Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(darausra @ 2008 06 04, 14:41)
Mano ta pati drauge sumaste Antakalnyje pas Reginą nueiti. Gal kas nesenai buvot? žinot kokių atsiliepimų? Kokios kainos?Ačiū 4u.gif

buvau pas ja praeitais metais rugseji, atspejo kad dirbau parduotuvei salia kazkokio tilto, taip ir buvo, kad bus kazkoks vyro teismas ir vyro, kad yra maza megyte pas mane, bet daug ka ir klause irgi, atspejo del cukrinio debeto, kad rasiu trumpa gera darba, tik tiek ka pamenu seip moteris su xarakteriu, ir sako taip jei jos nerandi namo ir kur ji gyvena reiskia tau nereikia eit pas bureja
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2008 08 05, 18:44)
katik pasiskambinau Jadvygai is Gelezinio vilko gatves, uzsirasiau kitos savaites antradieniui.nu ziuresim kaip cia seksis. siaip labai neramu (pirma karta eisiu pas bureja), bet is kitos puses labai noriu pabandyti smile.gif butinai parasysiu kaip sekesi mirksiukas.gif

butinai pranesk kiaip sekesi nes noriu pabandyt nueit pas ja
Atsakyti
QUOTE(lauraq @ 2008 08 08, 13:42)
Sveiki, esu buvusi pas keleta bureju, tai labiausiai patiko Vilniuje, Karaliauciaus g. gyvenanti Margarita, kalbanti lietuviskai ir prognozuojanti metu tikslumu. Pvz: pastosi 2010 m. ar panasiai. Kodel patiko? :)kad ji labai daug tiesos pasake ispraeities, nieko nesuklydo, tad turiu pagrindo, kad pasake tiesa ir apie ateiti. Buria su zaidimo kortomis ir pagal ranku linijas. Kol buria is rankos, tol ant kortu tenka pasedeti smile.gif

gal galima jos kontaktus suzinoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apolla: 10 rugpjūčio 2008 - 11:20
Esu girdėjus apie Margaritą, galvoju pas ją nueiti. Šiaip, susipažinti. Rytoj reikės paskambinti smile.gif Gi kažkur šalia manęs gyvena.
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2008 08 05, 19:44)
katik pasiskambinau Jadvygai is Gelezinio vilko gatves, uzsirasiau kitos savaites antradieniui.nu ziuresim kaip cia seksis. siaip labai neramu (pirma karta eisiu pas bureja), bet is kitos puses labai noriu pabandyti smile.gif butinai parasysiu kaip sekesi mirksiukas.gif

Buvau pas ja pries metus. Ji atseit metam i prieki bure, niekas neissipilde, daug klausinejo, sake viska abstrakciai. Kartu ejo ir mano drauge, tai po seansu mes su drauge issisnekejom ir pasirodo, kad Jadvyga mums beveik ta pati "isbure" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2008 08 05, 18:44)

QUOTE(daivoska @ 2008 08 10, 14:41)
Buvau pas ja pries metus. Ji atseit metam i prieki bure, niekas neissipilde, daug klausinejo, sake viska abstrakciai. Kartu ejo ir mano drauge, tai po seansu mes su drauge issisnekejom ir pasirodo, kad Jadvyga mums beveik ta pati "isbure" doh.gif

Yra ir man tekę pas ją lankytis, tai galiu pasakyti, jog buvo ir nušnekėjimų į lankas, bet lygiai taip pat ir labai tikslių pataikymų, nors įdomiausia, kad tie nušnekėjimai buvo praktiškai identiški kaip ir Margaritos iš Karaliaučiaus g-vės smile.gif
Atsakyti
niu nekantrauja pas ja apsilankyt smile.gif va dar norejau paklaust, o nesunkiai radot kur ta jadvyga gyvena? as taip paziurejau zemelapy tai ten kazkaip tas namas jos is gerosios vilties gatves puses..? neisikertu dar tam vilniuj iki galo biggrin.gif blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Žinokit šiandien po darbelio lekiu burtis pas Olga.Ji Laisvės pr. gyvena.Gal kam teko lankytis pas ja? Malonu buti atsiliepimus sužinoti... ax.gif
Atsakyti
labai noreciau daugiau atsiliepimu apie Margarita is Karaliauciaus g. Vis mastau, ar eiti pas ja, ar pas Viginija is Karoliniskiu, ar pas astrologe Valdemara(jos prognozes, kurias internete skaitau man kazkaip tinka). Ka manot? Pasidalinkit ispudziais ir mintimis. Bus labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(missME @ 2008 08 11, 23:55)
labai noreciau daugiau atsiliepimu apie Margarita is Karaliauciaus g. Vis mastau, ar eiti pas ja, ar pas Viginija is Karoliniskiu, ar pas astrologe Valdemara(jos prognozes, kurias internete skaitau man kazkaip tinka). Ka manot? Pasidalinkit ispudziais ir mintimis. Bus labai aciu.  4u.gif

As esu buvusi pas Margarita pries metus. Nepasakyciau, kad issipilde, ka ji man sake, bet nueiti pas ja , manyciau, kad verta. Esama situacija ji tikrai neblogai nusake, tik del ateities nevisai "itaike".
Ji pati labai nuosirdi ir silta asmenybe thumbup.gif .
Atsakyti
Užsirašiau pas Margaritą ketvirtadieniui... Nuo manęs iki jos- kelios minutės kelio... Kaip nenueiti? smile.gif
Atsakyti
o kokiam cia rajone? ir apie kuria Margarita kalbama, aksciau buvo svieioji ir tamsioji, cia nauja ar viena is tu?
Papildyta:
QUOTE(daivoska @ 2008 08 10, 15:41)

buvau ne karta pas ja, niekada nieko neklausdavo, pati kalbedavo g.gif
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2008 08 11, 09:59)
niu nekantrauja pas ja apsilankyt smile.gif  va dar norejau paklaust, o nesunkiai radot kur ta jadvyga gyvena? as taip paziurejau zemelapy tai ten kazkaip tas namas jos is gerosios vilties gatves puses..? neisikertu dar tam vilniuj iki galo  biggrin.gif  blush2.gif
4u.gif

taip jos namas yra gelezinio vilko langai iseina i gatve, o is gerosios vilties stovi sonu, jeigu sankryza isivaizduotume didziaja L -raide, tai jos namas paciam kampe.
Atsakyti