Įkraunama...
Įkraunama...

Murenos sirdele

Kokie fainulkos wub.gif
Atsakyti
na ir dar pora nuotrauku biggrin.gif

cia mano angeliukas su drauge prie ezero
user posted image

o cia su mamyte tikriname ar nepersaltas vanduo wub.gif
user posted image

mano naujas puodas tongue.gif biggrin.gif
user posted image

tai tiek si karta wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Koks Nedukas jau didutis, o puodas, tai jau tikrai super turbo. Ant tokio net ir aš sutikčiau sėdėti wub.gif

Jei nepaslaptis, kur tokių galima rasti? Įtariu, tik jau ne Lietuvoj g.gif sad.gif
Atsakyti
Labai gražios nuotraukytės thumbup.gif O jau koks Nedukas patenkintas, kad sėdi ant naujo puoduko thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Koks fainulka N heart.gif e heart.gif d heart.gif u heart.gif k heart.gif a heart.gif s heart.gif
Atsakyti
Na dabar jau tikrai matosi kad Nedukas i mamyte panasus! wub.gif abu fainuoliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mamytes wub.gif blush-anim-cl.gif uz grazius zodzius heart.gif

Vaivaj ir as su mielu noru ant tokio sedeciau tongue.gif thumbup.gif o pirkome mes ji Akropolyje "Cippoline" vienintelis daiktas kuris Nedui patinka ir koki pusvalandi ramu namuose biggrin.gif nes jis zaidzia, dainuoja sededamas, ir reikalus visus atlieka thumbup.gif zodziu tikrai siulau pirkti toki puoda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Murena @ 2004 08 22, 21:18)
Aciu mamytes wub.gif blush-anim-cl.gif uz grazius zodzius heart.gif

Vaivaj ir as su mielu noru ant tokio sedeciau tongue.gif thumbup.gif o pirkome mes ji Akropolyje "Cippoline" vienintelis daiktas kuris Nedui patinka ir koki pusvalandi ramu namuose biggrin.gif nes jis zaidzia, dainuoja sededamas, ir reikalus visus atlieka thumbup.gif zodziu tikrai siulau pirkti toki puoda thumbup.gif

Saunolis Nedukas!!! heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nuostabios fotkes ir nuostabus dickis Nedukas clap.gif
Atsakyti
Nu grazuolis Nedukas wub.gif wub.gif wub.gif Tikras vyras jau clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
po ilgos pertraukos idedu dar keleta nuotrauku is labai mums svarbaus gyvenimo momentu clap_1.gif
KRIKSTYNOS
Neduko tortas
user posted image

O stai ir as tongue.gif
user posted image

Krikstamote bando susidoroti su mano batais laugh.gif tongue.gif
user posted image

Stai taip as atrodziau wub.gif
user posted image

Noliu torto tongue.gif
user posted image

tai tiek is musu sventes, musu seimai si diena buvo be galo ypatinga smile.gif be to Nedui ta diena suejo 9 menesiai rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
nuosirdziai sveikiname! clap_1.gif
Atsakyti