Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Bacilla @ 2008 05 29, 22:44)
saldainiu dezute ivyniok i dovanu popieriu,po juo dar idek vokeli kad tikrai pamatytu smile.gif manau butu visai nieko,nors ne,nes medikai megsta gautas saldainiu dezutes perpadovanot arba kazkam atiduot smile.gif nezinau gal tikrai rask kokia nedidele dezute,i ja imesk pinigeliu ir suvyniok i popieriu,kad daktarui kiltu noras paziureti kas ten viduj lotuliukas.gif tikiu kad siaip paimt ir duot pinigus nejauku,del to i valstybines stengiuosi ir nelakstyti kai nezinai kam ir kiek kisti reikia verysad.gif

tai man jau per maža laiko tą dėžutę susiorganizuoti, ryt ryte turiu būti, pardės nedirbs doh.gif lotuliukas.gif
bandysiu paprastai tiesiai šviesiai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 05 29, 21:47)
tai man jau per maža laiko tą dėžutę susiorganizuoti, ryt ryte turiu būti, pardės nedirbs  doh.gif  lotuliukas.gif
bandysiu paprastai tiesiai šviesiai  blush-anim-cl.gif

nu tada sekmes tau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos...as cia naujojke ..priimkite ir mane i sarasiuka laukianciu laparaskopijos smile.gif

as gydausi pas Klima Tilto g. atlikus visus galimus tyrimus - mums l;iko tik laparaskopija, nes ytare kad vienas kiausintakis gali but nepratekamas...K mane uzrase laparaskopijai birzelio 18 dienai i RK. turiu keleta klausimeliu, gal kuri pas ji gydotes ir irgi laparoskopija atlikta buvo RK ?
tik kad jis man nepasake kas man darys laparaskopija, ar jis pats ar koks kitas gydytojas ? gal jus zinote kas RK atleka laparoskopija ?
ir jeigu mane i ligonine guldo treciadieni, tai ar penktadieni jau galesiu lekti namo ?
Atsakyti
ar po laparoskopijos galima iskart vel kibt i leliuku daryma ar turi kazkiek laiko praeiti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2008 06 02, 15:02)
ar po laparoskopijos galima iskart vel kibt i leliuku daryma ar turi kazkiek laiko praeiti? blush2.gif

Galima iš karto, taip kad gerų ir vaisingų ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2008 06 02, 15:02)

man sakė 3 savaitės jokių santykių, bet kad jei noriu, tai ir ... blush2.gif pirmadienį išoperavo, o nuo penktadienio jau meilę plėšiam biggrin.gif
Atsakyti
na mes po operacijos irgi neuzilgo po keliu dienu meile plesem:)
Atsakyti
merginos, kokį tepaliuką naudojat po lap. labai negražiai atrodo tie randai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu paklausti kam dare jau laparoskopija ar nieko tokio jei nagai padengti geliu. Kazkada esu girdejusi kad negali tada kazkokio daviklio uzdeti ant pirsto. Gal kuri nors irgi su geliu pasidengusi ar nieko nesake? Man darys KMUK. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 06 02, 20:33)
merginos, kokį tepaliuką naudojat po lap. labai negražiai atrodo tie randai  blush2.gif

As jokio nenaudojau ax.gif praeina jie patys 4u.gif
Bet jei nori,gali patepti su Contratubexu(kaina apie 35lt) arba Dermatixu(apie 135lt) Sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mykolina @ 2008 06 03, 12:13)
Sveikutes  4u.gif
Noriu paklausti kam dare jau laparoskopija ar nieko tokio jei nagai padengti geliu. Kazkada esu girdejusi kad negali tada kazkokio daviklio uzdeti ant pirsto. Gal kuri nors irgi su geliu pasidengusi ar nieko nesake? Man darys KMUK. Aciu  4u.gif

Sveika 4u.gif Pas mane akrilas,niekam netrukde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana74 @ 2008 06 03, 22:16)
As jokio nenaudojau ax.gif praeina jie patys 4u.gif
Bet jei nori,gali patepti su Contratubexu(kaina apie 35lt) arba Dermatixu(apie 135lt) Sekmes 4u.gif
Papildyta:

Sveika 4u.gif Pas mane akrilas,niekam netrukde mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinot su nagais 4u.gif
tikrai nemaisys biggrin.gif

idomu Hele,kaip tau sekesi g.gif 4u.gif
su kokiom naujienom grizai? ir mus nuramink ax.gif

PAS MANE bAIMES PILNOS KELNES,tai as atsidejau lap is 10d. i 18d. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusaite: 04 birželio 2008 - 18:21
QUOTE(Pusaite @ 2008 06 04, 19:19)

idomu  Hele,kaip tau sekesi g.gif  4u.gif
su kokiom naujienom grizai? ir mus nuramink ax.gif

PAS MANE bAIMES PILNOS KELNES,tai as atsidejau lap is 10d. i 18d. blush2.gif

aš tai su ne kokiom naujienom grįžau, bet išgyvensiu, dėsim su vyru visas pastangas nestuke.gif
Atsakyti