Įkraunama...
Įkraunama...

Murenos sirdele

Užėjom,aplankėm,kartu pasidžiaugėm smile.gif Puikios nuotraukytės,šeima-dar puikesnė thumbup.gif wub.gif wub.gif Aukit sveiki clap.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
Na jau koks fainulkaaa wub.gif Kaip jus fainai augat wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif FAINULKA
Atsakyti
KOKS GRAŽUS MAŽULIS,MAN VISI GRAŽŪS,JEI BŪČIAU MILIONIERĖ TURBŪT DEŠIMT TURĖČIAU biggrin.gif KOKIE JIE VISI NEPAKARTOJAMI....
Atsakyti
Aciu brangiosios uz grazius zodzius rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 06 15, 17:49)
QUOTE (shpika @ 2004 06 15, 17:34)
--Resize_Images_Alt_Text--
na jau cia koks grozis  rolleyes.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, man irgi si nuotrauka labai patinka, bet deja konkurse nelaimejome unsure.gif (cia kaip buvo: "Vilnius su sypsena'')

O as uz sita nuotrauka kiek kartu balsavau, man ji tokia faina buvo.
Kazkokia ten nesamone su ta "Vilniaus sypsena" buvo
Atsakyti
Ai ai kaip jus jau pasikeite. Graziai augate. Aciu uz sveikinimus.
Kiek sveria Nedukas?
Man tai jau liga kad vaikas mazai sveria. Nieko nevalgo baisu kazkas.
Mes irgi tokia kedute isigijom nesenai.
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 06 28, 20:53)
Ai ai kaip jus jau pasikeite. Graziai augate. Aciu uz sveikinimus.
Kiek sveria Nedukas?
Man tai jau liga kad vaikas mazai sveria. Nieko nevalgo baisu kazkas.
Mes irgi tokia kedute isigijom nesenai.

6 menesiu svere 8.850, ugis 73cm. Gydytoja mumis l.patenkinta tongue.gif sako svoris idealus clap.gif o del apetito, lyg normaliai viskas.Is pradziu nenoredavo valgyti jokiu kitu tyreliu apart bulve+moliugas, bet veliau sugalvojau ipilt misinuko ir ziuriu valgo visas tyreles tongue.gif thumbup.gif
Pabandyk zaisdama isiulyti jam niam-niam wink.gif mes kartais irgi lektuvui nutupmo ieskom tongue.gif
Atsakyti
Oi kaip jums gerai kad jus tokie spartuoliai su svoriu. Daarb ash jums pavydziu aishku baltai. Ash shiandien buvau pasvert tai 7 men shoka gavau vel 150+gr tik.
Jau ir apsiblioviau.

O rubeliai ish cia Lietuvos. Tiesa noriu ash juo parduot...vistiek nebeuzsidesim rolleyes.gif jie yra 80dydzio ash truputi rankovytes atlenkiau. Man jie labai patiko.

Jau lektuvu pritupdyta milijonas wink.gif
O kaip tu i tyreles pilei mishinuka...kaip cia nelabai supratau. tiko ane?
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 06 29, 08:59)
Oi kaip jums gerai kad jus tokie spartuoliai su svoriu. Daarb ash jums pavydziu aishku baltai. Ash shiandien buvau pasvert tai 7 men shoka gavau vel 150+gr tik.
Jau ir apsiblioviau.

o tai kiek dabar Dovydas sveria?
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 06 29, 09:39)
Jau ir apsiblioviau.

nu tik 7.5kg. nesuprantu. pas gydytoja 7.5. O namuose 7.7kg. O kostiumelis 100lt( su batukais ir kepuryte)
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 06 29, 10:06)
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 06 29, 09:39)
Jau ir apsiblioviau.

nu tik 7.5kg. nesuprantu. pas gydytoja 7.5. O namuose 7.7kg. O kostiumelis 100lt( su batukais ir kepuryte)

bus jis pas tave smulkutis wub.gif
mano sesers vaikas metu ir 3men sveria tik 10kg, o Nedas puse metu beveik 9 tongue.gif
Atsakyti