Na pareikšiu iš aš savo kuklią nuomonę

. Nėr ten nei taip blogai nei taip gerai, kaip nekurie rašo

. Nemažai iki tol keliavau tai labai buvo su kuo lyginti. Pasirinkom šią kelionę, nes šiemet pinigų pritrūko. Ir tikrai neįsisvaizduoju kur galima pigiau pakeliaut šiltuose kraštuose. Dėl vaizdų, na tikrai jei ne šiukšlės ir smarvė būtų labai gražu. (smarvė gal čia man dėl nėštumo labai jautėsi) Bet tualetų nėra visi daro kur randa krūmą.
Bjauriausia buvo tualetai - visur smirdančios tupyklos. Ir tos mokamos ir be popieriaus. Vienas kitas prabangus restoranas turi klozetą.
Paplūdimiai baisūs, ypač Aluštoj, siauras ruožas akmenų mokamas, ir nėr kur prisėst. Kaimuose, pavažinėjus galima rast vietos, nu bet tokioj maišalynėj žmonių būti man nemalonu.
Prie jūros vaizdai nerealūs, vakare - jūra nenusakomo žydrumo, kaip pienu atskiesta, dangus rausvas, šonuose kalnai išplaukiantys rūke, sluoksniuoti tokie.
Iš ekskursijų, taip jau palyginimui: Ai petri - 2 val laukėm keltuvo, karštis nenusakomas, alternatyva užvažiuoti mašina, posūkis ant posūkio, mane supykino. Palyginus su Slovakijos viršukalnėm - nieko įspūdingo. Kas nebuvęs kalnuose - gražu pažiūrėt.
Didysis kanjonas - keli likometrai miško, į galą labai įdomios uolos su balutėmis, kur teka upė. Nenusakoma, nebuvau nieko panašaus mačiusi.
Kriokliai - nu nzn man labai jau nususę pasirodė, gal kad laikotarpis sausringas pasitaikė

. Toj pačioj Slovakijoj gražiau.
Kas tikrai buvo įspūdinga ir nematyta, tai vienuolynas ir miestas uolose.
Mano nuomonė - pakeliauti ir pažiūrėti verta, bet poilsiui važiuot ir dar su mažu vaiku - nė už ką. Neįsivaizduoju ką metinukas gali veikt ant tų karštų akmenų
Dar tos jų kavinės - palapinės man irgi baisiai nehigieniškai pasirodė. Aš tai nebaisiai išranki, bet jautresniems gali nepatikti.