Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

Taigi nieko tokio bus dar tų progų, o dar ir tėvelių gimtadieniai nemažiau gerai paraeina čia. Ir dar tas reikalas, kad net ir pakankamai didelės kompanijos, net ir su kūdikiais, ir tos kur būna net keturių kartų atstovai gerai jaučiasi.
Dėl jojimo, tai irgi galima pasikalbėti.
Nebent atstumas,bet tai jau čia taip yra, kad žirgynas nebūna miesto centre, o ir prie miesto esančius miestas palaipsniui suvalgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tevas ant arklio: 13 kovo 2010 - 12:30
Vis dar ieškau kur joti Šiauliuose.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2010 03 11, 05:20)

QUOTE(tevas ant arklio @ 2010 03 13, 10:08)

Dekui smile.gif
Papildyta:
Dar noriu paklaust tokiu techniniu daugiau dalyku.
Kada zovaduojant reikia sedeti balne o kada zovaduot pasikelus ? g.gif g.gif g.gif
Ar nera cia taisykliu? Asmeniskai man neiseina zovaduot giliai isedus balne, tiesiog ismeta ir viskas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoro9: 21 kovo 2010 - 17:21
QUOTE(zoro9 @ 2010 03 21, 18:19)
Dekui  smile.gif
Papildyta:
Dar noriu paklaust tokiu techniniu daugiau dalyku.
Kada zovaduojant reikia sedeti balne o kada  zovaduot pasikelus ?  g.gif  g.gif  g.gif
Ar nera cia taisykliu?  Asmeniskai man neiseina zovaduot giliai isedus balne, tiesiog ismeta ir viskas doh.gif  unsure.gif

Ar neišeina tiesiog linguot, kad užpakalis nesikilnotų balne?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2010 03 21, 18:46)
Ar neišeina tiesiog linguot, kad užpakalis nesikilnotų balne?

Zinokit nesigauna man sitaip doh.gif unsure.gif
Kad automatiskai pasilenkiu pati i prieki ir uzpakalis pasikelia...Vietoj to, kad atsilosciau doh.gif Realiai tai matyt praktikuotis reikia daugiau, ismoksiu gal mirksiukas.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoro9: 22 kovo 2010 - 17:00
QUOTE(zoro9 @ 2010 03 22, 16:59)
Zinokit nesigauna man sitaip  doh.gif  unsure.gif
Kad automatiskai pasilenkiu pati  i prieki ir uzpakalis pasikelia...Vietoj to, kad atsilosciau doh.gif Realiai tai matyt praktikuotis reikia  daugiau, ismoksiu gal  mirksiukas.gif  unsure.gif

Kitąkart dar prieš pasikeliant zovadą, įsėskit patogiai balne ir atsiloškit atgal ir kai jau pakelsit stenkitės nesvirt į priekį o loštis atgal, turi pavykt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoro9 @ 2010 03 22, 17:59)
Zinokit nesigauna man sitaip  doh.gif  unsure.gif
Kad automatiskai pasilenkiu pati  i prieki ir uzpakalis pasikelia...Vietoj to, kad atsilosciau doh.gif Realiai tai matyt praktikuotis reikia  daugiau, ismoksiu gal  mirksiukas.gif  unsure.gif

Iš pradžių balne reikia išmokt atsipalaiduot. Daryt įvairiausius pratimus sėdint, kaip apsisukimas balne, visokie žaidimai, nebijot pačio žirgo, kalbėtis su juo ir panašiai. O tik tada bandyt kilt į riščią ar zodavą.
Atsakyti
QUOTE(Rasyte73 @ 2010 01 06, 14:53)
Jodinejimo treniruote tik - 35lt!  tongue.gif
Kadangi dabar zmonems sunkus metas, nutareme sumazinti kainas smile.gif
Treniruotes vyksta Vilniuje, Belmonto zirgyne.
Yra galimybe jodineti po apylinkes, miskus.
Nr: +37064770055, Rasa  rolleyes.gif

Sveiki visi wink.gif

Mano dukros (8 ir 10 m.) norėtų jodinėti. Viena tiesiog gyvena ta svajone, kita pasyvesnė, labiau bijo, bet irgi nori wink.gif Aš savo ruožtu norėčiau kad tai būtų ne tik 1 val. pramoga, bet ir šioks toks atsakomybės už gyvūną ugdymas (žirgo priežiūra, valymas, šėrimas ir kt.).
Kokios yra mėn. abonemento kainos? Kiek kartų užsiėmimai? Laukia ilga vasara ir vaikams toks užsiėmimas būtų labai gerai wink.gif
Atsakyti
Merginos gal kas treniruojates pas trenere Laura Marveles zirgyne?
Labai laukciau atsiliepimu apie ja.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jojimo pamokos, konkuru pradmenys, isjodonejimas, pasijodinejimas 30km.nuo Kauno jojimo klube Zirgo zingsnis. Pameginkite, man ten labai patinka, labai malonios treneres. geri zirgai ir aplinka labai faina. www.zirgozingsnis.lt
trenere Dalia, jos tel nr. 868225952
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elbe: 14 balandžio 2010 - 09:32
kas noretu pajodinet prie juros tie galetu vykti i salia klaipedos esanti Lenarto zirgyna. tik jis brangokas. o is pigesniu tai Nemuno butu. pries 2 metus uz 20 lt galejai jodinet. nemanau kad bus pabrange g.gif o siaip geriausia specialybe zirgininko turet. as pasimokiau pora metu ir dab galiu net i kelis zirgynus, kuriuose bent truputi dirbau vaziuot nemokamai jodinet thumbup.gif tie kurie troksta jodinet turetu nenuleist ranku. ne viskas is karto gaunasi, bet kai jau iseina tai jauties kaip didziausia priza laimejus thumbup.gif
Atsakyti
Mielos žirgų mylėtojos, turiu klausimą. Iš anksto atsiprašau, temos visos neperskaičiau ax.gif
Aš pati bijau visų gyvūnų didesnių už mane, bet turiu dukrą kuri jau ne vienerius metus jodinėja. Susiduriu su problema, kai reikia pirkti specialiąja jodinėjimo amuniciją. Vaikui , greit išaugančiam visus rūbus ir batus nesinori mokėti daug. Noriu sužinoti kur jūs įsigyjate aprangą (konkrečiai šiuo metu batų reikia)? Gal įmanoma atsisiųsti internetu?
Ačiū iš anksto už info.
Atsakyti