Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

man dendrobiumai labai patinka wub.gif kokio tipo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 05 08, 09:10)
Labas, plepses  smile.gif mano dar viena phalikas kazka augina  thumbup.gif o dednrobis  3 keikius  drinks_cheers.gif

Vau tai gražu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 08, 10:16)
man dendrobiumai labai patinka wub.gif  kokio tipo? mirksiukas.gif

mano dendrobis nobile tipo, tas kur avatare tris keikiu augina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 05 08, 10:19)
mano dendrobis nobile tipo, tas kur avatare tris keikiu augina  4u.gif

tik nezvenkit, o kaip tu dendrobiu keikiai atrodo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 08, 09:47)
tik nezvenkit, o kaip tu dendrobiu keikiai atrodo ax.gif  blush2.gif

Iš šaknu toks guziukas prasikala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 08, 10:50)
Iš šaknu toks guziukas prasikala 4u.gif

pas mane tai is sonu ant vieno stiebo 3 keikius augina smile.gif Inexe buvo keikio nuotrauka idejus kelius puslapius atgal
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 05 08, 09:58)
pas mane tai is sonu ant vieno stiebo 3 keikius augina  smile.gif  Inexe buvo keikio nuotrauka idejus kelius puslapius atgal

drinks_cheers.gif Mano ne nobile tai nuo motininio iš šaknu.
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 08, 11:00)
drinks_cheers.gif Mano ne nobile tai nuo motininio iš šaknu.

na ir kokio pagausėjimo lauki? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano gėlytes šiltu dušu irgi labai džiaugiasi, visos kažką augina. Tik aš joms dušą 38 laipsnių darau. Termoreguliatorius pas mane vonioje stovi, tai aš jo ir nesukinėju. Bet joms tai labai patinka thumbup.gif Lapelius visos augina, kai kurios ir šakneles, o ta, kur žiedą nulaužusi buvau irgi kažką leidžia, taip norėčiau tikėti, kad žiedkotis, bet dar labai mažiukas, tai nelabai suprasti eina g.gif O ta, kur beveik prie mirties 2 metus stovėjo, jau irgi ne vieną naują šaknelę išleido ir lapelį naują thumbup.gif Ir stovi jos ant pietinės palangės ir purškalioju aš jas ne vieną kartą dienoje g.gif Žodžiu kol kas viskas gerai thumbup.gif Kad tik neprisikalbėčiau mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 05 08, 11:06)
Mano gėlytes šiltu dušu irgi labai džiaugiasi, visos kažką augina. Tik aš joms dušą 38 laipsnių darau. Termoreguliatorius pas mane vonioje stovi, tai aš jo ir nesukinėju. Bet joms tai labai patinka thumbup.gif Lapelius visos augina, kai kurios ir šakneles, o ta, kur žiedą nulaužusi buvau irgi kažką leidžia, taip norėčiau tikėti, kad žiedkotis, bet dar labai mažiukas, tai nelabai suprasti eina g.gif O ta, kur beveik prie mirties 2 metus stovėjo, jau irgi ne vieną naują šaknelę išleido ir lapelį naują thumbup.gif Ir stovi jos ant pietinės palangės ir purškalioju aš jas ne vieną kartą dienoje g.gif Žodžiu kol kas viskas gerai thumbup.gif Kad tik neprisikalbėčiau mega_shok.gif

na ir mes tikimes, kad viskas bus pas tave gerai? O kada jau pasimato kas auga orine saknis ar ziedkotis? g.gif
Atsakyti
einu ziuret as tu keikiu, kazka prazioplinusi busiu doh.gif g.gif
Papildyta:
pasirodo maniskis irgi tokiu ne viena priaugines ir jau tokie nemazi g.gif kazkaip man jie i uglius panasesni nei i keikius blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2008 05 08, 11:08)
na ir mes tikimes, kad viskas bus pas tave gerai? O kada jau pasimato kas auga orine saknis ar ziedkotis?  g.gif

na siaip forma iskart buna kitokia g.gif kai saknis lenda, tai toks kaip burbuliukas , o kai ziedkotis, tai iskart toks smailus g.gif bent jau as taip manau g.gif
nes pas mane kur saknis islindo, tai jos greit auga, o vat islinde tokie smaili, tai ir stovi vietoj g.gif tai ir manau, kad ten ne saknys g.gif nors gal as ir klystu mastau.gif
Atsakyti

na siaip forma iskart buna kitokia g.gif kai saknis lenda, tai toks kaip burbuliukas , o kai ziedkotis, tai iskart toks smailus g.gif bent jau as taip manau g.gif
nes pas mane kur saknis islindo, tai jos greit auga, o vat islinde tokie smaili, tai ir stovi vietoj g.gif tai ir manau, kad ten ne saknys g.gif nors gal as ir klystu mastau.gif
[/quote]

supper tada pas mane 2 ziedkociai bus thumbup.gif
Atsakyti