QUOTE(fiona35 @ 2008 05 15, 10:06)
Aukso labai graži,bet aš visiška šviesiaodė ir kad gražiai atrodytų reiktų daug pastangų

Ieškojau aš irgi žalios samaninės arba jūros sp. siūlų,bet nėra

. O šokoladinė vasarai-

,gal per tamsi. O nešiot ruošiuos ne į šventes,bet šiaip,kur einant(na ne su vaikais į lauką ar parduotuvę

)
is tikruju cia tos spalvos labai asmeninis reikalas, kas vienam tinka tas kitam ne i tema. vienu zodziu sekmes tau neriant, paskui is taves patarimu prasysim ir semsimes patirties.
as irgi tik vakar pradejau pirmaji nerima savo. nusipirkau siulu turkio spalvos Maxi, buvo suplanuotas vienas rastelis, bet ant tu siulu nekaip isrode tai dabar kita neriu.simtai klausimu ir man kyla, nes aprasymas sukneles italiskas, bet ijungiu vaizduote ir bandau. bus tokia tik turkio spalvos

rastas visai paprastas, klausimukai kyla - kaip graziai 'papuku' trikampius sujungt, kaip padaryt kad su liemenuku tilpciau (is priekio viskas aisku, bet kad nugaros linija nenusvirtu zemiau liemenuko), jei iliemenuosiu ar tilpsiu be jokiu uztrauktuku, ka su pasijoniu daryt ar nuo krutines siut, ar tik koki mini sijonuka. noriu irgi kad butu pliazinis variantas, ne iseigai. ir t.t.dar mastau nuo krutines zemyn ratu megzt, bet itariu kaip nuisbos, bet gal primatuot lengviau. vienu zodziu nerejos prasom i pagalba