QUOTE(Jumi @ 2006 03 15, 09:21)
maciau pas rusaites viena nerta kepurele berniukui
Man paciai grazu berniukiskos nertos bet tikrai ne "skyletos" o kazkuo panasios i kokias turkiskas su isnertais rastais
tada imimpaprastos kepureles scema ir reikia tik rastus sugalvot 
paieskosiu pavyzdzio ka turejau minty
Man paciai grazu berniukiskos nertos bet tikrai ne "skyletos" o kazkuo panasios i kokias turkiskas su isnertais rastais
paieskosiu pavyzdzio ka turejau minty
va va, labai lauksiu... su snapeliu irgi galima nunert, tik apie galvytę jokio tinkamo tankaus raštelio nerandu.
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 16, 11:49)
Papildyta:
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 16, 11:49)
neiseina dar jai asmenines zinutes parasyt
Pasinaudojusi Jūsų mergaitės patarimais, nunėriau savo princesei kepurėlę, bet va ji ją nuo galvos lupa ir viskas...Gal dar per maža? Paimaivo pasimaivo, kai užmauni, o po to nusiima ir duoda sakydama "ačiū"
Kaip jūsų panelės, ar noriai jas dėvi?
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2005 08 26, 12:55)
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 18, 17:58)
Pasinaudojusi Jūsų mergaitės patarimais, nunėriau savo princesei kepurėlę, bet va ji ją nuo galvos lupa ir viskas...Gal dar per maža? Paimaivo pasimaivo, kai užmauni, o po to nusiima ir duoda sakydama "ačiū"
Kaip jūsų panelės, ar noriai jas dėvi?
dėvi mano mažė noriai, t.y. dar nesupranta, kad čia grožis ant galvytės kabo, ir kepures, ir skarytes
QUOTE(Pukė @ 2006 03 25, 09:03)
dėvi mano mažė noriai, t.y. dar nesupranta, kad čia grožis ant galvytės kabo, ir kepures, ir skarytes
nunėriau vieną paprastutę per vakar vakarą, bet čia prisižiūrėjau ir dar užsimaniau
iki vasaros dar daug laiko 
kaip matau tavo pupa dar labai mažutė, o mano jau metų ir beveik 4 mėnesių
QUOTE(bonda @ 2006 03 25, 12:30)
taip, iš iriso arba kitų medvilnių siūlų
na va tokia vasarai nusineriau(pirmas mano toks jau rimtesnis darbas),bet va beda-nezinau kaip padaryt grazius krastus,gal galit ka patarti
ir dar
gal kasmatet sitos kepurytes schema
atleiskit man tokiai kvailelei,kad jus trukdau
neleidzia deti nuotrauku,bet 14ir 15 puslapiuose rasit(ta kepuryte kurios schemos ieskau tai 13 psl)(mano nertos kepurytes nuotraukos pacios paskutintos)
ir dar
atleiskit man tokiai kvailelei,kad jus trukdau
neleidzia deti nuotrauku,bet 14ir 15 puslapiuose rasit(ta kepuryte kurios schemos ieskau tai 13 psl)(mano nertos kepurytes nuotraukos pacios paskutintos)