QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 09:26)
Na štai darbštuolytės... Dar neišblėso Bielros suknelės atgarsiai, o aš jau savąjį auksinės suknelės variantą rodau
Liabai gražu
Bielra, draugute, ačiū tau
Žiogiene, aš jau irgi mąstau apie kitos spalvos pasuknėlę - sakiau nusipirksiu dar juodą, nes šampaninę turiu, bet nelabai kaip atrodo (kažkaip kaip tik sumenkina suknelės vaizdą)
Ačiū tau už pastebėjimus
Žiogiene, aš jau irgi mąstau apie kitos spalvos pasuknėlę - sakiau nusipirksiu dar juodą, nes šampaninę turiu, bet nelabai kaip atrodo (kažkaip kaip tik sumenkina suknelės vaizdą)
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 09:26)
Na štai darbštuolytės... Dar neišblėso Bielros suknelės atgarsiai, o aš jau savąjį auksinės suknelės variantą rodau

labai grazus ir raudonas variantas, pasimesiu tarp spalvu kai reiks paciai issirinkt siulus. uztat visokiu variaciju prisiziuresiu.
o ka jus daret vietoj saguciu virsuj, siaip susiuvot ar virvute iverta???
QUOTE(Akire3 @ 2008 05 26, 11:18)
labai grazus ir raudonas variantas, pasimesiu tarp spalvu kai reiks paciai issirinkt siulus. uztat visokiu variaciju prisiziuresiu.
Aš sunėriau gėlytes tarpusavy...
Oi,kokios jūs greituolės.
Maniškis auksinės suknelės variantas-tik pusė sijono,kolkas.Kai nunersiu,jau seniai visos būsit pamiršę apie tokią suknę
Man irgi įdomu kokie raudoniukės siūlai, kiek sunerta, kiek nerta, kiek ardyta:)
Pamušalo norisi kitokio, tam kad nesimato suknios mezgimo raštelio, lyg susilieja:) Bet gal tik nuotraukoje, gyvai gal viskas ok:)
Sveikinimai , suknia labai graži, verta dėmesio,pagyrų
Pamušalo norisi kitokio, tam kad nesimato suknios mezgimo raštelio, lyg susilieja:) Bet gal tik nuotraukoje, gyvai gal viskas ok:)
Sveikinimai , suknia labai graži, verta dėmesio,pagyrų
QUOTE(angulyte @ 2008 05 26, 10:44)
Bielra, draugute, ačiū tau
Ačiū tau už pastebėjimus 
suknike super
nenusileidzia Bielros groziui
spalyte irgi labai( grazi (mano megastamiausia gi
o klausimas ne i tema
kur jus pasukneliu randat pirkt?
man jau pagalvojus apie tai ka as po apacia pasivilksiu visas darbas uzstringa