Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 01, 14:50)
joa pirmus sykius pirkau salonuose, o br vaziuoju i kns, ir pilstoma perku apie 20 kazkelis lt sumoku .salone maciau 36 lt.seip hmm, niu ziurint koks tas kaimukas , gal ir dyrba kokioj kirpyklejeij su keune. nes pakankamai mazos kirpyklytes zinau kad dirba su keune.joa gal netu pirkti gautusi ir pigiau.

kns tai super tokia parduotuvyte yra , ten daujg ka pilsto, tik savo tara reijk atsinesti, galvoju kita syki, isipilti milkshako ar keunes sampunu pabandymui.

o tai papaskok kas cia per parde?koks adresiukas?tai gal kada tektu vaziuoti,tai ir as uzsukciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 01, 13:52)
o tai papaskok kas cia per parde?koks adresiukas?tai gal kada tektu vaziuoti,tai ir as uzsukciau bigsmile.gif

cia butu centre , laisves alejoij, kestucio -mickeviciaus gtv kampas , gerimu pasaulis yra ten tokia parde, ir uz jos yra laiptukai ir ta parduotuvyte, ten dar ir kirpykla joje yra gale, melynam fone lyg uzrasas , tik neprisimenu kas parasyta blush2.gif toij pacioj gatvelejeij yra milano picerija .
lb liuks parduotuvyte , turi jie ten visko.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 01, 15:01)
cia butu centre , laisves alejoij,  kestucio -mickeviciaus gtv kampas , gerimu pasaulis yra ten tokia parde, ir uz jos yra laiptukai ir ta parduotuvyte, ten dar ir kirpykla joje yra gale, melynam fone lyg uzrasas , tik neprisimenu kas parasyta  blush2.gif  toij pacioj gatvelejeij yra  milano picerija .

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 01, 14:01)
cia butu centre , laisves alejoij,  kestucio -mickeviciaus gtv kampas , gerimu pasaulis yra ten tokia parde, ir uz jos yra laiptukai ir ta parduotuvyte, ten dar ir kirpykla joje yra gale, melynam fone lyg uzrasas , tik neprisimenu kas parasyta  blush2.gif  toij pacioj gatvelejeij yra  milano picerija .

drinks_cheers.gif gera parduotuvytė. bet gal žinai iki kiek jie dirba? šią savaitę noriu apsiprekinti ten po darbo važiuočiau, bet bijau, kad nedirbs jau.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 02, 09:25)
drinks_cheers.gif  gera parduotuvytė. bet gal žinai iki kiek jie dirba? šią savaitę noriu apsiprekinti ten po darbo važiuočiau, bet bijau, kad nedirbs jau.

oij nzn , as visada diena ten uzsuku, tai niekad i laijka net nezvilgtelejau iki keliu dyrba .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 11:46)
oij nzn , as visada diena ten uzsuku, tai niekad i laijka net nezvilgtelejau iki keliu dyrba ..  blush2.gif

tai vat aš irgi dieną buvau, einant į milano atradau ją ir vat laiko nepasižiūrėjau iki kiek dirba doh.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kaip jus sukuojat plaukus? g.gif as anksciau sukuodavus slapius suteptus kauke (duse) doh.gif doh.gif tai uztrukdavai gera valanda kol issiplaudavau galva. dabar sukuoju isplovus ir sutepus kremu (nenuplaunamu) garbanom ir tik su mediniu sepeciu tai maciau pesa ir plaukam sveikiau bigsmile.gif bet irgi prisikankinu kol issisukuoja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 01, 13:50)
kns tai super tokia parduotuvyte yra , ten daujg ka pilsto, tik savo tara reijk atsinesti, galvoju kita syki, isipilti milkshako ar keunes sampunu pabandymui.

O kur Vilniuje tos Keunes gaut, visos tik giria, ir man rūpi. Baigiu savo Tigi, visai norėčiau ką kitą pabandyt, bet Kaune jokių reikalų neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 03, 00:17)
O kur Vilniuje tos Keunes gaut, visos tik giria, ir man rūpi. Baigiu savo Tigi, visai norėčiau ką kitą pabandyt, bet Kaune jokių reikalų neturiu doh.gif

Kirpyklose, grožio salonuose jos būna. O keune sculpting populiariausias naudojamas gaminys, nes turėjau ne viena jau buteliuką tai ir garbanotai ir lygiai plaukus pasidarydavau. Yra šiaurės miestely grožio salonas kur jo yra, tai už 250ml buteliuką 41lt mokėjau rudeny. Rods femmina bonoj yra,ar kur, na per google glm rast kas turi, bet taip glm ir į kirpyklą gal pasiskambint pasiklausinėt
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 02, 22:30)
Noriu paklausti kaip jus sukuojat plaukus? g.gif as anksciau sukuodavus slapius suteptus kauke (duse)  doh.gif  doh.gif  tai uztrukdavai gera valanda kol issiplaudavau galva. dabar sukuoju isplovus ir sutepus kremu (nenuplaunamu) garbanom ir tik su mediniu sepeciu tai maciau pesa ir plaukam sveikiau bigsmile.gif  bet irgi prisikankinu kol issisukuoja... unsure.gif
)
as sukuoju vieninteli syki, kai isplaunu plaukus.(samp. kauke ir t.t.) tada supurskiu nenuplaunamus kondicionierium (gliskur visai neblogas jis man )uzsuku ranksluosti kad susigertu. ir po to dar patepu galus lbeuj rasos nenuplaunamu balzamu (pirma syki patiko, kai kazkada buvau pirkus, dbr nzn nepatinka, daujgiau nepirksiu ) ir tada greijt prasukuoju ( naudoju sepeti su seriais trumpesniais ir ilgesniais tokiais , lb man jis tinka liuks , tik ce netikri seriai,reiks kada su tikrais nusipirkti ) ir kuo puikiausiai issisukuoja.
as pastebejau, kad man sukavimasis priklauso nuo sepecio, man turi butinai buti sepetys , sukos visokiausios kazkokia tragedija.
bent man mano smulkiai besigarbanojantys plaukai del sukavimo problemu nesukelia, lengva issukuoti juos , nesivelia .nepesa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2009 03 02, 23:21)
Kirpyklose, grožio salonuose jos būna. O keune sculpting populiariausias naudojamas gaminys, nes turėjau ne viena jau buteliuką tai ir garbanotai ir lygiai plaukus pasidarydavau. Yra šiaurės miestely grožio salonas kur jo yra, tai už 250ml buteliuką 41lt mokėjau rudeny. Rods femmina bonoj yra,ar kur, na per google glm rast kas turi, bet taip glm ir į kirpyklą gal pasiskambint pasiklausinėt

Dėkui 4u.gif
Per googlą ieškojau, nieko konkretaus. O Tigis man ir per brangus, ir pabodęs, nors labai ilgam užtenka... Tiesiog neradau dar sau idealiai tinkančios priemonės.
Gal apie tą saloną Šiaurės miestely tiksliau? Man visai šalimais tas rajonas, užsukčiau po algos ar paskambinčiau pasiteiraut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2009 03 02, 23:21)

oho kaip brangei bigsmile.gif bigsmile.gif kns 100 ml 10 lt kazkur , gal dbr pabrange bus biskuti, as visada piluosi kai ant dugno buna like likutis tai moku 20 -23 lt . bigsmile.gif
bet kazkur maciau 36 lt salone , tik neprisimenu kur g.gif
Atsakyti