Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

Kol mano didčkė atsigaus, vakar parsinesiau jai i kompanija mažyle, kai pamaciau wub.gif
Su vazoneliu 23 cm.
Cia apie jas - www.flowerpearls.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astra* @ 2008 05 07, 13:09)
Kol mano didčkė atsigaus, vakar parsinesiau jai i kompanija mažyle, kai pamaciau  wub.gif
Su vazoneliu 23 cm.
Cia apie jas - www.flowerpearls.com

user posted image

Labai labai mielute!!! wub.gif Ir dar tokius grazius namucius gavo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kilka @ 2008 05 07, 11:22)
Tai kad man buvo toks atvejis, įsimetė puvinys dyydelis teko šalinti beveik visus lapus liko tik du apatiniai,neturėjau vilčiu kad jinai atsigaus.Šaknu irgi tik keletas buvo.Sutvarkiau,persodinau.O jin matyt labai gyvent norėjo,tai iš po šaknu po kiek laiko pamačiau mažulyti augliuka.Dabar jinai jau 4 lapukus turi ir stiebiasi.Vat į reanimatoriu nekišau,nes nekokia patirtis pas man su jais.Šiaip kartu su visom sėdėjoant palangės.Na ir pasisekė kaip sakoma. biggrin.gif

Geras!! bigsmile.gif Tikrai labai pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra* @ 2008 05 07, 13:09)
Kol mano didčkė atsigaus, vakar parsinesiau jai i kompanija mažyle, kai pamaciau  wub.gif

grazi tavo miniuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 07, 12:22)
Tai kad man buvo toks atvejis, įsimetė puvinys dyydelis teko šalinti beveik visus lapus liko tik du apatiniai,neturėjau vilčiu kad jinai atsigaus.Šaknu irgi tik keletas buvo.Sutvarkiau,persodinau.O jin matyt labai gyvent norėjo,tai iš po šaknu po kiek laiko pamačiau mažulyti augliuka.

O pas mane "ligonytė" išvis lapukų neturi, tik dvi orines šaknis... Niu bet vistiek tikiuosi, kad viskas atsistatys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 07, 12:54)
O pas mane "ligonytė" išvis lapukų neturi, tik dvi orines šaknis... Niu bet vistiek tikiuosi, kad viskas atsistatys  rolleyes.gif

Tai ten tokie lapai kad lapais sunku pavadint,skuduriukai neaiškios spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 07, 14:58)
Tai ten tokie lapai kad lapais sunku pavadint,skuduriukai neaiškios spalvos doh.gif

O tai tu rimtai net nelaikei jo reanimatoriuje, o tiesiog įkišai į substratą ir jis ten pradėjo pats kapstytis į gyvenimą? (jei aš nemaišau kažko blush2.gif )
Reiks ir man gal taip padaryt g.gif Nes kuo mažiau apie jas tupinėji - tuo geriau prigyja ir auga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 07 gegužės 2008 - 13:08
QUOTE(babyface @ 2008 05 07, 14:07)
O tai tu rimtai net nelaikei jo reanimatoriuje, o tiesiog įkišai į substratą ir jis ten pradėjo pats kapstytis į gyvenimą? (jei aš nemaišau kažko  blush2.gif )
Reiks ir man gal taip padaryt  g.gif Nes kuo mažiau apie jas tupinėji - tuo geriau prigyja ir auga  biggrin.gif

dar gali i maiskiuka ta vazoneli ikisti gal bus jam silciau g.gif
Atsakyti
O kas tas reanimatorius ?? Nes mano miniatiūrinė žiūriu tokia paleibusi... Kaip ją gaivinti?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 14:37)
O kas tas reanimatorius ?? Nes mano miniatiūrinė žiūriu tokia paleibusi... Kaip ją gaivinti?

geriausia idek fotke ax.gif tik kad saknis matytume, lapus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 15:16)
dar gali i maiskiuka ta vazoneli ikisti gal bus jam silciau g.gif

Jaučiu reiks taip ir padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 13:39)
geriausia idek fotke ax.gif tik kad saknis matytume, lapus biggrin.gif

Ok, šiandien nupaveiksluosiu ir įdėsiu visas, manau padėsite gelbėti...
Aš gi norėjau kad būtų labai stilinga ir gražu - nupirkau stiklinius indus, ir persodinau jas... Gal Tu Rena ir sakei kad negerai - vanduo neišgaruoja ir laikosi truputį dugne... Planuoju persodinti, nes tikrai negerai, vienas žiedkotis nunyko, o kitas leidžia žiedkotį...
Atsakyti
sveikutes as ir netycia gavau pries kiek tai laiko orchideja nuzydejo kazko visai nurimo augusi siaip nelepinu geliu bet va sumasciau persodinti i drenaza rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti