Taigi nieko tokio bus dar tų progų, o dar ir tėvelių gimtadieniai nemažiau gerai paraeina čia. Ir dar tas reikalas, kad net ir pakankamai didelės kompanijos, net ir su kūdikiais, ir tos kur būna net keturių kartų atstovai gerai jaučiasi.
Dėl jojimo, tai irgi galima pasikalbėti.
Nebent atstumas,bet tai jau čia taip yra, kad žirgynas nebūna miesto centre, o ir prie miesto esančius miestas palaipsniui suvalgo.
QUOTE(Shyna @ 2010 03 11, 05:20)
QUOTE(tevas ant arklio @ 2010 03 13, 10:08)
Dekui

Papildyta:
Dar noriu paklaust tokiu techniniu daugiau dalyku.
Kada zovaduojant reikia sedeti balne o kada zovaduot pasikelus ?

Ar nera cia taisykliu? Asmeniskai man neiseina zovaduot giliai isedus balne, tiesiog ismeta ir viskas

QUOTE(zoro9 @ 2010 03 21, 18:19)
Dekui 
Papildyta:
Ar nera cia taisykliu? Asmeniskai man neiseina zovaduot giliai isedus balne, tiesiog ismeta ir viskas

Papildyta:

Ar neišeina tiesiog linguot, kad užpakalis nesikilnotų balne?
QUOTE(Betule @ 2010 03 21, 18:46)
Ar neišeina tiesiog linguot, kad užpakalis nesikilnotų balne?
Zinokit nesigauna man sitaip

Kad automatiskai pasilenkiu pati i prieki ir uzpakalis pasikelia...Vietoj to, kad atsilosciau

QUOTE(zoro9 @ 2010 03 22, 16:59)
Kad automatiskai pasilenkiu pati i prieki ir uzpakalis pasikelia...Vietoj to, kad atsilosciau
Realiai tai matyt praktikuotis reikia daugiau, ismoksiu gal

Kitąkart dar prieš pasikeliant zovadą, įsėskit patogiai balne ir atsiloškit atgal ir kai jau pakelsit stenkitės nesvirt į priekį o loštis atgal, turi pavykt

QUOTE(zoro9 @ 2010 03 22, 17:59)
Realiai tai matyt praktikuotis reikia daugiau, ismoksiu gal

Iš pradžių balne reikia išmokt atsipalaiduot. Daryt įvairiausius pratimus sėdint, kaip apsisukimas balne, visokie žaidimai, nebijot pačio žirgo, kalbėtis su juo ir panašiai. O tik tada bandyt kilt į riščią ar zodavą.
QUOTE(Rasyte73 @ 2010 01 06, 14:53)
Jodinejimo treniruote tik - 35lt!
Kadangi dabar zmonems sunkus metas, nutareme sumazinti kainas
Treniruotes vyksta Vilniuje, Belmonto zirgyne.
Yra galimybe jodineti po apylinkes, miskus.
Nr: +37064770055, Rasa

Kadangi dabar zmonems sunkus metas, nutareme sumazinti kainas

Treniruotes vyksta Vilniuje, Belmonto zirgyne.
Yra galimybe jodineti po apylinkes, miskus.
Nr: +37064770055, Rasa

Sveiki visi

Mano dukros (8 ir 10 m.) norėtų jodinėti. Viena tiesiog gyvena ta svajone, kita pasyvesnė, labiau bijo, bet irgi nori

Kokios yra mėn. abonemento kainos? Kiek kartų užsiėmimai? Laukia ilga vasara ir vaikams toks užsiėmimas būtų labai gerai

Merginos gal kas treniruojates pas trenere Laura Marveles zirgyne?
Labai laukciau atsiliepimu apie ja.
Aciu
Labai laukciau atsiliepimu apie ja.
Aciu

kas noretu pajodinet prie juros tie galetu vykti i salia klaipedos esanti Lenarto zirgyna. tik jis brangokas. o is pigesniu tai Nemuno butu. pries 2 metus uz 20 lt galejai jodinet. nemanau kad bus pabrange
o siaip geriausia specialybe zirgininko turet. as pasimokiau pora metu ir dab galiu net i kelis zirgynus, kuriuose bent truputi dirbau vaziuot nemokamai jodinet
tie kurie troksta jodinet turetu nenuleist ranku. ne viskas is karto gaunasi, bet kai jau iseina tai jauties kaip didziausia priza laimejus

Mielos žirgų mylėtojos, turiu klausimą. Iš anksto atsiprašau, temos visos neperskaičiau
Aš pati bijau visų gyvūnų didesnių už mane, bet turiu dukrą kuri jau ne vienerius metus jodinėja. Susiduriu su problema, kai reikia pirkti specialiąja jodinėjimo amuniciją. Vaikui , greit išaugančiam visus rūbus ir batus nesinori mokėti daug. Noriu sužinoti kur jūs įsigyjate aprangą (konkrečiai šiuo metu batų reikia)? Gal įmanoma atsisiųsti internetu?
Ačiū iš anksto už info.

Aš pati bijau visų gyvūnų didesnių už mane, bet turiu dukrą kuri jau ne vienerius metus jodinėja. Susiduriu su problema, kai reikia pirkti specialiąja jodinėjimo amuniciją. Vaikui , greit išaugančiam visus rūbus ir batus nesinori mokėti daug. Noriu sužinoti kur jūs įsigyjate aprangą (konkrečiai šiuo metu batų reikia)? Gal įmanoma atsisiųsti internetu?
Ačiū iš anksto už info.