Įkraunama...
Įkraunama...

Krymas 2 dalis

QUOTE(mucka @ 2008 06 25, 12:51)
Gal kas jau gryžo iš Krymo? Kaip oras?
Kokią valiutą patariama vežtis šiais metais?
Ir ar kas nors nuomavotės mašiną? mes dabar intensyviai ieškom - bet praktiškai visos normalesnės išnuomotos ,likę tik žiguliukai  ax.gif

nejaugi taip tingite paskaityti visa tema? kiek kartu jau visi aiskina kad dolerius reikia veztis, tas pats per ta pati...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 25, 14:49)
nejaugi taip tingite paskaityti visa tema? kiek kartu jau visi aiskina kad dolerius reikia veztis, tas pats per ta pati...

tai vat, kad skaičiau visą temą ir, berods kelis kartus buvo minėta apie eurus ax.gif tad ir klausiu - kaip šiuo metu yra iš tikrųjų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2008 06 25, 15:03)
tai vat, kad skaičiau visą temą ir, berods kelis kartus buvo minėta apie eurus  ax.gif  tad ir klausiu - kaip šiuo metu yra iš tikrųjų  mirksiukas.gif

nu as tai tau pritariu ir issiziojus laukiu pirmuju griztanciu ispudziu apie pasikeitimus, nes teko girdeti, kad irgi jau doleriu nebenori, nori euru g.gif
Atsakyti
Sveiki, man taip pat labai aktualu del vliutos, nes uz dvieju savaiteliu isvykstam.. ir idomu kokios dabar kainos ten... juk galejo pasikeisti per metus... kas zino... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2008 06 25, 09:46)
Kodel vargsta? Mes envargstam sutaupai apie 200-300 km, o tai 3-4 val keliones ir kuras per pus pigiau. mes anais metais vaziavom per Sunska ir pe muitine esancia netoli cernpbilio, tai per pusvalandi ir viena ir kita muitine pervaziavom, jokio vargo smile.gif

rolleyes.gif Kad kuras pigiau tai jau tiesa,bet kad Lenkijos keliai nekokie tai jau nevisai.Neturiu nieko blogo pasakyti apie kelius link Bialystoko ir toliau.Na siaurokas gal,bet judėjimo ta kryptimi tai maža.O ką sutaupai ant kuro ir kilometrų,tai išleidi vizoms.Gerai jei aplink sostinę gyvenimas ,o man pavyzdžiui į sostinę 200 km.Tai tokia mano matematika... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r.ritulka @ 2008 06 25, 20:17)
Sveiki, man taip pat labai aktualu del vliutos, nes uz dvieju savaiteliu isvykstam.. ir idomu kokios dabar kainos ten... juk galejo pasikeisti per metus... kas zino... ax.gif

o aš jau sekmadienį anksti rytą išskrendu ax.gif ir esu pasimetus dėl tos valiutos blush2.gif

Atsakyti
Šiandien gavau iš vienos moteriškės iš Krymo pasiūlymą. Nukopijuoju čia - gal kam pravers (siūlo poilsį Partenite):

Отдых у моря, Крым, п.Партенит
Сдается 2-х комнатная квартира с кондиционером. С окон вид на б/о «Айвазовский»
К услугам отдыхающих: чистые пляжи, прозрачная вода,
Медведь-гора со своим богатым природным миром, а также прекрасные
парки санаториев Крым и Айвазовского. Партенит - это минимум
разочарований и максимум приятных воспоминаний!
Звонить: +380679411443; +380990356927 Спросить Вику
Доп.информация на www.partenit.ru
--
С уважением, Вика
п.Партенит, АР Крым 26.06.2008
falvika@narod.ru
Atsakyti
Sveiki, ir mūsų atostogos šiemet pirmą kart į Kryma bet mes važiuojam traukiniu ir planavom apsistoti Jaltoje visą laiką ar tikrai to neveta daryti nes kaip peerskaičiau visi renkasi kitus kurortinius miestus g.gif
Susimėčiau užsisakę nesam nieko tai iš Simferopolio galim pasukti bet kur g.gif
Atsakyti
mes gyvenom Jaltoj, man visai patiko, norint pakeliaut, daugiau kazka pamatyt tai patogus susisiekimas autobusais, troleibusais, mikriukais. Jalta man kazkiek Palanga primine. Tik vat pleze man nelabai patiko, purvinas labai buvo. tai mes vaziuodavom mikriuku arba plaukdavom su laivu i Zalatoj pliaz, ten tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2008 06 28, 10:01)
... mes vaziuodavom mikriuku arba plaukdavom su laivu i Zalatoj pliaz, ten tai  thumbup.gif

Ačiū labai mirksiukas.gif
O tie laivai kažin iš pačio centro ar ir kitur stoja ir kiek laiko reikia laukti iki gero pliažo ir dar kiek kainuoja ax.gif na jei galėsi tai laukiu atsakymo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
keltai kursuoja nuo pakrantes (nabereznaja) 4u.gif plaukt netoli, 2 artais 3 sustojimas. o vat kainos tai neatsimenu. Krymo zemelapio Jaltos dalis gal pades geriau susiorentuoti http://tourism.kulic...art/krim/16.jpg
apie Jalta http://jalita.com/post/index.shtml

jeigu norit daugiau Kryno pamatyt tai rekomenduoju ekskursija pirkt is vietiniu, ten pakarantej daug stovi ju staliuku, kur pardavineja ekskursijas, man paciai labai patiko Ciufut-kale, Krymo kanjonas, patiems galima su mikriuku nuvaziuot ir pasikelt i AiPetrio kalno virsune. Vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2008 06 30, 09:39)
keltai kursuoja nuo pakrantes (nabereznaja) 4u.gif plaukt netoli, 2 artais 3 sustojimas. o vat kainos tai neatsimenu. Krymo zemelapio Jaltos dalis gal pades geriau susiorentuoti http://tourism.kulic...art/krim/16.jpg
apie Jalta http://jalita.com/post/index.shtml

jeigu norit daugiau Kryno pamatyt tai rekomenduoju ekskursija pirkt is vietiniu, ten pakarantej daug stovi ju staliuku, kur pardavineja ekskursijas, man paciai labai patiko Ciufut-kale, Krymo kanjonas, patiems galima su mikriuku nuvaziuot ir pasikelt i AiPetrio kalno virsune. Vaizdai  thumbup.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti