As buvau as Virginija Karoliniskese, bent jau du ar tris kartus, visus katus ejau del darbo. Kai pas ja atejau pirma karta ji apie mane, kaip apie asmenybe, labai labai daug tiesos pasake! Ir apie ateiti tikrai nemazai daug pasake, bet kadangi pas ja prasedi dvi valandas, tai daug dalyku ir pamirsti... Be to dar labai neaiskiai kalba lietuviskai,tarmiskai, bent jau mane iskart perspejo, kad ja stabdytum, kai kazko nesupranti... As taip pat buvau ir pas Svetlana, is Pasilaiciu, man ji nelabai patiko, dar gaite ir pacios susimastytijigu ji tokia gera bureja ji tikrai turejo numatyti, kad jos sunus zus autokastrofoje, o deja numate... o gal ir Dievas nubaude, kad imasi nesventais dalykas-juk burti ir burtis yra nuodeme...
Dar as pries du metus buvau pas Viktoras, cia tas kur nufotkina aki, o tada prasideda, ciakru atydarymas, valymas ir t.t... Pasake jis man daug idomiu dalykeliu, bet dar daugiau ir pinigeliu nulupo, as siaip ji rekomenduociau, tom kuriu vyrai i kaire eina, taom kurias nuziurejo uzkerejo ir t.t..