Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

o jum grifkos plaukai ,taip pat garbanojasi?na turiu omeni ,tuos plaukus,kur arciausiai kaktos,mano plaukai banguojas,bet ta grifka,tai amziais tiesi,ir stovi du ilgi stiebai prie kaktos
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 24, 21:42)
o jum grifkos plaukai ,taip pat garbanojasi?na turiu omeni ,tuos plaukus,kur arciausiai kaktos,mano plaukai banguojas,bet ta grifka,tai amziais tiesi,ir stovi du ilgi stiebai prie kaktos

niekada neturėjau kirpčiukų, tai net negalėčiau atsakyti, bet jaučiu jie man dar labiau raitytųsi, nei dabar esantys ilgi hihihi.gif
Atsakyti

Na, aš ne garbanota, tik banguota, bet grifką turėjau tik kartą ir jinai žiauriai raitėsi, todėl daugiau taip ir neeksperimentuoju.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 24, 19:50)
tai gal visai tada plauku nesukuoti hihihi.gif, vieni sako, kad negalima sukuoti sausu plauku, kiti kad negalima sukuoti slapiu, tai kame tada tiesa? prieiname išvados, kad ju sukuoti is vis negalima tada einam visos susivelusios kaip čiučelos  bigsmile.gif

man taij atrodo, kad negalima slapiu sukuoti, o sausus galima .smile.gif
Papildyta:

as turiu kirpciukus , nors esu lb garbanota , , taijp, bent man tai jie garbanojasi dar ir kaip, tiesinu, juos jei noriu kirpciu , bet sikarta nusikirpus , nu kazkaip, ne visada geraij jie gula , tai verciu atgal juos ir nenesioju.
Atsakyti
kaip as noriu stipriai garbanotu plauku,dabar tik banguoti,tai ir prasideda bedos su grifkos plaukais,nes kai issukuoju,ji man is vis tiesi beveik,o plaukai susibangave,tai kai uztepu kremo,ji man tiesiog nesiraito,nesuprantu kodel
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 24, 20:42)

Aš neįsivaizduoju savęs su kirpčiukais blink.gif Būčiau kaip avelė lotuliukas.gif Nes mano kuo trumpesni, tuo labiau garbanojasi ax.gif
Atsakyti
tai jus reiskia,visos labai grabiniuotos,o as tik banguota.mes garbamps atsiranda,tik jas supurskus kuom nors
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 25, 09:20)
kaip as noriu stipriai garbanotu plauku,dabar tik banguoti,tai ir prasideda bedos su grifkos plaukais,nes kai issukuoju,ji man is vis tiesi beveik,o plaukai susibangave,tai kai uztepu kremo,ji man tiesiog nesiraito,nesuprantu kodel

ghm, o gal esama kokiu sukiniu ar vejeru,kaip jie ten vadinami, kurie kaip nors nepalankiai plauka suguldo? g.gif
nes as toki viena turiu, bet gal nelabai dideli,todel banguojasi visi plaukai,ypac pagave dregmes smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2008 11 25, 10:04)
ghm, o gal esama kokiu sukiniu ar vejeru,kaip jie ten vadinami, kurie kaip nors nepalankiai plauka suguldo? g.gif
nes as toki viena turiu, bet gal nelabai dideli,todel banguojasi visi plaukai,ypac pagave dregmes  smile.gif

man sake kirpeja,kad prie kaktos pas mane plauku maziau ir yra verpetu,gal todel
Atsakyti
[quote=0kristut0,2008 11 25, 01:21]
man taij atrodo, kad negalima slapiu sukuoti, o sausus galima .smile.gif
Papildyta:

mergaites paklauskit savo kirpeju ir bus kiekvienai aisku. Maniske sake taip: kai is dvieju blogiu reikia rinktis mazesni - tai daug geriau sukuoti slapius plaukus. O jei dar sepetys toks minkstas (lyg tai is kazkieno seriu), tai ir blogis visai mazas thumbup.gif

Nezinau, ar tas pats galioja ir ne garbanems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 25, 11:38)
man sake kirpeja,kad prie kaktos pas mane plauku maziau ir yra verpetu,gal todel

tai va kad gal del tu verpetu. jie gi kazkaip plauko augimo krypti keicia, tai jis ir sugula. o jei plauku sake kad maziau/retesni,tai sukrenta i ta pavadinta "stagariuka" smile.gif .
ar skirtumas toks ryskus? nes jei plaukai ten retesni,tada nereiketu gal persistengti juos sukant ar priemone tepant g.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2008 11 25, 12:53)
tai va kad gal del tu verpetu. jie gi kazkaip plauko augimo krypti keicia, tai jis ir sugula.  o jei plauku sake kad maziau/retesni,tai sukrenta i ta pavadinta "stagariuka"  smile.gif .
ar skirtumas toks ryskus? nes jei plaukai ten retesni,tada nereiketu gal persistengti juos sukant ar priemone tepant g.gif

na nera ju maziau nei nugaroj,tik mano kakta auksta,yra verpetu,nors as ju nematau,tik man problema sutvarkyti tuos plaukus,prie kaktos,na nei garbanojas,nei grifka trumpa laikos,o gale visi plaukai be problemu susitvarko ,tik priekyje yra problema
Atsakyti