Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

QUOTE(Galvojanti @ 2008 09 29, 20:29)
Aš iš KLP o jei tiksliau iš klp rajono  mirksiukas.gif

verysad.gif oi kaip gaila...nors ko cia gaila smagu kad netoli juros gyveni thumbup.gif
verysad.gif laukiu savaitgalio ir tiesiu taikymu turbut i bet kokia kirpykla lotuliukas.gif kad tik i zmogu buciau panasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2008 09 30, 12:11)
Sveikos garbanylos  4u.gif

Šiandien oras pats gazas garbanoms  lotuliukas.gif  juokauju, galiu pasakyti, kad pvz man po gimdymo mažiau garbanojasi  doh.gif  sakau gal todėl kad pusė plaukų išslinko  g.gif  ir išvis visas organzimas kenčia ir oda ir nagai ir plaukai...  unsure.gif

na,man gimdymas nepadejo,o tikejausi,kad maziau garbanosis biggrin.gif
Atsakyti

galiu pasakyti, kad pvz man po gimdymo mažiau garbanojasi  doh.gif  sakau gal todėl kad pusė plaukų išslinko  g.gif  ir išvis visas organzimas kenčia ir oda ir nagai ir plaukai...  unsure.gif

Cia tai tiesa, man irgi po gimdymo maziau garbanojasi ir labai daug isslinko, bet dabar ataugineja tokie maziukai prie kaktos, smilkiniuose, o padarius skalstyma irgi styro!!! Siaubas, doh.gif nezinau, ka su tais svieziais plaukuciais daryt!!! g.gif blush2.gif
Atsakyti

Šiandien oras pats gazas garbanoms  lotuliukas.gif  juokauju, galiu pasakyti, kad pvz man po gimdymo mažiau garbanojasi  doh.gif  sakau gal todėl kad pusė plaukų išslinko  g.gif  ir išvis visas organzimas kenčia ir oda ir nagai ir plaukai...  unsure.gif

QUOTE(linamask @ 2008 09 30, 14:27)
Cia tai tiesa, man irgi po gimdymo maziau garbanojasi ir labai daug isslinko, bet dabar ataugineja tokie maziukai prie kaktos, smilkiniuose, o padarius skalstyma irgi styro!!! Siaubas,  doh.gif nezinau, ka su tais svieziais plaukuciais daryt!!!  g.gif  blush2.gif

ir pas mane po gimdymo garbanu nebera, bet dar maitinu, tai mano kirpeja sake, kad gali pradeti garbanotis, kai nustosiu maitinti g.gif
Atsakyti
saliut garbanems 4u.gif

jungiuosiu i jusu gretas bigsmile.gif man po gimdymo plaukai kaaaip susigarbanavo, anksciau buvo tiesus. Visada svajojau apie garbanotus, dejau net chemini kazkada seniai. O cia toks siurprizas...Is pradziu vaiksciojau su tokiu garbanotu debeseliu is mazu atauginejanciu plauku, paskui pradejo suktis atskiros sruogos, taip kvailai, puse tiesiu puse garbanotu. Dabar padariau klaida - iskarpiau plaukus, tipo lengviau suksis, tai jie tapo kazkokie nevaldomi isviso.

Plaukus tvarkau 2 budais:
pirmas, isplautus dziovinu su difuzorium, patepu zele, paskui sulipusias sruogas pamaigau.
antras, isdziovinu dziovintuvu paprastai, patepu zele ir palamdau rankom, arba dar geriau, ranksluosteliu.
kita diena issukuoju, suslapinu ir palamdau rankom.

Isbandziau kelias priemones, galiu pasidalint ispudziais. Tik mano plaukai plonyciai tai gal del to kai kurios priemones netinka.

geriausia man buvo zele Citre Shine curl boost ar kazkaip taip, pirkdavau Sarmoj, dabar jau nera jos niekur sad.gif

Labai patinka Umberto Giainini zele garbanoms (tokia avietines spalvos tutele) silpnos fiksacijos, nelipina sruogu bet gerai susuka, net tiesius plaukus, ir geriausiai sausus. kazkaip irgi nerandu pirkt...

Nepatiko Trevor sorbie kremas garbanoms, jis mano plaukus pariebina... garbanos gaunasi minkstos bet kaip sviestu isteptos... jau 2 metus nesugebu tuteles isnaudot...

Neblogos Swarzkopf got2b putos garbanoms, bet tinka slapiems plaukams labiau.

