Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gynėm ar ginsim

QUOTE(Hermana @ 2007 06 11, 22:05)
Man iskart gynimas bus. O kaip jau pradedu bijoti. Juolabiau, kai dar nieko nesiruosiau.  doh.gif  Be to, zinau kas recenzuoja mano darba, tai del to dar daugiau streso. Gal netgi daugiau streso, nei del gynimo.  unsure.gif

Man sestadieni gynimas unsure.gif Gal kas zionot kokias bendras taisykles, kaip skaidres darytis? VDU?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 06 12, 13:02)
Katedrinis gynimas. Norint gintis viesai, is pradziu reikia ji praeiti smile.gif

mums ne katedrinis, katedrinis praejo seniau. o db bus tiesiog repeticija, tiems kurie nori...as esu didele baile tokiu dalyku, tai butinai eisiu pasirepetuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 06 12, 20:41)
Man sestadieni gynimas unsure.gif Gal kas zionot kokias bendras taisykles, kaip skaidres darytis? VDU?

VDU ekonomikos ir vadybos fakultete tokie reikalavimai

Pranešime per 7-10 minučių lakoniškai turi būti pateikta:
pasirinktos darbo temos aktualumas ir jos tyrimo būtinumas;
darbe analizuojamos teorinės problemos konkreti formuluotė, jos ištyrimo mokslinėje literatūroje įvertinimas;
pasirinkto tyrimo objekto įvertinimas tiriamos problemos atžvilgiu;
tyrimo tikslas ir uždaviniai;
tyrimo loginis nuoseklumas;
pasirinktos konkrečios situacijos analizės logika ir metodai;
gautų analizės rezultatų pristatymas ir įvertinimas;
situacijos taisytinų (neigiamų) momentų išskyrimas bei jų taisymo būtinumo pagrindimas;
problemos sprendimų pasirinktam tyrimo objektui įvardijimas, apibūdinimas, įvertinimas ir pagrindimas.
TAIP ISEINA, KAD KIEKVIENAM PUNKTUI PASIDARAI PO SKAIDRE. SIAIP DARBO VADOVAS TURETU PASAKYT, KOKIE REIKALAVIMAI SKAIDREMS YRA
Komisija vertina bakalauro diplominį darbą pagal tokius pagrindinius kriterijus:
diplominio darbo atitikimas metodiniams reikalavimams bakalaurinio darbo rengimui;
diplominio darbo apiforminimo kokybė;
diplominio darbo autoriaus pranešimo atitikimas aukščiau suformuluotiems reikalavimas;
diplominio darbo autoriaus sugebėjimas atsakyti į klausimus.
placiau cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 12 birželio 2007 - 20:51
QUOTE(egliosha @ 2007 06 12, 20:50)
VDU ekonomikos ir vadybos fakultete tokie reikalavimai

Pranešime per 7-10 minučių lakoniškai turi būti pateikta:
pasirinktos darbo temos aktualumas ir jos tyrimo būtinumas;
darbe analizuojamos teorinės problemos konkreti formuluotė, jos ištyrimo mokslinėje literatūroje įvertinimas;
pasirinkto tyrimo objekto įvertinimas tiriamos problemos atžvilgiu;
tyrimo tikslas ir uždaviniai;
tyrimo loginis nuoseklumas;
pasirinktos konkrečios situacijos analizės logika ir metodai;
gautų analizės rezultatų pristatymas ir įvertinimas;
situacijos taisytinų (neigiamų) momentų išskyrimas bei jų taisymo būtinumo pagrindimas;
problemos sprendimų pasirinktam tyrimo objektui įvardijimas, apibūdinimas, įvertinimas ir pagrindimas.
TAIP ISEINA, KAD KIEKVIENAM PUNKTUI PASIDARAI PO SKAIDRE. SIAIP DARBO VADOVAS TURETU PASAKYT, KOKIE REIKALAVIMAI SKAIDREMS YRA
Komisija vertina bakalauro diplominį darbą pagal tokius pagrindinius kriterijus:
diplominio darbo atitikimas metodiniams reikalavimams bakalaurinio darbo rengimui;
diplominio darbo apiforminimo kokybė;
diplominio darbo autoriaus pranešimo atitikimas aukščiau suformuluotiems reikalavimas;
diplominio darbo autoriaus sugebėjimas atsakyti į klausimus.
placiau cia

Labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 12, 20:34)
Na tai pas mus irgi buvo. Netgi 2 kartus. Pirma karta nevaziavau, nes vadove sake nebutina vaziuoti, o antra karta per kelias minutes perzvelge ta mano darba pliusa prie pavardes padejo (atseit, kad dalyvavau) ir viskas  biggrin.gif

Na matai, o pas mus buvo dvi perziuros su darbu vadovais, tada katedrinis, kai tu vienas pries profesoriu armija turi gintis (beveik tikraja ta zodzio prasme biggrin.gif ), tada jie visi masto ka daryti. O paskui jau viesas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 13 birželio 2007 - 09:35
Sveikinu visas apsigynusias ir palaikau besiruošiančias 4u.gif gerai jums kurios apturėjote katedrinius gynimus ar repeticijas,o aš tai iš vis žalia.Pernai darbo nesigyniau dėl ligos nes nespėjau pasirašyti,o šiemet prieš katedrinį vėl trauma ir iki šiol nežinau kaip apsiginsiu.Be to mano recenzentas toks kuris mėgsta nusodinti.Na darbelis vertas 8 taip sakė darbo vadovė,bet priklauso ir kaip įvertins.Labai bijau gynimo nes esu viena be savo grupės ir net nebuvau katedriniame.Net darbo vadovės nebus ji išvažiavusi.
Atsakyti
Labas mergaites saunuoles,
na manes tas dziaugsmas penktadieni laukia... ir pasitikejimas savim pamazu kazkur isgaruoja unsure.gif

Klausykit ar yra buve kad va taip ima ir neapsigina, a? Nes visuotinai populiari nuomone, kad jei jau leido gintis tai ir nepergyvengk - tik kad nervas ima ir tiek.

Ir del aprangos? Net neisivaizuoju ka rengtis - cia mergaites rase kad kostiumeli, bet as kaip bobike su tuo kostiumeliu atrodysiu - ir is viso ne mano stilius... tai va suku galva - gl tos kurios apsigyne paprotintumet, a?

noir - na nepavydetina situacija, bet tikekimes, kad viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
na pas mus buvo mergina kuri visiskai pasimete ir neapsigyne, bet jai net balo nenumuse blink.gif
o del apsirengimo, svarbiausiai kad tvarkingai ir neissaukianciai atrodai. as apsirengiau juodas kelnes ir balta megztini kai gyniaus(buvo vasaris)
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 06 13, 15:35)
Labas mergaites saunuoles,
na manes tas dziaugsmas penktadieni laukia... ir pasitikejimas savim pamazu kazkur isgaruoja unsure.gif

Klausykit ar yra buve kad va taip ima ir neapsigina, a? Nes visuotinai populiari nuomone, kad jei jau leido gintis tai ir nepergyvengk - tik kad nervas ima ir tiek.

Ir del aprangos? Net neisivaizuoju ka rengtis - cia mergaites rase kad kostiumeli, bet as kaip bobike su tuo kostiumeliu atrodysiu - ir is viso ne mano stilius... tai va suku galva - gl tos kurios apsigyne paprotintumet, a?

noir - na nepavydetina situacija, bet tikekimes, kad viskas bus gerai wink.gif

As buvau apsirengus juodas kelnes ir marskinius.
Atsakyti
Aciu, mergaites, dar del GELIU norejau paklaust?

Kokias ir kiek?

Ar vienoda skaiciu ir vadovui ir recenzentui?
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 06 13, 20:30)
Aciu, mergaites, dar del GELIU norejau paklaust?

Kokias ir kiek?

Ar vienoda skaiciu ir vadovui ir recenzentui?

Mes atskirai geliu nepirkom, tik bendra nemaza puokste salej pamerkem ir viskas. Musu vadovai (beveik visu) gynime nedalyvavo. Na, tikiu, kad po visko buvo tokiu, kas ir iteike savo vadovams geliu ax.gif
Atsakyti
mes savo darbo vadovei nesem dovanu uz pagalba pasirasant, o komisijai nieks nepirkom schmoll.gif
Atsakyti