As irgi jau po gimdymo, tai galiu pasakyt savo nuomone
QUOTE(ravesa @ 2008 05 13, 12:07)
per planini kaip tik daro daline nejautra, o per extrini cezari dazniau visiskai uzmigdo, o ir savijautos nepalyginsi po visiskos narkozes ir po dalines.
Man buvo extra cezaris (vaikelio galvyte buvo neteisingai isistaciusi, nepavyko isgimdyt) ir dare spinaline nejautra
QUOTE(Zivilkaa @ 2008 05 20, 11:31)
Norėčiau info

- atvykus gimdyt iš karto patenki į priėmimą ir jei gimdymas prasideda tada į gimdyklą? Su visa taše? Ar dar kur nors nuveda?
Mane nuvede i gimdykla tiesiai su visom tasem
QUOTE(dei @ 2008 05 23, 07:11)
beje, o kokia šiuose gimdymo namuose dabar padėtis, ar labai daug gimdymų būna, ar visos telpa
Kai gimdziau, buvo baisus gimdyviu antpludis

Geguzes 9 d. (pergales diena

) pagimdeme sesiese ir visos berniukus. Labai norejau gimdyti vandenyje, bet priesgimdyvine palata buvo uzimta. Niekada nenorejau gimdyti ant stalo, o teko. Norejau ypatingo demesio gimdymo metu, o mano gydytoja ir akusere nuolat begiojo pas dar viena gimdyve ir, kaip suzinojau, buvo neaisku ji ar as pirma pagimdysim. Buvo daugybe momentu, kai likdavau visai viena, ir bijojau, kad tik neprasidetu stumimas

Nepatenkinta savo gimdymu, jei butu galimybe ji pakartot, kad viskas gautusi sekmingai, mielai pakartociau

Nors bandau nebumbet, leliukas ir as sveiki, tuom ir dziaugiuosi
Akusere man labai nepatiko

O labiausiai isimine nuostabioji feja pooperacines palatos slaugute Nijole

ir grazioji akuseryte Gabija, labai man padejusi su pienelio nusitraukinejimu