Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Klemena @ 2008 07 18, 11:51)
Skirtingos nuomonės, vieniems patinka, kitiems - ne. Gal pas kitą buvot, kuri patiko?

Pas kita buti neteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klemena @ 2008 07 18, 13:42)
Ką tik jai skambinau. Bet atsakė, kad "vartotojo balso pašto paslauga" išjungta, i viskas. Gal numeris pasikeitė??

Jai reikia skambinti penktadienį, nuo 7 iki 8 val. ryto.
Atsakyti
QUOTE(gracel @ 2008 07 16, 10:19)
Bet ar gera bureja?? gal zinai kiek tas "malonumas " kainuoja?smile.gif

Tai kaip, ar buvai pas Zoja?Man viena mergina siandien labai ja isgyre, sake nepaprastai gerai buria. O as pasiskaiciau ankstesnius forumus ir ne vien tik teigemus atsiliepimus apie ja radau g.gif . Tai taip ir nezinau ar verta su ja pasimatyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildyte: 19 liepos 2008 - 16:05
Ir aš jau visas temas apie būrėjas perskaičiau. Daug nuomonių - ir teigiamų ir neigiamų.
Atsakyti
QUOTE(mildyte @ 2008 07 19, 18:04)
Tai taip ir nezinau ar verta su ja pasimatyt.

Jei nori optimistinės programos, verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytarė: 19 liepos 2008 - 17:31
As buvau as Virginija Karoliniskese, bent jau du ar tris kartus, visus katus ejau del darbo. Kai pas ja atejau pirma karta ji apie mane, kaip apie asmenybe, labai labai daug tiesos pasake! Ir apie ateiti tikrai nemazai daug pasake, bet kadangi pas ja prasedi dvi valandas, tai daug dalyku ir pamirsti... Be to dar labai neaiskiai kalba lietuviskai,tarmiskai, bent jau mane iskart perspejo, kad ja stabdytum, kai kazko nesupranti... As taip pat buvau ir pas Svetlana, is Pasilaiciu, man ji nelabai patiko, dar gaite ir pacios susimastytijigu ji tokia gera bureja ji tikrai turejo numatyti, kad jos sunus zus autokastrofoje, o deja numate... o gal ir Dievas nubaude, kad imasi nesventais dalykas-juk burti ir burtis yra nuodeme...
Dar as pries du metus buvau pas Viktoras, cia tas kur nufotkina aki, o tada prasideda, ciakru atydarymas, valymas ir t.t... Pasake jis man daug idomiu dalykeliu, bet dar daugiau ir pinigeliu nulupo, as siaip ji rekomenduociau, tom kuriu vyrai i kaire eina, taom kurias nuziurejo uzkerejo ir t.t.. smile.gif
Atsakyti
Ar išsipildė tas, ką Virgija pranašavo? Kodėl manot, kad pas Viktorą geriausiai eiti dėl nužiūrėjimo, užkerėjimo ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Klemena @ 2008 07 21, 22:51)
Ar išsipildė tas, ką Virgija pranašavo? Kodėl manot, kad pas Viktorą geriausiai eiti dėl nužiūrėjimo, užkerėjimo ir t.t.?

tai tik jos nuomone, gal atsiras kitu atsiliepimu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2008 07 19, 18:03)
Jei nori optimistinės programos, verta.

man jos optimistine programa laikesi gal pora dienu neilgiau , visiskos pievos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Klemena @ 2008 07 18, 12:51)
Skirtingos nuomonės, vieniems patinka, kitiems - ne. Gal pas kitą buvot, kuri patiko?

kam patinka, nepatinka,- tai individualu mirksiukas.gif nera nei vienos burejos, kuri patiktu visiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 07 22, 12:27)
man jos optimistine programa laikesi gal pora dienu neilgiau , visiskos pievos  smile.gif

Man - žyyymiai ilgiau. 4u.gif O po to buvo nebeaktualu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 07 22, 12:01)
Man - žyyymiai ilgiau. 4u.gif  O po to buvo nebeaktualu. smile.gif

dziaugiuosi, kad netrumpalaike mirksiukas.gif
tiesiog burimo metodas man toks ne individualus, o "konvejerinis", taip sakau, nes kartojosi mano pranasystes su keliomis kolegiu burimais, tai ne koks ispudis paliko, vel gi nieko pries ja neturiu ir tukstantaji karta pasikartosiu, kad -individualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 07 23, 22:09)
tiesiog burimo metodas man toks ne individualus, o "konvejerinis", taip sakau, nes kartojosi mano pranasystes su keliomis kolegiu burimais, tai ne koks ispudis paliko, vel gi nieko pries ja neturiu ir tukstantaji karta pasikartosiu, kad -individualu  smile.gif

Kaip būrėja ji - vidutinė, kaip psichologė - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 07 23, 21:13)
Kaip būrėja ji - vidutinė, kaip psichologė -  thumbup.gif

na man asmeniskai ji silpna psichologe, taip jos tvirtas, pamokantis ir pipiru israsantis budas, bet manes neitikino rolleyes.gif , nepriverte susimastyti smile.gif
Atsakyti