Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

Man tai irgi ten viskas aukstam lygy pasirode kai gimdziau, aciu jiems. aciuks.gif Tik va labai nemalonu ispudi paliko anesteziologas, kai dare apiduri kalbejo labai siurksciai ir vaistus leido per saremi, nors sakiau kad labai skauda ir negaliu issedeti ramiai. Tai grizusi i palata pasakiau vyrui, kad nei lito neduotu. As visada duodu pinigus kaip padeka, o ne kaip kysi. Jeigu negaves pinigu pries tai, nemoka buti malonus, tai kaip ir nera uz ka dekoti. O siaip visa kita tikrai labai super, gimdyciau ten ir gimdyciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš labai sutinku su tavim, nėra čia ko duoti kyšius, o atsidėkoti už gerą darbą net malonu. Pati galvoju gimdyti šiuose gimdymo namuose, taigi labai domiuosi apie juos ir apie personalą. Kol kas negalvoju tartis nei su jokia gydytoja, važiuosiu taip. Nes prisiklausiau visokių nesamonių kai susitari niekas kitas tavęs nežiūri o būna taip kad toji su kuria susitari ima ir neatvaziuoja arba po gimdymo palieka tave likimo valioje visam savaitgaliui. O pinigėlius tai pasiima. Manau nėra šitaip gražu. Jei dar ką žinote būtinai rašykite. Ačiū.
Atsakyti
as irgi planuoju gimdyti, nes mano gyd dirba cia. bet kazkaip mano vyras pries kysiu davima, tai net nezinau ar samdytis savo ginekologe ar ne g.gif . man turbut bus cezaris, tai net nezinau kaip cia pasielgus geriau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(IEVA23 @ 2008 06 02, 09:26)
as irgi planuoju gimdyti, nes mano gyd dirba cia. bet kazkaip mano vyras pries kysiu davima, tai net nezinau ar samdytis savo ginekologe ar ne  g.gif . man turbut bus cezaris, tai net nezinau kaip cia pasielgus geriau  g.gif .

nemanau, kad sumokėjimas už darbą (na kad konkreti gydytoja priimtų jūsų gimdymą, atvažiuotų jei ne jos darbo laikas) yra kyšio davimas. Beje, galite už visa tai mokėti oficialiai, gimdymo namuose kabo įkainiai, kiek už kokią paslaugą (tame tarpe ir už susitarimą su konkrečiu gydytoju) mokėti mirksiukas.gif
Atsakyti
uz darba man nesunku sumoketi (jeigu ne jos valandos tai sutinku, kad reikia moketi), bet kiekvienas gyd turi atlikti savo darba(as turiu omeny kitus medikus). o mokama del to, kad ateitu po gimdymo su dirbtina sypsena ir paklaustu, kaip laikotes. na cia tik mano nuomone. mes patys zmones pripratinom visus su kysiais, tai del to ir vaiksto susiraukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IEVA23: 02 birželio 2008 - 12:30
As irgi jau po gimdymo, tai galiu pasakyt savo nuomone biggrin.gif

QUOTE(ravesa @ 2008 05 13, 12:07)
per planini kaip tik daro daline nejautra, o per extrini cezari dazniau visiskai uzmigdo, o ir savijautos nepalyginsi po visiskos narkozes ir po dalines.

Man buvo extra cezaris (vaikelio galvyte buvo neteisingai isistaciusi, nepavyko isgimdyt) ir dare spinaline nejautra mirksiukas.gif

QUOTE(Zivilkaa @ 2008 05 20, 11:31)
Norėčiau info  blush2.gif - atvykus gimdyt iš karto patenki į priėmimą ir jei gimdymas prasideda tada į gimdyklą? Su visa taše? Ar dar kur nors nuveda?

Mane nuvede i gimdykla tiesiai su visom tasem biggrin.gif

QUOTE(dei @ 2008 05 23, 07:11)
beje, o kokia šiuose gimdymo namuose dabar padėtis, ar labai daug gimdymų būna, ar visos telpa  biggrin.gif

Kai gimdziau, buvo baisus gimdyviu antpludis doh.gif Geguzes 9 d. (pergales diena biggrin.gif ) pagimdeme sesiese ir visos berniukus. Labai norejau gimdyti vandenyje, bet priesgimdyvine palata buvo uzimta. Niekada nenorejau gimdyti ant stalo, o teko. Norejau ypatingo demesio gimdymo metu, o mano gydytoja ir akusere nuolat begiojo pas dar viena gimdyve ir, kaip suzinojau, buvo neaisku ji ar as pirma pagimdysim. Buvo daugybe momentu, kai likdavau visai viena, ir bijojau, kad tik neprasidetu stumimas doh.gif Nepatenkinta savo gimdymu, jei butu galimybe ji pakartot, kad viskas gautusi sekmingai, mielai pakartociau blush2.gif Nors bandau nebumbet, leliukas ir as sveiki, tuom ir dziaugiuosi ax.gif

Akusere man labai nepatiko schmoll.gif O labiausiai isimine nuostabioji feja pooperacines palatos slaugute Nijole wub.gif ir grazioji akuseryte Gabija, labai man padejusi su pienelio nusitraukinejimu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalein: 03 birželio 2008 - 22:36
sveikos, 06-04 siuose gimdymo namuose padedant Nuostabiosioms Bangai ir Gabijai pasauly isvydo mano coliuke.Esu joms be galo dekinga
Kita leliuka gimdysi tik cia ir priziurint sioms super moterims

del mokamos palatos:mes ja turejom..ten viskas ciki.kaip namuose jautemes..tik viena problema si palata yra atskirai nuo visu kitu palatu,todel seseles retai uzsukdavo...as nezinojau kad si palata ne saliu visu
Atsakyti
ingalein jei ne paslaptis tai kokia tos gydytojos pavarde?
Atsakyti
Sveikutes
Gimdziau ir as Krikscioniskose. Esu labai patenkinta savo gydytoja Banga. Su Ja jauciausi labai saugi. Ir masazavo ir gloste, ir ranka dave...kai planuosim antra leliuka tik pas Ja eisiu.
Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi pirma leliuka gimdem su Banga Kulikauskaite ir antraji be jokiu abejoniu is anksto buvome nusprende gimdyti pas ja. Neisivaizduoju geresnio ir profesionalesnio zmogaus uz gyd.Banga. angel_not.gif
Atsakyti
O gal kuriai teko gimdyti pas dyg.V.Liekienę? smile.gif
Atsakyti
įdomu, kaip šiuose gimdymo namuose su studentais? unsure.gif Nelabai noretusi, kad jie butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 06 14, 18:39)
įdomu, kaip šiuose gimdymo namuose su studentais?  unsure.gif Nelabai noretusi, kad jie butu  unsure.gif

Studentu nera smile.gif Ju yra klinikose ir gimdant pirma vaika II ligoninej per ekstra cezari buvo, bet atsiklause, ar nepriestarausiu- jau ant operacinio stalo gulint:)
Atsakyti