Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukų vežimėlis

SVEIKI,

aš , kol mažė buvo dar tik kelių mėnesiukų, nešiojauis ją lauke BB nešyklėje, šiaip dabar į laukutį išsiruošiame su paprastu sportiniu vežimėliu, o vyresnėlė gan noriai eina nemažus atstumus, nors buvo atvejų, kai mes išsiruošėme būtent su šiuo sportinuku kiek į ilgesnę kelionę, o atgalios namučių, vyresnėlė niekaip kitaip nenorėjo, kaip tik kad ,,opapa" doh.gif ... o šiaip į prekybos centur, į pasivaikščiojimus gamtoje ar kokiame nors kitame mieste keliaujame su savo mylimu philuku ir abi panos noriai jame sėdi ir būna praeivių eksponatais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 01 gegužės 2012 - 01:04
Sveikos mamytes. Susiduriu su tokia problema,niekaip neissirenku vezimelio pametinukams..kokius jus turite,ka galetumete patart? o gal ir parduodat savo nebenaudojamus?
Mano mazius 2011 07 04, o kito leliaus laukiam rugpjuti :-)
Kadangi vaikiukas gims vasaros pabaigoj,tai svarbu dideli pripuciami ratai vezimui,kad pravaziuot per sniega. Ir turim pirkt butinai traukinuko tipo,kitaip netilpsim per laiptines duris.
Atsakyti
Turiu visokios patirtie ir galiu pasakyti,kad viskas labai priklauso kur gyveni, jei mieste ir daug vaikstai pestute,pvz apsipirkti,t ai vezimukas labai pravercia. Turejau Graco,labai manevringas(panaasus kaip praeitame psl nuotrauka) ir patogus didele bagazine biggrin.gif O kaime, tai jis is vis nereikalingas, nes po kiema nevezioji, o i miesta jau su masina vaziuoji. Cia labiausiai praverte vaikjuoste, ypac ziema. Dar turejom toki visi maziuka sketuka vezimuka, tai is vis man jo neprireike doh.gif
Papildyta:
QUOTE(astabil @ 2012 05 16, 17:23)
Sveikos mamytes. Susiduriu su tokia problema,niekaip neissirenku vezimelio pametinukams..kokius jus turite,ka galetumete patart? o gal ir parduodat savo nebenaudojamus?
Mano mazius 2011 07 04, o kito leliaus laukiam rugpjuti :-)
Kadangi vaikiukas gims vasaros pabaigoj,tai svarbu dideli pripuciami ratai vezimui,kad pravaziuot per sniega. Ir turim pirkt butinai traukinuko tipo,kitaip netilpsim per laiptines duris.

Nezinau del tu ratu dydzio, kad butu pripuciami tai tikrai nebutina. O per ta sniega r jau tiek daug ir vazinesit? MAn daug labiau patiko su maziukais , bet labai manevringais, nes 2 vaikiukus stumti ir jegos reikia smile.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti patirtimi po pusės metų naudojimo 4u.gif
Tarpais atrodo, kad labai reikalingas, tarpais nusibosta tąsytis, ir bandau apsieiti be... Bet vis tiek, toliau išsiruošus, labai reikalingas 4u.gif
Turim Phil&Teds Sport, didesniąją dukrytę, kuriai dabar 2 metukai, sodinu į priekį, 9 mėn. mažylę - į galą. Problema - jei kelyje pasitaiko laiptai ar šiaip nepravažus ruožas, nes vienai pasinešti su abiem vaikais vežimą - be šansų... Tada panašiai kaip toj istorijoj apie kelionę su kopūstu, ožka ir vilku valtim į kitą krantą lotuliukas.gif
Atsakyti
As laukiuosi pametinuko,dbr turim icandy peach,konvertuosim ji i blossom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deja_Vu*: 26 birželio 2012 - 19:38
Mes pirkome pakopa antram vaikui , kuri tvirtinasi prie vezimelio. Ant jos pirmas vaikas gali ir sedeti ir stoveti. Labai geras dalykas thumbup.gif iki siol naudojame ir labai patogu. O mintys buvo pirkti 2 vezimuka skirta pametinukams. Tai dziaugiuosi , kad taip ir nenusipirkau.
Atsakyti
4u.gif
Phil&Teds Sport thumbup.gif mano dvimetinė labai patenkinta sėdi apačioje o mažylė viršui kartais pamainom tai tikrai šaunus vežimukas, nesunkus ..man minusas kad priekinis ratas nelabai noriai kartais įveikia kliūtis bet šeip viskas gerai .tikrai pagalba mamai kai nėra vyro šalia ir aplamai išeiti su trim vaikais galiu laisvai nes dvi supakuotos vežimuki...kaina jų nujų didelė ir dėvėtas nemažai tačiau nesigailiu nei vieno lituko ...ir esam dėmesio centre visi tik aikčiojai ir rodo pirštukais nes nėr jis toks populiarus IR ...O JUK ČIA DU VAIKIUKAI SĖDI lotuliukas.gif per visus metus pirmąjį tokį patį mačiau Klaipėdoje šių metų JŪROS ŠVENTĖJE biggrin.gif ir pernai vieną Palangoje thumbup.gif gal tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 08 06, 10:32)
4u.gif
Phil&Teds Sport  thumbup.gif mano dvimetinė labai patenkinta sėdi apačioje o mažylė viršui kartais pamainom tai tikrai šaunus vežimukas, nesunkus ..man minusas kad priekinis ratas nelabai noriai kartais įveikia kliūtis bet šeip viskas gerai .tikrai pagalba mamai kai nėra vyro šalia ir aplamai išeiti su trim vaikais galiu laisvai nes dvi supakuotos vežimuki...kaina jų nujų didelė ir dėvėtas nemažai tačiau nesigailiu nei vieno lituko ...ir esam dėmesio centre visi tik aikčiojai ir rodo pirštukais nes nėr jis toks populiarus IR ...O JUK ČIA DU VAIKIUKAI SĖDI  lotuliukas.gif  per visus metus pirmąjį tokį patį mačiau Klaipėdoje šių metų JŪROS ŠVENTĖJE  biggrin.gif ir pernai vieną Palangoje  thumbup.gif gal tas pats  lotuliukas.gif

sveikutės,

mes kaip jau ir anksčiau minėjau, turime Phil and Teds Hamerheads vežimaitį, kuris mums thumbup.gif - bet mes su juom kaip tik būtent keliaujame tik tuomet, kai yra šalia tėvelis, nes aš jo išlankstyti/sulankstyti nelabai moku doh.gif blush2.gif ir jis gan sunkus... pas mus priekiniai du ratai, bet taip pat kartais sunku įveikti kokią kliūtį, bet ką norėti, juk ir vežimukas nemažai sveria o dar jei su turiniu virš 20 kg (čia abi mergaitės bendroj sumoj tiek maždaug sveria) biggrin.gif
bet vat štai vakar buvome viename kaimelyje atlaide ir... žiūrim dar vienas Phil and tedas.... diskutuojam su vyru- ar čia dvynukus veža ar pametinukus... o vyras aišku ne tiek į vežimą žiūri, kiek į mamytę biggrin.gif - ir sako, žiūrėk, čia juk tavo pažįstama tokia ir tokia.... na, akūrat mano buvusi kolegė su pametinukais thumbup.gif wub.gif - o net nežinojau, kad laukiasi....

tai va, paskui prie bažnyčios sustojome viena prie kitos, bet aš jau nebekreipiau dėmesio, ar ten kas žiūri į tuos mūsų vežimus ar ne, nes mūsų vežimas tik trumpam būna pilname ekipaže, o paskui, jau jei kur sustojame, tai reikia abiems panelėms lakstyti, bėgioti.... jau paskui tenka stumti tuščią vežimą biggrin.gif ir dažniausiai tai daryti nori vyresniukė, nors jai dar sunku jį išvairuoti...

o tos kolegės iš viso naujas Philo modelis, sakė pernai metų gamybos ir jie užsisakė per tuos pačius vaikams.eu, tai jiems parsiuntė... kainos net neklausiau ax.gif bet tikrai toks fainuolis ir mažylio lopšys daug tvirtesnis nei kad buvo mūsiškis ir priekinė kėdutė tokia daili thumbup.gif

sakėm kada susitiksim abi mieste, nes ji iš to pačio miesto kaip ir aš, ir eisim pasivaikščioti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 06 rugpjūčio 2012 - 09:59
QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 25, 06:27)
Mes pirkome pakopa antram vaikui , kuri tvirtinasi prie vezimelio. Ant jos pirmas vaikas gali ir sedeti ir stoveti.  Labai geras dalykas  thumbup.gif  iki siol naudojame ir labai patogu. O mintys buvo pirkti 2 vezimuka skirta pametinukams. Tai dziaugiuosi , kad  taip ir nenusipirkau.

Gal galetume imesti nuoroda, kaip atrodo ta pakopa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2012 08 09, 00:41)
Gal galetume imesti nuoroda, kaip atrodo ta pakopa?  g.gif

ne manes prasyta, bet ax.gif
Kazkas tokio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2012 08 09, 07:18)
ne manes prasyta, bet  ax.gif
Kazkas tokio  4u.gif
user posted image

O ar ji tinka prie visu vezimuku? g.gif Nes musu nelabai zinomos firmos, tai vardu ar rastume butent tos firmos unsure.gif
Atsakyti
Kadangi musu vyresnelis dar pilnai nevaiksto,tai reikejo butinai vezimelio pametinukams. smile.gif
Atsakyti