Prancuzishko batono riekeles (galima bet kokio) uztepam tokia mase: zali smulkinti pievagrybiai, skiltele ar dvi cesnako, pora shaukshtu majonezo ir tarkuotas suris (shiuo atveju mozarella).
Nu zinokit, niam!

Vishtiena su salotom:
Vishtienos krutineles supjausciau ishilgai (ne kubeliais, kad sausa nebutu) ir pamarinavau kelias valandas: cesnakai, truputis majonezo, sojos, zoleliu ir kt.
Sumaunam ant ishmirkytu pagaliuku (kad nedegtu nuo lauzo) ir i lauka keptiJ
Salotos: salotu lapai, pomidoras, agurkas, ridikeliai, brokoliai, zalias kopustas su jogurto/majonezo ir zoleliu padazu.

Lengva vakariene (man irgi labai patiko):
Ishverdam bulves su lupena, perpjaunam I dvi ar tris dalis. Ant shiltos bulves dedam varshkes salotas:
Varshke, burokine tarka sutarkuotas raugintas ar marinuotas agurkelis, kubeliais supjaustytas pomidoras, krapai, svogunu laishkai, shaukshtas majonezo ar grietines (galima ir be), kapareliai, ridikeliai ir juodieji pipirai..
Sorry uz foto, bet skanu tikrai..:
