Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė/transportas su kūdikiu

Na ir as jau isidrasinau ,- su beveik dvieju menesiu mazium buvo prie ezero ir... miegojom palapinej!!! Tada buvo gan vesus oras , ir palapinej vesu , bet as leliu suvysciau i kelis siltus pledus , tai kad parpe vyras , net grazu buvo ziuret. Visa nakti ismiegojo , as net keliausi paklausti , ar valgyt nenori tongue.gif
O kai busim 4-riu menesiu galvojam i Turkija vaziuot. Bet bijau del tos silumos , mazius labai jos nemegsta ,- jam didziausias rojus kai lija ir vesu. O dar tokio mazo i jura ar i baseina neikisi gi...
Gal kas buvot su 3-4 menesiu leliuku siltuose krastuose? Kaip istvere karsti?
Atsakyti
Mes su mažiuku pirmą kartą keliavom 2 mėnesukų.Grįžom iš Airijos-plaukėm su keltu,o paskui su mašina.Atlaikė kaip tikras didvyris-absoliučiai jokių problemų nebuvo.Net kelte aš blogiau jaučiausi negu jis... soske.gif
Atsakyti
Kadangi mes su vyru pamišę keliautojai, tai ir mūsų mažajai tenka kartu keliaut. jau vos savaitės drasiai važiuodavom į netoliese esantį miškelį, veliau iš Vilniaus I Kauną reguliariai važinėdavom,nes mamai mokslus reikėjo baigti - net ir dvejuose egzaminuose sudalyvavo panelė thumbup.gif o šią vasarą - jau ir Lenkijos bei Slovakijos kalnus mažoji išvydo(9mėnesių) 10 dienų gyvenom palapinėj, kasdien keliaudavom po kalnus ir jokių problemų - vaikas sau laimingas sėdėdavo tėtei ant kupros ir dairydavosi. O kuo sunkiau būdavo lipti kopėčiomis, tuo jai linksmiau. Kalnų oras tik į naudą išėjo.
Atsakyti
Mes vasarinukai, pradėjom važinėti nuo dviejų savaičių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažylė būdama 6 mėnesių išsimaudė jūroje Kroatijoje 4u.gif Keliavome savo automobiliu,gavosi 2000 km. Tačiau mazylė nei kiek neprieštaravo visas dienas praleisti ant ratų biggrin.gif O kai grįžtant namo 1500 km nuo Lietuvos užlūžo mašina ir teko 28 valandas keliauti namo neišlipant iš automobilio tikrai nesidžaiugiant komfortu(automobilyje 4 suauge ir mano dziaugsmelis),mano aukselis net necyptelėjo.Taigi manau,kad keliavimas su vaiku priklauso ne nuo atstumo ar vaiko amžiaus,o tik nuo paties vaiko ir tėvų ryžto 4u.gif
Atsakyti
mes jau 3savaiteliu pradejom keliauti,teko su teveliu prie juros vaziuoti(jis ten dirbo) tai ir praleidom pora menesiu,jodu pakvepavom thumbup.gif paskui pas senelius,tetas... smile.gif
Atsakyti
Mes su savo vienos savaites lalaila 130 km pirma kart veziavo, o paskui jau kas antra savaite po tiek pat pirmyn-atgal vazinejom.O 9 menesiuku pirma kart jau ir lektuvu visi skridom atostogauti i Kreta (skrydis 3 val), mazoji puikiai istvere smile.gif
Atsakyti
Mes savo atžalėlę nuo 2 savaičių visur vežiojamės aišku truputėlį nepatogu būna kai jis užsimano valgyt tada skubiai tenka kratyt maišą ieškant viso arsenalo:buteliuko, mišinuko ir t.t, bet šiaip tai jam labai patinka keliauti vos atsiduria mašinoj tuoj užmiega biggrin.gif
Atsakyti
mes nuo 3 men pradejom maza visur su savim vezioti
Atsakyti
Pasidalinsiu sava patirtimi, kad mes jau 2sav. nes buvom sveiki ir paskiepyti, isskridom per kelis persedimus pas senelius i Suomija. Ir labai sauniai, jokiu problemu. Papukas kylant ir leidziandis, o kitais kartais net neprizadinome. Labai gerai atlaike. Gal as pati labiau pavargau smile.gif
Atsakyti
ech.. kaip noreciau ir as pakeliauti, bet mes lauksim vasaros...
Atsakyti
Mes irgi nuo 2 sav. keliavom. Kol kas tik po Lietuvą smile.gif Buvom prie ežerų, prie jūros, Kaune (iki Kauno 200km) ir visur kitur. Žadėjom skristi Naujų metų sutikt į Egitą, bet truputį ten šalta (per naujus) ypač vakarais. Tai dabar planuojam per Velykas skrist. Aš kai buvau 6mėn. nėščia skridom į Šarm El Šeichą. Taigi, mūsų mažius jau kaip ir skraidęs tongue.gif
Atsakyti