Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(knopke26 @ 2008 05 25, 18:01)
Malacius  4u.gif
Ir as linkiu, kad viskas butu gerai  bigsmile.gif Lauksim antradieni sugrysancios  4u.gif

įsivaizdavau baisiau tą lakstymą į wc blush2.gif būčiau žinojus, kad čia zuikio dainos, dar net nebūčiau iš kaimo parvarius biggrin.gif
Atsakyti
Tai Vln Hele operuos? Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien suzinojau kad ir man darys laparaskopija. Pas mane kiausideje cista. Ar yra cia likimo draugiu, kurioms taip salino ar dar salins cista? Ir man reiks vidurius istustinti? Girdejau kad oro pripucia i pilva, kai daro laparoskopija, o kaip jis paskui iseina (gal durnas klausimas), bet bijau kad operacijos metu iseidineti nepradetu blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 05 27, 15:13)
Sveikutes, siandien suzinojau kad ir man darys laparaskopija. Pas mane kiausideje cista. Ar yra cia likimo draugiu, kurioms taip salino ar dar salins cista? Ir man reiks vidurius istustinti? Girdejau kad oro pripucia i pilva, kai daro laparoskopija, o kaip jis paskui iseina (gal durnas klausimas), bet bijau kad operacijos metu iseidineti nepradetu blush2.gif ?

Priklauso kur tave operuos. Tarkim mane operavo greitosios pagalbos ligoninėj, tai neklizmavo. Dėl to oro tai mažiausia reiktų pergyventi - išsivaikšto jis per laiką - man tarkim tikrai skaudėjo keletą dienų po mentim ir po krūtinės ląsta, bet pagėriau vaistų ir praėjo. Gal tu nelabai supratai, kur jį leidžia mirksiukas.gif , o leidžia juk ne į žarnyną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 05 27, 15:13)

man šalino cista. dėl vidurių, tai stato klizmutes arba kitos merginos geria miltelius. o dėl dujų, tai nesijaudink. kai pabundi po opercijos, tai pilvukas jau būna savo vietoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marlau @ 2008 05 21, 19:46)
1. prausimosi priemones (tame tarpe ir savo ranksluostuku + iklotu)
2. tapkes, chalatuka, apatinius, kojinytes (nes po operacijos gali buti salta)
3. geriamo vandens ne gazuoto (nes kai kurioms po visko laabai norisi)
4. kazkoki "uzsiemima" (knyga ar pan.)
5. pinigeliu
6. VISUS REIKALINGUS POPIERIUKUS - siuntimus, asmens dokumentus (berods paso ir sodros paz.reikejo) ir tyrimus, kuriuos reikia iki oper. pasidaryti ax.gif
Ir nebijot reikia

iš šių punktų man tik šlepečių ir chalato prireikė. plius 6 punktas. blush2.gif
Atsakyti
Zarza, mane peravo Greitosios pagalbos ligoninėje. Šalino dvi cistas.
Tikrai nebijok, nes viskas bus gerai. Klizmos man nedarė. Reikėtų "šukuoseną" sutvarkyt (jeigu yra) ir atrodyt tvarkingai. Dėl to oro nesuk galvos. Man tas oras išėjo per parą po operacijos, jokių vaistų tam negėriau, nes nieko tokio, lyg tave skersvejis perpūtęs čiut. Tikrai pakenčiama. Skausmas po operacijos visai pakenčiamas. Suleidžia nuskausminamuosius. Aš išsirašiau iš ligoninės praėjus 20 val. po operacijos, pati ėjau. Tai kad tikrai nieko baisaus. Nu aišku, nestrykinėjau kaip padūkusi, ale ėjau. Sėdėt ir miegot sunkoka buvo tik pimomis dienomis. (taigi po operacijos) Išėjusi iš ligoninės neišgėriau nė vienos tabletės nuo skausmo, nes neskaudėjo. Netgi po narkozės jaučiausi labai gerai. Jokių šalutinių poveikių, jokių svaigimų ir pykinimų. Todėl raminkis. Viskas bus gerai. Nesijaudink.
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 05 27, 14:22)
Priklauso kur tave operuos. Tarkim mane operavo greitosios pagalbos ligoninėj, tai neklizmavo. Dėl to oro tai mažiausia reiktų pergyventi - išsivaikšto jis per laiką - man tarkim tikrai skaudėjo keletą dienų po mentim ir po krūtinės ląsta, bet pagėriau vaistų ir praėjo. Gal tu nelabai supratai, kur jį leidžia  mirksiukas.gif , o leidžia juk ne į žarnyną mirksiukas.gif

Mane operuos antakalnio klinikose. Aciu dievui isisvaiksto oras blush2.gif mirksiukas.gif gerai kad i zarnyna nepatenka.
Papildyta:
QUOTE(fija @ 2008 05 27, 14:24)
man šalino cista. dėl vidurių, tai stato klizmutes arba kitos merginos geria miltelius. o dėl dujų, tai nesijaudink. kai pabundi po opercijos, tai pilvukas jau būna savo vietoje  rolleyes.gif

O sakykit klizma galima namie pasidaryti ar ligoninej daro?
Papildyta:
QUOTE(Aspera @ 2008 05 27, 16:42)
Zarza, mane peravo Greitosios pagalbos ligoninėje. Šalino dvi cistas.
Tikrai nebijok, nes viskas bus gerai. Klizmos man nedarė. Reikėtų "šukuoseną" sutvarkyt (jeigu yra) ir atrodyt tvarkingai. Dėl to oro nesuk galvos. Man tas oras išėjo per parą po operacijos, jokių vaistų tam negėriau, nes nieko tokio, lyg tave skersvejis perpūtęs čiut. Tikrai pakenčiama. Skausmas po operacijos visai pakenčiamas. Suleidžia nuskausminamuosius. Aš išsirašiau iš ligoninės praėjus 20 val. po operacijos, pati ėjau. Tai kad tikrai nieko baisaus. Nu aišku, nestrykinėjau kaip padūkusi, ale ėjau. Sėdėt ir miegot sunkoka buvo tik pimomis dienomis. (taigi po operacijos) Išėjusi iš ligoninės neišgėriau nė vienos tabletės nuo skausmo, nes neskaudėjo. Netgi po narkozės jaučiausi labai gerai. Jokių šalutinių poveikių, jokių svaigimų ir pykinimų. Todėl raminkis. Viskas bus gerai. Nesijaudink.

Aciu, siek tiek nuraminote, bet klausimu begales blink.gif
Mergaites, o ar jums sake kokios pas jus cistos atsiradimo priezastys? Man sake kad po gimdymo kiausides pradejo per greitai dirbti (man skatino gimdyma nes budama 32 savaiciu dukryte uzduso), uztat atsirado cista. Kadangi norime su vyru vel greiciau pastoti, tai cista operuos.
Dar klausimas, ar po cistos pasalinimo ju daugiau neatsirado? g.gif
Sakykit mergytes ar yra tarp jusu, kas pastojo po laparaskopijos?
Atsakyti
Sveikos
iskilo klausimas : ar po laparaskopijos privaloma naturaliai bandyt ar galima is karto stimuliacijom uzsiiminet?

Atsakyti
QUOTE(editana @ 2008 05 27, 18:28)
Sveikos
iskilo klausimas : ar po laparaskopijos privaloma naturaliai bandyt ar galima is karto stimuliacijom uzsiiminet?

Man gydytojas sake, kad po laparskopijos bandyciau naturaliaipastoti 6 menesius. Siaip tai priklauso nuogydytojo
Atsakyti
man gydytojas sake kad mano atveju nebus ko laukti po operacijos,iskart nuo pirmo ciklo vel stimuliuos smile.gif del"sukuosenos" klausimas iskilo blush2.gif nu pas mane siokia tokia yra tvarkinga,neuzzeldinta,bet gal pries laparoskopija reikia visiskai pasalint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bacilla @ 2008 05 27, 21:28)
man gydytojas sake kad mano atveju nebus ko laukti po operacijos,iskart nuo pirmo ciklo vel stimuliuos smile.gif  del"sukuosenos" klausimas iskilo blush2.gif nu pas mane siokia tokia yra tvarkinga,neuzzeldinta,bet gal pries laparoskopija reikia visiskai pasalint? 4u.gif

reikėtų visai pašalinti, aš taip ir padariau užvakar blush2.gif
Atsakyti