aga man ir idomu pamatyt ta lopsi?
kas turit imeskit foto.

Man atidaro.gal as ka blogai darau kad jus negalit paziureti

QUOTE(Perlute @ 2008 07 16, 16:50)
pabandykit is naujo?nerodo,arba nuoroda imeskit
idomu kaip ten tie dirzai kisasi? 4 menesius jau sedi mano vaikas kedutej ir vazinejam tankiai, bet dar niekas nepasake, kad tai blogai.
Papildyta:
Atsiprasau.....jau 5 men
Papildyta:
Atsiprasau.....jau 5 men

QUOTE(Jonsi @ 2008 07 16, 16:59)
idomu kaip ten tie dirzai kisasi? 4 menesius jau sedi mano vaikas kedutej ir vazinejam tankiai, bet dar niekas nepasake, kad tai blogai.
Papildyta:
Atsiprasau.....jau 5 men
Papildyta:
Atsiprasau.....jau 5 men

mes jau persedom i 9-20kg kedute.dabar labai jai patinka vaziuot viska mato.o ipac teti

Mes laukiam kol sedet jau galesim pilnai. Musu mergina isedus i masina labai rimta tampa. Per stoglangi debesis gano

QUOTE(Perlute @ 2008 07 16, 17:11)
kokia idomi.

Papildyta:
QUOTE(Jonsi @ 2008 07 16, 17:18)
Mes laukiam kol sedet jau galesim pilnai. Musu mergina isedus i masina labai rimta tampa. Per stoglangi debesis gano 

ta kedute atsilosia kiek nori.nebutina jau taip sedom sodint.mes taip ir sedim

[quote=LISTUKE,2008 07 16, 19:58]
kokia idomi.
ne visi tokias turi.nes yra kur veziojasi su paprastu lopsiu.kur is tu universalu issiima
Papildyta:
as ir turejau tokia omeny,o jus mane uzsipuolet
as ir ziuriu kad vaikam butu saugu ir tikrai nevezciau tokiam minkstam lopsyje kur is universalu isima
kokia idomi.

Papildyta:

[quote=Perlute,2008 07 16, 19:55]
kokia idomi.
ne visi tokias turi.nes yra kur veziojasi su paprastu lopsiu.kur is tu universalu issiima
Papildyta:
as ir ziuriu kad vaikam butu saugu ir tikrai nevezciau tokiam minkstam lopsyje kur is universalu isima 
[/quote]
tikrai.biski nesusisnekejom
kokia idomi.

Papildyta:

[/quote]
tikrai.biski nesusisnekejom

Pas mus kedute 0-13kg ir niekas neatsilosia. Todel laukiam kitos. Mes per savaite kokius 3-4 kartus islekiam is namu. Be jos butu prapultis