom lotuliukas.gif , o taip iki ryto varydavo, dar mano brolis ateidavo, tai zvengdavo ir keikdavos per nakti doh.gif , poilsio jokio
Atsakyti
na va merginos, mano paskutine diena darbe. primena man pries metus, kai buvo irgi paskutine diena, tik kitam darbe. bet tikiuos sie metai kitokie smile.gif
dabar busiu namie, ziuresiu tv, skaitysiu, ir lauksiu.
Atsakyti
Na, mergaites, palaikykit mane nors truputi, ba as nupusiu help.gif verysad.gif
nezinau ka man daryti nesuprantu kas su mano diedu g.gif po ano karto atsiprase geliu atnese, ir kas is to vakar vel negrizo uzvakar futbola su draugais iki pirmos, o vakar vel kazino. Nezinau ka galvot!!!!!!!!!!!!!! Gal as jau jam nusibodau, gal stora verysad.gif kai jis pasake kad kazino tai as paemiau ir pas drauge isvariau ir nakvojau, tai galvojot jieskojo tikriausia paryciais tik parsliauze tai paskambino tik desimta ryte bet as nekeliau.o dabar jau as namie ir jo ner ir zinau kad nebus nes vel kazino jis senai sake kad siandie ten svente kazkokia uzdaras vakaras o jis pakvietimus turi gun_rifle.gif o mano broliui skambino kai as nekeliau klause kur as, brolis jam sako gal jau uzsedai sergi kazino tai sako ginasi kaip alhogolikas, sako pinigus uzdirbineja doh.gif
Papildyta:
gerai nors viena gera zinia turiu tai nors uz kazka pasidziaugt galiu:mano daruge galu gale laukias po dirbtinio apvaisinimo tai paskambino verkdama tos asaros laimes nes taip ilgai negalejo niekaip pastot. Tik idomu kiek ju bus tongue.gif gal cieli trys
Atsakyti
kai maniskis uzkniso su masinom pasaciau ultimatuma arba skiri normaliai savaitgalius seimai ir nereik taupyt, arba buk su masinom ir buk vienas... biski aprimo su masinom, pasistenge su pinigeliais, daugiau skiria laiko, bet nemeta ir masinu doh.gif lotuliukas.gif
o kazino mano manymu ta vieta kur pagundos ir zmogus gali iklimpti is kur uz skolas gali kojom i prieki isnest, pati zyzi galvok ir priimk sprendimus, nes gyveni tu , cia tavo kelias
smagu uz tavo drauge kuri turi dabar delko dziaugtis smile.gif
Atsakyti
Antra diena užeinu, ir vis tuščia tuščia...... solidarizavotės ir tylit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 25, 14:20)
Antra diena užeinu, ir vis tuščia tuščia......  solidarizavotės ir tylit smile.gif

tuscia, visos kazka veika smile.gif
pas mus labai prastas oras, nors kiek zinau ir lietuvoj lyja. tupim abu su vyru namie, prie teliko, nuobodu.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 05 25, 14:41)
tuscia, visos kazka veika  smile.gif
pas mus labai prastas oras, nors kiek zinau ir lietuvoj lyja. tupim abu su vyru namie, prie teliko, nuobodu.

Ilsisi matyt visos biggrin.gif
Na va žydra liūdna kad atostogos o lyja, na bet vėliau ar ankščiau pasitaisys. Vis geriau negu kad karštis begalinis, tada taip sunkiai nešiojasi nestuke.gif .
O pas mus pajūryje to žadėto lietaus kaip nėra taip nėra. schmoll.gif Vakar buvo apsiniaukę, stiprus vėjas bet nelijo, o šiandien vėl saulė šviečia.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 05 25, 17:14)
Ilsisi matyt visos biggrin.gif
Na va žydra liūdna kad atostogos o lyja, na bet vėliau ar ankščiau pasitaisys. Vis geriau negu kad karštis begalinis, tada taip sunkiai nešiojasi nestuke.gif .
O pas mus pajūryje to žadėto lietaus kaip nėra taip nėra. schmoll.gif Vakar buvo apsiniaukę, stiprus vėjas bet nelijo, o šiandien vėl saulė šviečia.

jo, kai karsta, tai man nelabai gera, bet jei iki 25 tai nieko.
zinau, kad pajury oras beveik visada priesingas, nei kitur lietuvoj. pamenu, pas mus budavo sninga, grazi ziema, o pajury lietus smile.gif
einu toliau teliko ziuret cool.gif
Atsakyti