Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija

Kaip neiprastai bet nuostabiai atrodo sniegas cia 4u.gif
Atsakyti
Sausio vidurys Graikijoj smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 01 18, 13:59)
Sausio vidurys Graikijoj smile.gif

user posted image

wub.gif Gražu wub.gif
Čia vienoje iš Graikijos salų ar žemyne toks grožis randasi?
Atsakyti
Aš laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsiu išlėkti į Graikiją.. Buvau tris kartus, ir noriu nuvažiuoti ketvirtą ir ten likti lotuliukas.gif Paskutinį kartą važiavau vasaros graikų kalbos kursams, tad turėjom ekskursijų ir apkeliavom svarbiausias žemyninės Graikijos vietas rolleyes.gif tikriausiai galėčiau gyventi bet kuriam Graikijos kampelyje, tačiau mano širdis priklauso Atėnams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krist0526 @ 2011 03 17, 20:17)
Aš laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsiu išlėkti į Graikiją.. Buvau tris kartus, ir noriu nuvažiuoti ketvirtą ir ten likti lotuliukas.gif Paskutinį kartą važiavau vasaros graikų kalbos kursams, tad turėjom ekskursijų ir apkeliavom svarbiausias žemyninės Graikijos vietas  rolleyes.gif  tikriausiai galėčiau gyventi bet kuriam Graikijos kampelyje, tačiau mano širdis priklauso Atėnams  wub.gif

Tai gal galite paminėti pačias pačiausias įsimintiniausias aplankytas graikijos vietas.
Patys po poros mėnesių ten keliausime būtų įdomu sužinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 03 14, 14:43)
wub.gif Gražu wub.gif
Čia vienoje iš Graikijos salų ar žemyne toks grožis randasi?

Cia Salamina sala, Atenai, 15 minuciu keltu nuo zemyno ax.gif
Atsakyti
nuostabios nuotraukos wub.gif ir baltas pavydas autoriai smile.gif aš graikijoj esu tris kartus buvus, bet viskas sukosi aplink salonikus, tad dar labai daug ko nepamatyta doh.gif kadangi sesuo gyvena salonikuose tai turėsiu progos dažnai ten apsilankyti ir pakeliauti po graikija smile.gif smile.gif o mano graikija tu nuostabi 4u.gif
Atsakyti
Nuostabios nuotraukos wub.gif
Mes rugpjūčio viduryje suplanavome kelionę į Graikiją ir labai norime kelias dienas pailsėti kokioje salelėje. Kurią rekomenduotumėt? Ir kiek maždaug kainuoja keltas iš Atėnų? Ir ar labai sudėtinga susirasti nakvynę tenais?
Atsakyti
Labai susižavėjau elafonesso sala wub.gif Kol kas ji mano favoritė, gal žinote kiek keltas kainuoja į tą salelę? 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoti sala yra tiesiog per sunku... Ju tiek daug ir visos savitos smile.gif Apie kokia sala beklausciau vietiniu - oi, labai labai grazi sala, garsi tuo ir tuo ir tuo.. Cia visos jos kuo nors garsios - maistu, gerimais ar dar kuo biggrin.gif Nakvyne rasti nemanau, kad butu labai sunku, kainos svyruoja priklausomai nuo salos (vienos brangesnes, kitos pigesnes) ir sezono. Va tik gaila, kad keltu bilietai nera pigus, kartais labiau apsimoka skristi nei plaukti doh.gif Gal reikia pradeti, nuo kokios salu grupes salas noretumete pamatyti - Kyklades, Jonijos, Saronijos... Jei norit veiksmo, zmoniu, geju, muzikos, triuksmo - Mykonos, tik ji brangi. Grazios Naxos, Amorgos, Aegiali, Serifos, Kufonisia, Milos, Zakynthos ir t.t.t.t. smile.gif

QUOTE(redgill @ 2011 04 05, 19:03)
Labai susižavėjau elafonesso sala  wub.gif Kol kas ji mano favoritė, gal žinote kiek keltas kainuoja į tą salelę?  4u.gif

I sia sala keliasi keltai is Pounta , nuo Atenu apie 315 km, kainos niekaip nepamenu dabar, keliolika euru atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 06 balandžio 2011 - 15:26
super, kokios gražios nuotraukos. Kaip norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti