saliut garbanems
jungiuosiu i jusu gretas

man po gimdymo plaukai kaaaip susigarbanavo, anksciau buvo tiesus. Visada svajojau apie garbanotus, dejau net chemini kazkada seniai. O cia toks siurprizas...Is pradziu vaiksciojau su tokiu garbanotu debeseliu is mazu atauginejanciu plauku, paskui pradejo suktis atskiros sruogos, taip kvailai, puse tiesiu puse garbanotu. Dabar padariau klaida - iskarpiau plaukus, tipo lengviau suksis, tai jie tapo kazkokie nevaldomi isviso.
Plaukus tvarkau 2 budais:
pirmas, isplautus dziovinu su difuzorium, patepu zele, paskui sulipusias sruogas pamaigau.
antras, isdziovinu dziovintuvu paprastai, patepu zele ir palamdau rankom, arba dar geriau, ranksluosteliu.
kita diena issukuoju, suslapinu ir palamdau rankom.
Isbandziau kelias priemones, galiu pasidalint ispudziais. Tik mano plaukai plonyciai tai gal del to kai kurios priemones netinka.
geriausia man buvo zele Citre Shine curl boost ar kazkaip taip, pirkdavau Sarmoj, dabar jau nera jos niekur

Labai patinka Umberto Giainini zele garbanoms (tokia avietines spalvos tutele) silpnos fiksacijos, nelipina sruogu bet gerai susuka, net tiesius plaukus, ir geriausiai sausus. kazkaip irgi nerandu pirkt...
Nepatiko Trevor sorbie kremas garbanoms, jis mano plaukus pariebina... garbanos gaunasi minkstos bet kaip sviestu isteptos... jau 2 metus nesugebu tuteles isnaudot...
Neblogos Swarzkopf got2b putos garbanoms, bet tinka slapiems plaukams labiau.
Nelabai patiko Samy zele get curls, silpnai garbanoja.
Osis + toks pusiau kremas pusiau zele neblogas, bet mazai, brangus ir biski riebina.
nu gal tiek