QUOTE(mociukas @ 2009 06 04, 21:18)
Teisybė, kad Kryme viskas labai brangu ir nėra jokio komforto.Bet viską pakeri gamta ir jūra.Mūsų šeimyna jau keturi metai atostogauja už Odesos maždaug 100km link Belgorod-Dnestrovsk tarp Juodosios jūros ir Limano.Tik ten geriausiai vykti su mašina.Pernai nuomavomės kambarį , tai už 10dienų sumokėjome 90 USD.Šiais metais vėl važiuojame liepos mėn. gale.
Papildyta:
Atsiprašau paspaudė mažoji norėjau plačiau sužinot apie Zatoka. Kai pasižiūrėjau tai man ten labai patiktų Kryme jau buvau du kartus tai čia kažkas naujo. Ar parduotuvėse brangesnis maistas nei Lietuvoje? Nuomojotės kambarį vietoje? Ar mokami paplūdimiai? Kaip supratau ten visur smėliukas. Ar yra kur pasižvalgyt?
Sveika.Na, žinok Zatokoje labai nešvaru.Mes tiksliau važiuojam į kaimelį Kurortnoe, jis randasi pagal jūros pakrante už Zatokos.Maistą mes perkame Moldovoje.Bet galima važiuoti apsipirkti Belgorod-Dnestrovske supermarkete "Kapeika".Nors ir tame Kurortnoe yra parduotuvėlių, bet brangoka.... Kambarį nuomojamės jau nebe pirmi metai, visada iš anksto rezervuojam.Paplūdimiai NEMOKAMI, švarūs, geras krantas.Tik nėra gelbėtojų.VISUR SMĖLIUKAS.Na, pasižvalgyti galima po Belgorod-Dnestrovsko pilį, labai ten fainai.Jei tikrai rimtai domina, tai galėsiu papasakoti plačiau, tikrytoj nebūsiu namie...
Mano širdis ir gyvenimas...