QUOTE(Reenata @ 2008 05 20, 13:42)
Mes prolemu su policija neturejom, nei Baltarusijoje nei Ukrainoje. Manau nepriklauso su kokia masina vaziuojat, nauja sena. Ten ir ne bananu krastas ir jie turi nauju automobiliu, Kijeve yra tokiu kur Lietuvoje nepamatysi

Pagrindine taisykle, nepazeidineti keliu eismo taisykliu ir manau bus viskas OK
Tik siulau jei vaziuojat pro Baltarusija susizinoti kokiu butent dokumentu reikia, kad netektu gristi, nes ten pas juos tvarka labai keiciasi daznai
Reenata, siek tiek neteisingai mane supratai. ne apie tai kalbu, kad jie nauju masinu nemate

. Tik mano sveika logika sako, kad gali daugiau stabdyt noredami numelzt pinigu, o vyras atvirksciai sako - kad prisibijuos.. O del taisykliu - ech... kad taip viskas paprasta butu. Juk stabdo pamate svetimus numerius zinok, ir nesvarbu, kad nieko nepazeidei. Pvz. prie mano vyro prisikabino kad girtas, nor nei laso nebuvo geres. Dave dudacka tokia papust, is kurios nieko nesuprasi ir sako - va, priputei. Mokek. Ir mokejom, durniai. Kita karta jau protingesni buvom. Isigyjom knyga kazkas ale "Susitikimas su inspektorium" - pasibraukem sau kai kuriuos ypatingai svarbius ir daznas milicijos naudojamus "nusizengimus", ir daba jau taip paprastai musu nepaims.
Bet - vis del to - noretusi tu susitikimu isvengt..