Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 08 07, 00:50)
pas mane namuose stovo ant tiesioginiu saules spinduliu ir mano medeliui patinka mirksiukas.gif

Mano irgi pamego saules kaitra thumbup.gif
O ar geras laikas dabar persodinti piniguoti g.gif Nauju sakeliu nebeleidzia, zeme lipa is vazono doh.gif
Atsakyti
mergaites patarkit, mano piniguociui pora lapeliu pageltonavo ant tos sakos, ar jas nukirpti ar leist patiems nukristi: ir kas gali buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2008 08 08, 15:50)
mergaites patarkit, mano piniguociui pora lapeliu pageltonavo ant tos sakos, ar jas nukirpti ar leist patiems nukristi: ir kas gali buti  doh.gif

Gal perliejai? g.gif
Atsakyti
Na mano pinigelis visai keistas. Ta saka kur pagelto, tai yra tos rintelis, ir iki jo geltona saka, ir pajudinau, ir ten per ta rinteli lyg luzt noretu, o po tuo rinteliu baisus sustorejimas. Sakau gal zydes jis man biggrin.gif
Atsakyti
Padekit, prasau, nesulaukiu jusu pagalbos, tai imuosi pati reikalo. Jau nuskyniau per ta rinteli nugeltusia saka. Nes baisiai atrode jau. O gal man visa ta likusia dali nuskint? Ar jei palikt, tai gal nulauzimo vieta kuo pabarstyt?

user posted image

Atsakyti
Na va, pagaliau prisivijau jus biggrin.gif
Atsakyti
Niu va pagaliau ir aš jus prisivijau ir naujus namučius tuoj atidarysiu smile.gif
Atsakyti
rugegele23- gal pabandyk jį ištraukti iš žemės ir patikrink šaknis. Man iš nuotraukos labiau panašu, kad šaknų papuvusių yra.
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 08 11, 14:00)
rugegele23- gal pabandyk jį ištraukti iš žemės ir patikrink šaknis. Man iš nuotraukos labiau panašu, kad šaknų papuvusių yra.

As ji praeita savaite persodinau, nuvaliau negrazias saknis, ir nelaisciau kelias dienas po persodinimo, zodziu nezinau kas jam yra. Mesiu as tas geles lauk, jau dvi siandien ismeciau.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 11, 14:04)
As ji praeita savaite persodinau, nuvaliau negrazias saknis, ir nelaisciau kelias dienas po persodinimo, zodziu nezinau kas jam yra. Mesiu as tas geles lauk, jau dvi siandien ismeciau.

Dar palauk, gal atsgaus. IŠmesti visada spėsi smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti