DOVESA labai gražiai atrodai , labai šauni kepurė
DOVESA labai gražiai atrodai , labai šauni kepurė
QUOTE(dovesa @ 2006 05 02, 22:53)
Labai grazios Samrasa kepuraites.
O vat as vakar kol vaikai i kaima su teciu isvaziave buvo- sau kepuryte nusimezgiau- komplektas prie tases , kuria turejau.
Kepuryte

Komplektas

Modelis- (na
ne koks is manes modelis, bet bandau
)
Dar liko siulu- kagi as dar galeciau nusinerti. Zinau , ne i tema, bet gal kas zinote kaip neri dirza? (tiktu a ne
)
O vat as vakar kol vaikai i kaima su teciu isvaziave buvo- sau kepuryte nusimezgiau- komplektas prie tases , kuria turejau.
Kepuryte

Komplektas

Modelis- (na
ne koks is manes modelis, bet bandau Dar liko siulu- kagi as dar galeciau nusinerti. Zinau , ne i tema, bet gal kas zinote kaip neri dirza? (tiktu a ne
Labai super tašiukas
Oi merginos aciu uz pagyras, bet tase ne neriau, o sekmingai skuduryne pirkau
> Bet ji ten matosi stulpeliu be uzmetimo megzta, labai parasta.
Labas merginos
,
kaip graziai jus cia mezgate ir kokiu fainu ideju siulote. Va ir as nutariau pasigirti
ir parodyti kokia man kepuraite mano dukriukui gavosi:

kaip graziai jus cia mezgate ir kokiu fainu ideju siulote. Va ir as nutariau pasigirti

QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 15:48)
Labas merginos
,

Nu tikrai labai gražu, gal turi schemutę ?
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 15:48)
Labas merginos
,
Nuostabi mergyte ir kepuryte. O kaip mezgei tas gelytes???/
Oi aciu
merginos uz pagyrimus.
Kepuruka is "galvos" mezgiau, gelytes bandziau pagal schemute megzti, bet nieko nesigavo, tai "priburiau" pati. Dabar turbut tokiu paciu nenumegzciau
. Vakar skaitinejau jusu temele, tai viena is jusu labai gera gelyciu mezgimo schemute buvo idejusi, tik as kerepla jos neissisaugojau
.
Siulai medvilniai, net nezinau ar skaitosi stori - 3 Nr.
. Vasarinei kepurei gal ir stori, bet juk daaaug skyliu
.
Kepuruka is "galvos" mezgiau, gelytes bandziau pagal schemute megzti, bet nieko nesigavo, tai "priburiau" pati. Dabar turbut tokiu paciu nenumegzciau
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 23:35)
na, as tik lyginau su savais...
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 23:35)
Vakar skaitinejau jusu temele, tai viena is jusu labai gera gelyciu mezgimo schemute buvo idejusi, tik as kerepla jos neissisaugojau
.
labai graži dukrytė
gal tiktų šių gėlyčių schemos
Gal matėt ar nėrėt berniukišką kepurėlę su snapeliu? Noriu sūnėnui nunert vasarinę kepurę, bet neradau tinkamo pavyzdžio.