[quote=~LeNuSiK~,2008 04 24, 17:26]
Sveikutes mamytes.na va mums 3 bus 5 menesiukai,o geguzes 1 skrisim i airija.skrisim pira karta labai as pergivenu kaip mano maziukas elgsis.ka jus daret kad vaikui ausites neuzgultu?ar leido i liektuva psiimti sulciu vaikui,nes girdejau skisciu negalima imt i liektuva.ir kaip vaikas pernese laiko juostos pasikeitima?kaip rezimas pasikeite?
Galit drąsiai imti sultis vaikučiui. Aš turejau ir mišinuko kelis buteliukus, ir vandenuko. Niekas nieko nesakė. Tik prieš patikrinant rankinį bagažą reikia įdėti į plastikinį maišelį kaip ir visus turimus skysčius.
O kad ausytės neužgultų duokit lėktuvo pakilimo ir nusileidimo metu atsigert arba soskytę čiulpt. Mažiems vaikučiams lyg neužguka ausyčių, tik nežinau iki kokio amžiaus.
Mano sūnelis tai visai nereagavo į laiko juostos pasikeitimą, savaitę ėjo miegot lietuvos laiku, o po to eidavo vėliau miegot, bet jautėsi gerai. Nesenai vedžiau vaikutį profilaktiškai pas neurologą, tai sakė kad iki 3 metų geriau su vaiku nekeliauti nes tai negerai vaikučiui. Bet visas pasaulis keliauja....