Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

Gal galite parasiti puslapiuku kuriuose butu graziu sukuosenu? blush2.gif
Atsakyti
oi kaip senai žaidžiau doh.gif Dabar galvoju siųstis vėl bigsmile.gif yu.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau ir aš šitą užkratą lotuliukas.gif bet matau kad man nieko neiseina verysad.gif nes anglu ne būm -būm blush2.gif gal galima kaškaip pakeist žaidimo kalbą tiktu ir rusu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 08 08, 15:30)
Parsisiunčiau ir aš šitą užkratą lotuliukas.gif bet matau kad man nieko neiseina verysad.gif  nes anglu ne būm -būm blush2.gif gal galima kaškaip pakeist žaidimo kalbą tiktu ir rusu mirksiukas.gif

Tiksliai nežinau, bet lyg ir turėtų būti languages pack'as.. pabandyk pagooglinti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Interactive @ 2008 08 08, 17:38)
Tiksliai nežinau, bet lyg ir turėtų būti languages pack'as.. pabandyk pagooglinti  biggrin.gif  4u.gif

ne kalbu packas bet apskritai rusiski simsai mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi anglu ne bum bum,zaidziu rusiskus simsus viska suprantu faina zaisti is torentu parsisiunciau
Atsakyti
o ne jaigu is naujo siustis doh.gif sio laukiau gal savaite g.gif dabar galvoju pries siunciant gal bus matyt ar bus rusu kalba g.gif kad vel veltui savaites nereiktu laukt doh.gif
Atsakyti
mergaites, SOS verysad.gif pagimde mano Sims'e vaikiuką, padejo ji ant grindų virtuvėje ir neima daugiau. norint atlikti bet koki veiksma, rašo "hold youngers" doh.gif nei paguldyt, net pamaitint. ka daryt? verysad.gif jug numirs nabagas unsure.gif kai kviečiu auklę, ji stovi kitoje gatves puseje, ir neateina, pasikviest jo irgi neimanoma doh.gif ka daryt/ gal kam taip buvo? gal čia žaidimo klaida kokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 08 08, 22:43)
mergaites, SOS  verysad.gif pagimde mano Sims'e vaikiuką, padejo ji ant grindų virtuvėje ir neima daugiau. norint atlikti bet koki veiksma, rašo "hold youngers"  doh.gif nei paguldyt, net pamaitint. ka daryt?  verysad.gif jug numirs nabagas unsure.gif kai kviečiu auklę, ji stovi kitoje gatves puseje, ir neateina, pasikviest jo irgi neimanoma  doh.gif ka daryt/ gal kam taip buvo? gal čia žaidimo klaida kokia?  g.gif

tai gal duru neturi, kad galetu ateiti aukle / g.gif
bandy kita simsa valdyti gal jam leis pamti, greiciausiai truksta aspiracijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 08 08, 22:43)
mergaites, SOS  verysad.gif pagimde mano Sims'e vaikiuką, padejo ji ant grindų virtuvėje ir neima daugiau. norint atlikti bet koki veiksma, rašo "hold youngers"  doh.gif nei paguldyt, net pamaitint. ka daryt?  verysad.gif jug numirs nabagas unsure.gif kai kviečiu auklę, ji stovi kitoje gatves puseje, ir neateina, pasikviest jo irgi neimanoma  doh.gif ka daryt/ gal kam taip buvo? gal čia žaidimo klaida kokia?  g.gif

tai taip ir turi buti. tik tada kai paima ant ranku gali maitinti, paguldyti i lova ar dar ka daryti. tegu kai paima, paspaust vel ant kudikio ir turetu atsirast daugiau veiksmu.
Atsakyti
neeme ant rankų niekaip, nustatai koki veiksmą, o tas veiksmas automatiškai pasikeičia į "hold youngers", nemaitino,atvažiavo socialinė darbuotoja, išbarė ją ir kudikėlis dingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 08 11, 10:48)
neeme ant rankų niekaip, nustatai koki veiksmą, o tas veiksmas automatiškai pasikeičia į "hold youngers", nemaitino,atvažiavo socialinė darbuotoja, išbarė ją ir kudikėlis dingo  verysad.gif

idomiai.. g.gif man taip nera buve. tik daznokai pasitaiko kad uzstringa, tai nieko daugiau negali padaryti. todel dazniau reikia uzsaugoti zaidima.
Atsakyti