QUOTE(Pie @ 2008 05 27, 14:22)
Priklauso kur tave operuos. Tarkim mane operavo greitosios pagalbos ligoninėj, tai neklizmavo. Dėl to oro tai mažiausia reiktų pergyventi - išsivaikšto jis per laiką - man tarkim tikrai skaudėjo keletą dienų po mentim ir po krūtinės ląsta, bet pagėriau vaistų ir praėjo. Gal tu nelabai supratai, kur jį leidžia

, o leidžia juk ne į žarnyną
Mane operuos antakalnio klinikose. Aciu dievui isisvaiksto oras

gerai kad i zarnyna nepatenka.
Papildyta:
QUOTE(fija @ 2008 05 27, 14:24)
man šalino cista. dėl vidurių, tai stato klizmutes arba kitos merginos geria miltelius. o dėl dujų, tai nesijaudink. kai pabundi po opercijos, tai pilvukas jau būna savo vietoje
O sakykit klizma galima namie pasidaryti ar ligoninej daro?
Papildyta:
QUOTE(Aspera @ 2008 05 27, 16:42)
Zarza, mane peravo Greitosios pagalbos ligoninėje. Šalino dvi cistas.
Tikrai nebijok, nes viskas bus gerai. Klizmos man nedarė. Reikėtų "šukuoseną" sutvarkyt (jeigu yra) ir atrodyt tvarkingai. Dėl to oro nesuk galvos. Man tas oras išėjo per parą po operacijos, jokių vaistų tam negėriau, nes nieko tokio, lyg tave skersvejis perpūtęs čiut. Tikrai pakenčiama. Skausmas po operacijos visai pakenčiamas. Suleidžia nuskausminamuosius. Aš išsirašiau iš ligoninės praėjus 20 val. po operacijos, pati ėjau. Tai kad tikrai nieko baisaus. Nu aišku, nestrykinėjau kaip padūkusi, ale ėjau. Sėdėt ir miegot sunkoka buvo tik pimomis dienomis. (taigi po operacijos) Išėjusi iš ligoninės neišgėriau nė vienos tabletės nuo skausmo, nes neskaudėjo. Netgi po narkozės jaučiausi labai gerai. Jokių šalutinių poveikių, jokių svaigimų ir pykinimų. Todėl raminkis. Viskas bus gerai. Nesijaudink.
Aciu, siek tiek nuraminote, bet klausimu begales
Mergaites, o ar jums sake kokios pas jus cistos atsiradimo priezastys? Man sake kad po gimdymo kiausides pradejo per greitai dirbti (man skatino gimdyma nes budama 32 savaiciu dukryte uzduso), uztat atsirado cista. Kadangi norime su vyru vel greiciau pastoti, tai cista operuos.
Dar klausimas, ar po cistos pasalinimo ju daugiau neatsirado?
Sakykit mergytes ar yra tarp jusu, kas pastojo po laparaskopijos?