Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: darželis "Šarkelė"

QUOTE(Gemini @ 2007 08 31, 13:15)
Mes irgi užsirašėm, tik nuo 2009. Tikiuos nebus problemų, nes "Žvanguty" į lopšelį tai jau nenori priimti, nėra vietų kitiems metams. O "Šarkelėj" labai maloniai priėmė ir paliko gerą įspūdį. Tai reik nepamiršt gegužės mėn. susitvarkyt popierius, nors ir neturės maniškė dar 3 metukų, bet sakė, kad priims. Gaila, kad neturi lopšelio grupės, bet kadangi planavau pati auginti bent iki 3 metukų, tai gal kaip nors  rolleyes.gif

tai galimas daiktas, kad būsim toje pačioje grupėje ax.gif Žvangutis nesąmones suskėlė mums doh.gif O Šarkelėje keisis ant dienų valdžia, manau ten išvis bus dar geriau viskas.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 09 20, 14:43)
tai galimas daiktas, kad būsim toje pačioje grupėje  ax.gif Žvangutis nesąmones suskėlė mums  doh.gif O Šarkelėje keisis ant dienų valdžia, manau ten išvis bus dar geriau viskas.

tikiuosi nes ir mes ten uzsirasem... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 09 25, 21:39)
tikiuosi nes ir mes ten uzsirasem... 4u.gif

Reiktų kada pasimatyti ax.gif įdomu gi tris merginas suvežti vienon krūvon smile.gif Reiks man pasižiūrėti, pas kokias auklėtojos galim papulti cool.gif Nors...grupės mažiukų visada bent dvi frmuojamos, tai dar neaišku, ar susitiktumėm prie vienos spintelės smile.gif
Šiaip aš laukiu naujos direktorės ir naujų vėjų šiame darželyje. Viskas ten pakankamai normalai yra, bet...kai ką reiktų pastimuliuoti, turiu galvoje iš pedagogų cool.gif Na nebent direktorė bus samana, kuriai giliai vienodai ugdymo gerinimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 26 rugsėjo 2007 - 08:27
Ir mes norim ten eiti nuo 2008 rugsejo, bus 3 metukai su trupuciu. Idomu, o kokia ten siuloma uzklasine veikla? Kazkas rase, kad yra baseinas?
Atsakyti
Mes nuo rugsėjo lankome Dagiliukų grupę, esame labai patenkinti. Girdėjom, kad tas baseinėlis bus tik nuo šildymo sezono (kad vaikai nesušaltų po baseino grįždami į grupę) ir tai ne visai baseinas. Tai braidžiojimas įvairiais takeliais po vandenį, kurio dugnas išklotas smėliuku, akmenukais....., tai tiesiog pėdučių masažas, nes jie daro pratimukus, pvz. eina ant kulniukų ar pasistiebę ir t.t.

Papildyta:
dar du kartus per savaitę einame į sporto pamokėles, dar kažkada į muzikos pamokėle eina. Taip pat yra šokių ir krepšinio papildomi užsiėmimai, tuo metu, kai vaikas būna darželyje ir jie yra mokami (apie 10-20lt. mėnesiui), tik trimečiams dar šokti nerekomenduoja, nes jiems ir taip viskas būna baisu ir nauja, bet čia nuo vaiko ir tėvų norų priklauso, dar yra dailės užsiėmimas.
Tai tiek visokių pramogų dėl mūsų vaikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2007 09 28, 16:41)
Ir mes norim ten eiti nuo 2008 rugsejo, bus 3 metukai su trupuciu. Idomu, o kokia ten siuloma uzklasine veikla? Kazkas rase, kad yra baseinas?

Vaike viską teisingai apie baseiną parašė. Man ten silpniausia sritis - muzikinis ugdymas cool.gif Na, kai turi muzikinę klausą tai labai greitai išgirsti, kai akomponementas net per šventes nugrybauja cool.gif doh.gif O ir dainelės, žaidimai kas metai tie patys. Jei vienas vaikas dainuos kokią dainelę, tai ir antras tą pačią mokės doh.gif Norisi šiuolaikiškumo, ale nelabai gaunasi jis ten smile.gif

VAIKE, jūsų grupė man ten pati pačiausia ax.gif Labiausiai man ten patinka.
Atsakyti
QUOTE(vaike @ 2007 10 01, 17:12)
Mes  nuo rugsėjo lankome Dagiliukų grupę, esame labai patenkinti. Girdėjom, kad tas baseinėlis bus tik nuo šildymo sezono (kad vaikai nesušaltų po baseino grįždami į grupę) ir tai ne visai baseinas. Tai braidžiojimas įvairiais takeliais po vandenį, kurio dugnas išklotas smėliuku, akmenukais....., tai tiesiog pėdučių masažas, nes jie daro pratimukus, pvz. eina ant kulniukų ar pasistiebę ir t.t.

Papildyta:
dar du kartus per savaitę einame į sporto pamokėles, dar kažkada į muzikos pamokėle eina. Taip pat yra šokių ir krepšinio papildomi užsiėmimai, tuo metu, kai vaikas būna darželyje ir jie yra mokami (apie 10-20lt. mėnesiui), tik trimečiams dar šokti nerekomenduoja, nes jiems ir taip viskas būna baisu ir nauja, bet čia nuo vaiko ir tėvų norų priklauso, dar yra dailės užsiėmimas.
Tai tiek visokių pramogų dėl mūsų vaikų  biggrin.gif

ir mes šioje grupėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 09 26, 09:26)
Reiktų kada pasimatyti  ax.gif įdomu gi tris merginas suvežti vienon krūvon  smile.gif Reiks man pasižiūrėti, pas kokias auklėtojos galim papulti  cool.gif Nors...grupės mažiukų visada bent dvi frmuojamos, tai dar neaišku, ar susitiktumėm prie vienos spintelės smile.gif
Šiaip aš laukiu naujos direktorės ir naujų vėjų šiame darželyje. Viskas ten pakankamai normalai yra, bet...kai ką reiktų pastimuliuoti, turiu galvoje iš pedagogų  cool.gif Na nebent direktorė bus  samana, kuriai giliai vienodai ugdymo gerinimas  g.gif

galim butu visai linksam is anksto butu drauges wub.gif butu joms smagiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 10 02, 11:03)
galim butu visai linksam is anksto butu drauges wub.gif butu joms smagiau 4u.gif

na man Šilainiai šiuo metu labai toli smile.gif Vat dar vis galvoju, ar verta man mažę su savim į juos temptis g.gif Iš esmės aš Šarkelėje parengiamosiis grupės labiausiai norėčiau, pas auklėtoją Virginiją cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 10 03, 15:02)
na man Šilainiai šiuo metu labai toli  smile.gif Vat dar vis galvoju, ar verta man mažę su savim į juos temptis  g.gif Iš esmės aš Šarkelėje parengiamosiis grupės labiausiai norėčiau, pas auklėtoją Virginiją  cool.gif  thumbup.gif

aciu uz info trumpa zinosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 10 05, 21:13)
aciu uz info trumpa zinosim ax.gif

galiu ir ilgą info pateikti biggrin.gif pakankamai jos turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 09 20, 15:43)
tai galimas daiktas, kad būsim toje pačioje grupėje  ax.gif Žvangutis nesąmones suskėlė mums  doh.gif O Šarkelėje keisis ant dienų valdžia, manau ten išvis bus dar geriau viskas.

valdzia keisis?ar zinote ka nors konkreciau?
Atsakyti