Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

QUOTE(Barskuole @ 2005 06 22, 15:23)
galvoju ar čia aš parašiau ar ne?
Absoliučiai ta pati situacija, tos pačios nuotaikos ir dvejonės doh.gif  cry.gif
Bet aš jį  wub.gif

Kažkaip galvoju gal čia periodiškai tokios nesąmonės užplaukia. Na, moterys tokios cikliškos. Pamenu kai buvo praėję 1.5 metų irgi buvo užgriuvusios dvejonės įvairios. Kankinausi ir dar saviškį kankinau. Dabar patyliu, nusuku vis temą kai jis pastebi kad man kažkas ne taip. Ir tikiuosi kad praeis... unsure.gif
Atsakyti
nesamone, kad meile trunka trejus metus
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė @ 2005 06 22, 19:18)
nesamone, kad meile trunka trejus metus

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 06 22, 13:36)
Intymus gyvenimas suretėjo (jei kartas per savaitę tai jau labai gerai tipo doh.gif ), pasidarė toks kone poreikių tenkinimas. O ir noro nelabai yra blush2.gif

Paskui bus dar rečiau biggrin.gif .

QUOTE(bum @ 2005 06 22, 13:36)
Mane kankina niūrios mintys.  verysad.gif Ir kaip tyčia tie 3 metai praėjo.. Intymus gyvenimas suretėjo (jei kartas per savaitę tai jau labai gerai tipo doh.gif ), pasidarė toks kone poreikių tenkinimas. O ir noro nelabai yra blush2.gif . Turbūt atsiranda tik kai moteriai cikliškai nustatyta - per ciklo vidurį. Nesakau, artimas jis man žmogus vis dar jaučiasi, bet sakyčiau kone kaip draugas, žmogus su kuriuo pasitart galima, su kuriuo spręsti buitinius reikalus. Kartais užtinku save svajojančią apie kitus vaikinus, tarsi ieškočiau kažkokio flirto ar kad širdį pakutentų tas geras jausmas kai dėmesį koks išvaizdus vyrukas parodo 4u.gif . Nebežinau ką sau galvoti. Nejau baigėsi meilė? Visviena savo ateitį planuoju su saviškiu ir baisu net pagalvot būtų kas nutiktų jei jo netekčiau. Galvoju ar čia aš iš proto kraustausi ar čia natūraliai taip ir turi būti ir visos tą praeina?  unsure.gif

Varykit kur nors kokiom keliom dienom dviese pabūti. Bet tik dviese. Jokių draugų, pažystamų ir t.t. Nieko neanalizuokite, mėgaukitės vienas kitu thumbup.gif
Atsakyti
o as girdejau (nu cia man taip viena protinga motera aiskino) kad meile labai trumpa.. po pirmo santuokinio gyvenimo menesio ji dingsta.. ir lieka tik savutarpio supratimas ir pan. arba jo nelieka ir prasideda visokios nesamones kaip kad barniai ir pan. zodziu atseit tas menuo ir vadinamas medaus menesiu.. del to.. nu bet aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu..
Atsakyti
O kas tai yra meile? Amzinas klausimas. Jei kalbam apie aistra, kai skraidai kazkur padebesiuose....Tai trunka tikrai neilgai. Moksliskai yrodyta. Na 2-3 metai. Ir nebesigamina tos medziagos daugiau ir viskas. Nieko nepadarysi. Tai praeina. Ir jei po to lieka pagarbos jausmas,rupestis vienas kitu, tolerancija, tai ir gal vadinkim tai meile smile.gif
Ir kiekvienoj seimoj buna visko. Ikrenti i duobe ir vel islendi. Ir jei po to islieka zmones kartu, tai nemanau, kad juos laiko tik prisirisimas...
As jau istekejus 15 metu (siemet vasara bus). biggrin.gif Oi buvo visko schmoll.gif Bet tiesiog praejom viska kartu. Ir galim pasakyti , kad mums gera kartu. As tikiu, kad tai meile 4u.gif
Atsakyti
O kas tai yra meile? Amzinas klausimas. Jei kalbam apie aistra, kai skraidai kazkur padebesiuose....Tai trunka tikrai neilgai. Moksliskai yrodyta. Na 2-3 metai. Ir nebesigamina tos medziagos daugiau ir viskas. Nieko nepadarysi. Tai praeina. Ir jei po to lieka pagarbos jausmas,rupestis vienas kitu, tolerancija, tai ir gal vadinkim tai meile smile.gif
Ir kiekvienoj seimoj buna visko. Ikrenti i duobe ir vel islendi. Ir jei po to islieka zmones kartu, tai nemanau, kad juos laiko tik prisirisimas...
As jau istekejus 15 metu (siemet vasara bus). biggrin.gif Oi buvo visko schmoll.gif Bet tiesiog praejom viska kartu. Ir galim pasakyti , kad mums gera kartu. As tikiu, kad tai meile 4u.gif
Atsakyti
As tai manau jei meile tikrai tikra- ji negali pasibaigti, paprasciausiai kai atsiranda rutina, vaikai, rupesciai- santykiai pasikeicia, nes kitaip ir negali buti, bet meile tikrai nedingsta, paprasciausiai ji nebegali buti visada svarbiausias dalykas gyvenime, kaip atrode anksciau. cia zinoma mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
šiaip tai knygos autorius kūrinio gale išsako savo nuomonę,kad trejus metus trunka tik tos meilės,kurios paremtos daugiau instinktais, aistra, seksu, o ne tos tikrosios.taip kad skaitykit knygasi ki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 06 28, 08:47)

man atrodo, kad knygos autorius butent ir kalba apie aistra, kaip sudetine meiles dali. Gi be aistros telieka draugiski santykiai, tai jau ne meile.
Atsakyti
Žinote man čia paskaičius Jūsų komentarus baisu pasidarė-greit bus trys metai kaip draugajam.tai ką meilė paims ir išgaruos? cry.gif nors gerai pagalvojus tai tie santykiai tikrai ne tokie karšti ir drugeliai pilve tikriausiai išmirė, ne taip kaip pradžioj draugystės unsure.gif verysad.gif stengiuosi visokias staigmenas daryti (biški prie meno linkus esu blush2.gif )kažkaip atrodo kad reikia,tik va mano brangiausias man jokių staigmenų nedaro.būna kartais bet jau retai cry.gif bet vistiek mes mylim vienas kitą thumbup.gif tie drugeliai matyt peraugo į kažką didenio kas pilve nebetelpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Larieta @ 2005 07 02, 09:09)
nors gerai pagalvojus tai tie santykiai tikrai ne tokie karšti ir drugeliai pilve tikriausiai išmirė, ne taip kaip pradžioj draugystės  unsure.gif  :

ir šiaip drugeliai tegyvena tik vieną dieną biggrin.gif

meilė perauga į dramblį, kuris seka iš paskos, ir meta šešėlį, todėl mums kartais atrodo, kad meilė aptemo... o iš tikro tai tas dramblys mus nuo visko saugo, ir nuo per kaitrios saulės, kuri protą temdo biggrin.gif džiaukitės savo dramblių, jis laimę neša biggrin.gif
Atsakyti