Nelabai patiko Samy zele get curls, silpnai garbanoja.

Osis + toks pusiau kremas pusiau zele neblogas, bet mazai, brangus ir biski riebina.

nu gal tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 05 spalio 2008 - 08:27
As kad ir ka benaudociau visada prei putu griztu. nes su putom sutepti plaukai graziai issilaiko kokias 4 dienas o jei tik koki krema naudoju tai 1, na geriausiai 2....
Bet iekojau ieskojau ir atradau pakaitala putoms. TrevorSorbie firmos garbanu krema. tai uztepu ant dregnu plauku ir leidziu isdziuti. tik reikia nepadauginti nes tada jie buna tokie kaip riebus blink.gif o kai viska atitakai tai garbanos tokios spirokliuojancios ir minkstos buna - man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane` @ 2008 10 05, 17:48)
Bet iekojau ieskojau ir atradau pakaitala putoms. TrevorSorbie firmos garbanu krema. tai uztepu ant dregnu plauku ir leidziu isdziuti. tik reikia nepadauginti nes tada jie buna tokie kaip riebus  blink.gif  o kai viska atitakai tai garbanos tokios spirokliuojancios ir minkstos buna - man labai patinka  thumbup.gif

O kur ju galima isigyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamask @ 2008 10 05, 19:14)
O kur ju galima isigyti?  mirksiukas.gif

as ne Lietuvoj pirkau, bet maciau jau ir Sarmoj yra, kazkur apie 30 lt man atrodo kainavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės, jungiuos ir aš ax.gif
Mano garbanų istorija - kai prieš 8 metus supratau, jog mano plaukai garbanoti, o ne šiaip pasišiaušę ir išsipūtę, tai dar dabar neatsidžiaugiu, jog juos turiu smile.gif Visada juos prižiūrėdavau taip pat: išsiplaunu galvą, sutepu putomis, tada želė plaukams, pirštais iššukuoju (gerai skamba), t.y.suformuoju netvarkingas garbanas ir džiovinu džiovintuvu.
Tik vat neseniai susimąsčiau, kad kokybiškiau juos prižiūrėti reikėtų... g.gif Tai pabandžiau vietoj putų ir želė Bumble & bumble priemonę garbanotiems plaukams 'Styling lotion'. Dar pabaigai pasipurškiau lino sėmenų blizgesį, tai super - plaukučiai blizga sveikesni atrodo, garbanos daug minkštesnės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2008 10 06, 20:02)
Sveikos, mergytės, jungiuos ir aš  ax.gif
Mano garbanų istorija - kai prieš 8 metus supratau, jog mano plaukai garbanoti, o ne šiaip pasišiaušę ir išsipūtę, tai dar dabar neatsidžiaugiu, jog juos turiu  smile.gif Visada juos prižiūrėdavau taip pat: išsiplaunu galvą, sutepu putomis, tada želė plaukams, pirštais iššukuoju (gerai skamba), t.y.suformuoju netvarkingas garbanas ir džiovinu džiovintuvu.
Tik vat neseniai susimąsčiau, kad kokybiškiau juos prižiūrėti reikėtų...  g.gif Tai pabandžiau vietoj putų ir želė Bumble & bumble priemonę garbanotiems plaukams 'Styling lotion'. Dar pabaigai pasipurškiau lino sėmenų blizgesį, tai super - plaukučiai blizga sveikesni atrodo, garbanos daug minkštesnės  wub.gif

o kur perkata sia priemone Lietuvoje? smile.gif man atrodo, as macius tik internetinej parduotuvej tokia produkcija, o gal ir maisau kazka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 10 06, 18:29)
o kur perkata sia priemone Lietuvoje? smile.gif  man atrodo, as macius tik internetinej parduotuvej tokia produkcija, o gal ir maisau kazka... g.gif

Aha, Bumble & bumble nėra LT, aš iš vienos forumietės gavau ax.gif O tas blizgesys tai Sarmoj parduodamas, vadinasi Alfaparf 'Semi Di Lino' smile.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif man reikia jusu pagalbos! mano plaukai labai sunkiai issukuojami, jeigu labai pasistengt tai slapius dar galima issukuot, apie sausu plauku sukavima galima tik pasvajot verysad.gif isbandziau daug visokiu kaukiu, balzamu, niekas nepadeda, gal kas galite patart ka daryt?
Atsakyti