Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: darželis "Šarkelė"

Sveikos mamytės, ant nosies rugsėjis ir tikiu kad daug mamyčių nerimauja dėl savo mažuliukų.Gaila kad ši temutė tokia apmirusi.Turiu patirties su darželiais nemažai.Lopšelį pradėjo dukra lankyti Žvangutyje-gandriukuose (auklėtoja RITA- fantastinė, gyvenime daugiau tokios nesutikau, ZITA- šiaip sau, mėgsta parėkauti, praktiškai neužsiima su vaikais).Vėliau perėjome į Pelėdžiukus, lyg ir nieko buvo pirmas pusmetis, paskui keitėsi auklytė,atėjo iš darbo biržos Renata- žvėris ne žmogus, pastoviai rėkia, tampo tuos vaikus.Tai va iš šio darželio turėjome išeiti, nesiplėsiu bet užkniso pastovios rinkliavos, vaikų skirstymas į numylėtinius ir ne ir t.t.
Po visų konfliktų nuėjau į Šarkelę (dirbo dar senoji direktorė) tikrai maloniai priėmė ir pasiūlė nuo rugsėjo pirmosios ateiti į Šarkelę thumbup.gif
Pakliuvome į Žvirblius thumbup.gif bet maniškė buvo vyriausia, todė prasidėjo komandavimas mažiukams bei kalbos regresas.Danutė-švelni, globėjiška.Lina -labiau aktyvesnė, tačiau ilgainiui man pradėjo nebepatikti nes labai mėgsta apkalbas, kišasi į asmeninį gyv. ir pan.
Perėjome į Dagiliukus.VILMA- tikrai puiki,jaunatviška, negirdėjau nė karto rėkiant ant vaikų, labai užsiima su vaikais.Angelė-šiaip sau, labiau pakelianti balsą, mėgsta kavintis su kitom auklėtojom.Dukra nusivildavo grupėje ją pamačiusi.Auklyte- paprasta moterėlė.Šiaip po visko ką pergyvenome Žvangutyje (galiausiai buvau išvadinta asocialia doh.gif, o mano dukra psichiškai atsilikusia, labai gailiuosi kad neparašiau ant auklėtojų skundų po visko ) Šarkelė mum kaip antri namai.Keitėsi direktorė, gražėja darželis, steigiasi nauji būreliai.Kai susilauksiu antro vaikelio užrašysiu tiki į šį darželį.
Labai patiko Pelėdžiukų auklėtoja REGINA -labai užsiima su vaikais.Šiaip mano atsiliepimai tikrai geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal yra mamyciu, kuriu vaikai 2007 m. gimimo lanko Sarkeles darzeli. Gal nuo rugsejo ir mes prisijungim. Butu idomu suzinoti apie sio amziaus vaiku grupes, aukletojas ir visa kita.
Aciu
Atsakyti
gal kas gali parasyti kokios aukletojos dirba su 2007 metais gimusiais
siais metais bandysime isijungti i darzelio veikla bigsmile.gif
vyresnelis irgi lanke si darzeli ,jam pati mieliausia buvo Laima,as irgi apie ja labai geros nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 24 rugpjūčio 2011 - 09:00
bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,
Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanke ar lankys Anciuku grupe? Ar tiesiog kas ka zinote apie sia grupe ir aukletojas? Bukite geros, parasykite 4u.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as, man asmeniskai Peledziukuose superines aukletojos ir Laima is Gandriuku, deje mum nepasiseke,dukra lanko kita grupe. Mane labaiu domina vadinamieji bureliai - sokiai ir daile. Gal yra lankanciu, kokia jusu nuomone.
Atsakyti
mums kol kas liudna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 30 rugsėjo 2011 - 11:29
QUOTE(geruta @ 2011 09 30, 11:28)
mums kol kas liudna verysad.gif

Pasiguosk 4u.gif Ir žinok,kad ne tau vienai... verysad.gif
Norėčiau sužinoti,kelintą pasiimat vaikučius?Ar nejaučiat auklėtojų spaudimo pasiimt anksčiau?Grupė du kart per dieną,kaip priklauso pagal darželio normatyvus,vedama į lauką?Gal yra besinaudojančių pailgintos dienos grupe?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 09 30, 12:54)
Pasiguosk  4u.gif Ir žinok,kad ne tau vienai...  verysad.gif
Norėčiau sužinoti,kelintą pasiimat vaikučius?Ar nejaučiat auklėtojų spaudimo pasiimt anksčiau?Grupė du kart per dieną,kaip priklauso pagal darželio normatyvus,vedama į lauką?Gal yra besinaudojančių pailgintos dienos grupe?

I lauka vedama du kartus jei tai leidzia oro salygos ir jei tuo metu nera veiklos ( krepsinio,dailes,sokiu,arba pamokeliu)
Anksciau atsiimti,spaudimo as nepajutau.Nes tiesiai is darbo vaziuoju pasiimti vaika.
Atsakyti
O gal kas turit darželio logopedes tel?
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 10 06, 12:09)
O gal kas turit darželio logopedes tel?

Darželyje dirba ne viena logopedė. Aš asmeniškai 2 jas mačiau smile.gif
Papildyta:
Gal kokių patarimų ar atsiliepimų apie logopedinę Gervelės grupę turit?

Aš dukrytės važiuoju pasiimti tiesiai po darbo, tai darželyje bunu apie 17:15 ir jau maniskė buna paskutinė belikus arba prieš paskutinė doh.gif Kažkaip keista. Matyt kiti tėveliai trumpiau dirba arba turi kas pasiima anksčiau g.gif
Atsakyti
laba,mes pradejome lankyti darzely tik spalio 24d atsirado vieta pagaliau thumbup.gif dar visu auklyciu gerai nepazystu,todel gal jus ka zinote ar girdeje apie aklytes gandriuku grupei... darzelyje (sarkele) sarkuvos gtv. aciu uz uz suteikta info 4u.gif
Atsakyti