Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija

QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 03 17, 15:56)
Shalimar, ten jūsų šunelis nuotraukoj? bigsmile.gif  vežėtės kartu? bigsmile.gif

Aha, visada kartu ax.gif
Atsakyti
Jėėėtau kaip mėėėlyna wub.gif net sakyčiau per šviesu prie Lietuvos prieblandos pripratusioms akims lotuliukas.gif

Bet jaučiu kokia ten gaivuma... visa monitorių nuuosčiau, kad gal koks šviežio oro gūselis netyčia prasiverš iš tų nuotraukų..

Taip ir norisi ištiesti kojas ant žolės toje vandens apsuptoje salelėje.

Ech.. ačiū.. už atgaivą širdžiai ir tokius gražius vaizdus akims wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felise: 17 kovo 2009 - 16:41
Taip, ten gaivu, nuo kalnu ir vandens. Ir dar nera karsciu, pavasaris man pats graziausias metu laikas wub.gif

O del zmoniu tai as nemegstu, kai jie i kadra ilenda, kartais palaukiu, kol nueis, arba apkarpau foto, arba su photoshopu nuimu, kazkaip graziau be ju rolleyes.gif Nors cia buvo minios japonu su kamerom, ir visi fotografavo mano suni kazkodel biggrin.gif

O toj salelej maza baznytele. Ach jau ta Graikija su savo salom.. ax.gif
Atsakyti
shalimar, kokios nuotraukos wub.gif
o kurį iš tavo aplankytų salų tau labiausiai įsiminė ? suprantu, kad kiekviena turi kažką savito ir gražaus, bet gal visgi kažkuri krito į širdį labiau nei kitos ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2009 03 17, 21:40)
shalimar, kokios nuotraukos  wub.gif 
o kurį iš tavo aplankytų salų tau labiausiai įsiminė ? suprantu, kad kiekviena turi kažką savito ir gražaus, bet gal visgi kažkuri krito į širdį labiau nei kitos ?  ax.gif

Oi, sito tikrai nepasakysiu.. Jos ir skirtingos ir panasios, be to, dar taip mazai aplankiau.. I viena norisi ieskoti ramybes, i kita triuksmo, i viena zalumos, i kita tiesiog siauru gatveliu ir mazu namuku, nezinau.. Kai aplankysiu daugiau, tada pasakysiu gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetgirl @ 2009 03 18, 15:18)
sveikos smile.gif  gal esate kazka girdejusios apie sala TINOS?  kaip susisiekimas su zemynine Graikijos dalimi? ax.gif

Toks pats kaip su kitom salom - keltu ax.gif Labai grazi sala, turi garsia baznycia, ir nera labai turistine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 18 kovo 2009 - 15:36
QUOTE(sweetgirl @ 2009 03 18, 17:18)
sveikos smile.gif  gal esate kazka girdejusios apie sala TINOS?  kaip susisiekimas su zemynine Graikijos dalimi? ax.gif

Va Shalimar ,cia kaip tik gera ideja tau thumbup.gif As pati nesu buvusi,bet esu girdejusi labai daug visokiu istoriju apie Tino stebuklus,zinai turbut kad ten dazniausiai vyksta del "tama"(nezinau kaip isversti i lt kalba mazdaug :kazko prasai dievo ir prizadi nuvaziuoti i pvz.kokia Tino baznycia uzdegti lambada(didele zvake).Tai jeigu ten nuplauktum tis panaijas(rugpjucio 15d.) tikrai nuostabiu vaizdu rastum paveiksluoti,mano vyro darbininko zmona negalejo pastoti su antru vaiku,tai padare ta tama irkai pagimde po poros metu nuplauke i Tina ir nuo pat uosto iki tos baznycios keturiom repliojo ir mazoji jai ant nugaros ,parode nuotrauka net pasiurpau,o isivaizduok ten tu zmoniu simtai,ir kiekvienas su savo tama.....
Atsakyti
Nuostabos foto, super sukomponuotos! Komplimentai Shalimar!
Man super foto su ruda ozka, gali tiesiai i National Geographic zurnala siust.

p.s. ta mazyte salele su namuku kaip is pasakos:), tokia zaisline...
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2009 03 18, 21:29)
Va Shalimar ,cia kaip tik gera ideja tau thumbup.gif As pati nesu buvusi,bet esu girdejusi labai daug visokiu istoriju apie Tino stebuklus

Taip taip, mano vyras toj saloj nama turejo, tai visko pripasakojo biggrin.gif Ten zmones is viso pasaulio vaziuoja ir klupedami link baznycios eina, vaizdas nekasdienis toks sakyciau rolleyes.gif Esme ta, kad zmones tikina, kad ju prasymai issipildo... Noreciau pamatyti ax.gif
Beje, mano vyro sesuo ten ejo, kai negalejo pastoti. Paskui pagimde mergaite. Labai garsi baznycia ir idomi istorija.

QUOTE(Mascarpone @ 2009 03 18, 22:29)
Nuostabos foto, super sukomponuotos! Komplimentai Shalimar!
Man super foto su ruda ozka, gali tiesiai i National Geographic zurnala siust.

p.s. ta mazyte salele su namuku kaip is pasakos:), tokia zaisline...

Ta ozka atejo pati, papozavo, ir nuejo toliau savais reikalais biggrin.gif
O salele is arciau atrodo taip

user posted image

Romantiska vieta susituokti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 18 kovo 2009 - 22:48
QUOTE(magistrante @ 2009 03 18, 23:07)
nereali ta salelė  thumbup.gif o ten kas nors gyvena?  blush2.gif  ax.gif

Ne, vietos tik baznytelei uztenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 03 18, 23:43)
Ta ozka atejo pati, papozavo, ir nuejo toliau savais reikalais biggrin.gif

Aha, ozkos cia labai megstancios fotografuotis. biggrin.gif Buna, kad jei nepafotkini, tai neleidzia pravaziuot. lotuliukas.gif
Atsakyti
Shalimar, nuostabios foto thumbup.gif pamačius tokius vaizdus, jau nusprendžiau, kur bus kita mano kelionė wub.gif

P.S. jei nepaslaptis, su kokiu fotoaparatu užfiksuoji tokius nuostabius vaizdus? ax.gif
Atsakyti