Sveikos mamytės, ant nosies rugsėjis ir tikiu kad daug mamyčių nerimauja dėl savo mažuliukų.Gaila kad ši temutė tokia apmirusi.Turiu patirties su darželiais nemažai.Lopšelį pradėjo dukra lankyti Žvangutyje-gandriukuose (auklėtoja RITA- fantastinė, gyvenime daugiau tokios nesutikau, ZITA- šiaip sau, mėgsta parėkauti, praktiškai neužsiima su vaikais).Vėliau perėjome į Pelėdžiukus, lyg ir nieko buvo pirmas pusmetis, paskui keitėsi auklytė,atėjo iš darbo biržos Renata- žvėris ne žmogus, pastoviai rėkia, tampo tuos vaikus.Tai va iš šio darželio turėjome išeiti, nesiplėsiu bet užkniso pastovios rinkliavos, vaikų skirstymas į numylėtinius ir ne ir t.t.
Po visų konfliktų nuėjau į Šarkelę (dirbo dar senoji direktorė) tikrai maloniai priėmė ir pasiūlė nuo rugsėjo pirmosios ateiti į Šarkelę
Pakliuvome į Žvirblius

bet maniškė buvo vyriausia, todė prasidėjo komandavimas mažiukams bei kalbos regresas.Danutė-švelni, globėjiška.Lina -labiau aktyvesnė, tačiau ilgainiui man pradėjo nebepatikti nes labai mėgsta apkalbas, kišasi į asmeninį gyv. ir pan.
Perėjome į Dagiliukus.VILMA- tikrai puiki,jaunatviška, negirdėjau nė karto rėkiant ant vaikų, labai užsiima su vaikais.Angelė-šiaip sau, labiau pakelianti balsą, mėgsta kavintis su kitom auklėtojom.Dukra nusivildavo grupėje ją pamačiusi.Auklyte- paprasta moterėlė.Šiaip po visko ką pergyvenome Žvangutyje (galiausiai buvau išvadinta asocialia

, o mano dukra psichiškai atsilikusia, labai gailiuosi kad neparašiau ant auklėtojų skundų po visko ) Šarkelė mum kaip antri namai.Keitėsi direktorė, gražėja darželis, steigiasi nauji būreliai.Kai susilauksiu antro vaikelio užrašysiu tiki į šį darželį.
Labai patiko Pelėdžiukų auklėtoja REGINA -labai užsiima su vaikais.Šiaip mano atsiliepimai tikrai geriausi