Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

QUOTE(virga @ 2010 09 12, 19:29)
Nezinau kaip persokti ta sukakti? Gal pramiegoti ta sukaktuviu diena? 

Vakar mums 3 metai buvo, tai kaip tycia vyro namuose nuo ketvirtadienio nera ir tik sianakt grizta. Tai va, ir neissiskyrem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 09 12, 21:49)
O mes čia klabam apie magišką, vaizduotę audrinančią, kupiną susižavėjimo bei džiugesio, o ne tą sąsają, kuri vos ruseną kurstoma įpročio ar prieraišumo dėl patogumo gyventi kartu- bendrame namų ūkyje.

p.s. Bent aš taip supratau, kad tas "šmikis" rašytojas būtent apie tokią- aistringąją ir rašė.
Bet gal aš ir klystu...

Kazin ar is vis imanoma, kad visa gyvenima 'drugeliai skraidytu'? g.gif Aisku butu labai saunu, bet manau, kad taip nebuna... Bet man tas pripratimas/rutina netgi savotiskai patinka, nes aisku kas ir kaip. Brandesne meile, kitokia. Bet jei klausyt to rasytojo, tai tada reiktu periodiskai, kas 3 m., keisti vyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 09 12, 22:55)
Bet jei klausyt to rasytojo, tai tada reiktu periodiskai, kas 3 m.,  keisti vyra  biggrin.gif

Galima ir tą pati periodiškai kas trejus metus iš naujo įsimylėti.
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 09 12, 21:49)
O mes čia klabam apie magišką, vaizduotę audrinančią, kupiną susižavėjimo bei džiugesio, o ne tą sąsają, kuri vos ruseną kurstoma įpročio ar prieraišumo dėl patogumo gyventi kartu- bendrame namų ūkyje.

A, tai jūs kalbate apie aistrą. Nu ji nėra pastovus daiktas - ateina, praeina, vėl ateina. O auga ne vien prieraišumas, bet ir meilė.
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 09 12, 22:55)
Bet jei klausyt to rasytojo, tai tada reiktu periodiskai, kas 3 m.,  keisti vyra  biggrin.gif

Šiaip tai man knygos pavadinimas labiau įkvepiantis, nei knyga- "Panelės" žurnalo lygio skaitalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 13 rugsėjo 2010 - 20:33
QUOTE(juraga @ 2010 09 13, 21:32)
Šiaip tai man knygos pavadinimas labiau įkvepiantis, nei knyga- "Panelės" žurnalo lygio skaitalas biggrin.gif

O kas rašoma knygose - "Panelės" žurnalo lygio skaitaluose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 09 13, 21:32)

Ikvepiantis? bigsmile.gif
Atsakyti
Tai, kad ne pirma meile tesesi 10 metu vos atsikraciau smile.gif o antra wub.gif

cia tokiu nesubrendeliu filosofija, mol meile 3 metus trunka, tipo po to as nepakaltinamas geras atsifutbolinimas - neturiu atsakomybes - as neatsakingas uz tai kas vyksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerūna: 14 rugsėjo 2010 - 13:50
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 09 13, 21:47)
O kas rašoma knygose - "Panelės" žurnalo lygio skaitaluose? g.gif

Matyt, kad nieko įdomaus, nes nieko neprisimenu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 14 rugsėjo 2010 - 15:12
QUOTE(juraga @ 2010 09 14, 16:07)
Matyt, kad nieko įdomaus, nes nieko neprisimenu biggrin.gif

Mat kaip. mastau.gif O aš jau pamaniau, kad kokią gilią mintį išrutuliosi.
Atsakyti
su vyru kartu jau 8 metai, bet nei aistra nei meilė nedingo, abudu mylim vienas kita, mums labai gera kartu,
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2010 09 15, 22:38)
su vyru kartu jau 8 metai, bet nei aistra nei meilė nedingo, abudu mylim vienas kita, mums labai gera kartu,

Ir vis dar tokie patys virpuliukai, kaip pradzioje? bigsmile.gif
Atsakyti
Beigbederis ...ir vel vyras ...matyt jis taip bande patesinti savo nuklydimus i kaire . biggrin.gif
Atsakyti