aš , kol mažė buvo dar tik kelių mėnesiukų, nešiojauis ją lauke BB nešyklėje, šiaip dabar į laukutį išsiruošiame su paprastu sportiniu vežimėliu, o vyresnėlė gan noriai eina nemažus atstumus, nors buvo atvejų, kai mes išsiruošėme būtent su šiuo sportinuku kiek į ilgesnę kelionę, o atgalios namučių, vyresnėlė niekaip kitaip nenorėjo, kaip tik kad ,,opapa"
SVEIKI,
aš , kol mažė buvo dar tik kelių mėnesiukų, nešiojauis ją lauke BB nešyklėje, šiaip dabar į laukutį išsiruošiame su paprastu sportiniu vežimėliu, o vyresnėlė gan noriai eina nemažus atstumus, nors buvo atvejų, kai mes išsiruošėme būtent su šiuo sportinuku kiek į ilgesnę kelionę, o atgalios namučių, vyresnėlė niekaip kitaip nenorėjo, kaip tik kad ,,opapa"
... o šiaip į prekybos centur, į pasivaikščiojimus gamtoje ar kokiame nors kitame mieste keliaujame su savo mylimu philuku ir abi panos noriai jame sėdi ir būna praeivių eksponatais
Sveikos mamytes. Susiduriu su tokia problema,niekaip neissirenku vezimelio pametinukams..kokius jus turite,ka galetumete patart? o gal ir parduodat savo nebenaudojamus?
Mano mazius 2011 07 04, o kito leliaus laukiam rugpjuti :-)
Kadangi vaikiukas gims vasaros pabaigoj,tai svarbu dideli pripuciami ratai vezimui,kad pravaziuot per sniega. Ir turim pirkt butinai traukinuko tipo,kitaip netilpsim per laiptines duris.
Kadangi vaikiukas gims vasaros pabaigoj,tai svarbu dideli pripuciami ratai vezimui,kad pravaziuot per sniega. Ir turim pirkt butinai traukinuko tipo,kitaip netilpsim per laiptines duris.
Turiu visokios patirtie ir galiu pasakyti,kad viskas labai priklauso kur gyveni, jei mieste ir daug vaikstai pestute,pvz apsipirkti,t ai vezimukas labai pravercia. Turejau Graco,labai manevringas(panaasus kaip praeitame psl nuotrauka) ir patogus didele bagazine
O kaime, tai jis is vis nereikalingas, nes po kiema nevezioji, o i miesta jau su masina vaziuoji. Cia labiausiai praverte vaikjuoste, ypac ziema. Dar turejom toki visi maziuka sketuka vezimuka, tai is vis man jo neprireike 
Papildyta:
Nezinau del tu ratu dydzio, kad butu pripuciami tai tikrai nebutina. O per ta sniega r jau tiek daug ir vazinesit? MAn daug labiau patiko su maziukais , bet labai manevringais, nes 2 vaikiukus stumti ir jegos reikia
Papildyta:
QUOTE(astabil @ 2012 05 16, 17:23)
Sveikos mamytes. Susiduriu su tokia problema,niekaip neissirenku vezimelio pametinukams..kokius jus turite,ka galetumete patart? o gal ir parduodat savo nebenaudojamus?
Nezinau del tu ratu dydzio, kad butu pripuciami tai tikrai nebutina. O per ta sniega r jau tiek daug ir vazinesit? MAn daug labiau patiko su maziukais , bet labai manevringais, nes 2 vaikiukus stumti ir jegos reikia
Galiu pasidalinti patirtimi po pusės metų naudojimo
Tarpais atrodo, kad labai reikalingas, tarpais nusibosta tąsytis, ir bandau apsieiti be... Bet vis tiek, toliau išsiruošus, labai reikalingas
Turim Phil&Teds Sport, didesniąją dukrytę, kuriai dabar 2 metukai, sodinu į priekį, 9 mėn. mažylę - į galą. Problema - jei kelyje pasitaiko laiptai ar šiaip nepravažus ruožas, nes vienai pasinešti su abiem vaikais vežimą - be šansų... Tada panašiai kaip toj istorijoj apie kelionę su kopūstu, ožka ir vilku valtim į kitą krantą
Tarpais atrodo, kad labai reikalingas, tarpais nusibosta tąsytis, ir bandau apsieiti be... Bet vis tiek, toliau išsiruošus, labai reikalingas
Turim Phil&Teds Sport, didesniąją dukrytę, kuriai dabar 2 metukai, sodinu į priekį, 9 mėn. mažylę - į galą. Problema - jei kelyje pasitaiko laiptai ar šiaip nepravažus ruožas, nes vienai pasinešti su abiem vaikais vežimą - be šansų... Tada panašiai kaip toj istorijoj apie kelionę su kopūstu, ožka ir vilku valtim į kitą krantą
As laukiuosi pametinuko,dbr turim icandy peach,konvertuosim ji i blossom.
Phil&Teds Sport
QUOTE(samantila @ 2012 08 06, 10:32)
Phil&Teds Sport
sveikutės,
mes kaip jau ir anksčiau minėjau, turime Phil and Teds Hamerheads vežimaitį, kuris mums
bet vat štai vakar buvome viename kaimelyje atlaide ir... žiūrim dar vienas Phil and tedas.... diskutuojam su vyru- ar čia dvynukus veža ar pametinukus... o vyras aišku ne tiek į vežimą žiūri, kiek į mamytę
tai va, paskui prie bažnyčios sustojome viena prie kitos, bet aš jau nebekreipiau dėmesio, ar ten kas žiūri į tuos mūsų vežimus ar ne, nes mūsų vežimas tik trumpam būna pilname ekipaže, o paskui, jau jei kur sustojame, tai reikia abiems panelėms lakstyti, bėgioti.... jau paskui tenka stumti tuščią vežimą
o tos kolegės iš viso naujas Philo modelis, sakė pernai metų gamybos ir jie užsisakė per tuos pačius vaikams.eu, tai jiems parsiuntė... kainos net neklausiau
sakėm kada susitiksim abi mieste, nes ji iš to pačio miesto kaip ir aš, ir eisim pasivaikščioti
QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 25, 06:27)
Mes pirkome pakopa antram vaikui , kuri tvirtinasi prie vezimelio. Ant jos pirmas vaikas gali ir sedeti ir stoveti. Labai geras dalykas
iki siol naudojame ir labai patogu. O mintys buvo pirkti 2 vezimuka skirta pametinukams. Tai dziaugiuosi , kad taip ir nenusipirkau.
Gal galetume imesti nuoroda, kaip atrodo ta pakopa?
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2012 08 09, 07:18)
O ar ji tinka prie visu vezimuku?
Kadangi musu vyresnelis dar pilnai nevaiksto,tai reikejo butinai vezimelio pametinukams.