Įkraunama...
Įkraunama...

Naminių tyrelių kūdikiams gamyba

Bet jeigu neturi mociuciu kaime, tai ir renkiesi is turgaus ar net parduotuves smile.gif juk mociutes kaime nenusipirksi biggrin.gif
Atsakyti
perku turguj, o ziema randu ukininku turgelyje
Atsakyti
as ir turguij perku, nes kaimo neturiu
Atsakyti
iš kaimo atsivežam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaHA @ 2009 03 02, 12:21)
mes tik uz kaimiska produkcija.Is turgaus pirgdavau kelakutiena,tai vaikui krutine pradejo augti.O lenkisku darzoviu turguje apstu.Kaip zinoti,kad tikrai perki gera,lietuviska ir t.t....?Ir patys lietuviai pila trasas ant bulviu,kad tik geresnis derlius butu.Biznis yra biznis.Ir nieko nezinai ka perki.Ta pati geriete bobute gal perparduoda produkcija!?Sakys,kad is pacios darzo ir pirks mamos.Kvailiu nera tongue.gif
Mes tik uz patikima produkcija is savo mociutes darzo.


Visiskai sutinku, kad turguj irgi nezinai kokia preke perki. Kadangi maciutes su savo darzu neturim, tai yra kaip yra - perku darzoves parduotuvej.
Atsakyti
Na, mes stengiame darzoves is ukininku naudoti, bet irgi neaiksu, kaip tie ukininkai jas augina, todel mes nedarom tragedijos jeigu karta kita imesti reikia parduotuvines darzoves. pvz saliera gerai nuplaunu ir labai storai nulupu, kopusto irgi viduriuka ispjaunu. man atrodo, kad siais laikais jau nei turguj nei parduotuvej neaisku, ka gausi.
Atsakyti
pati stengiuos darzoves pirkti turguje is mociuciu smile.gif bet kiek girdejau pvz apie kiausinius tos pacios mociutes parduoda ne savo vistu kiausinius, o nupirktus vievio paukstyne ar kt paukstynu, o savo gerus palieka sau.. gincytina kiek cia tiesos bet..
Atsakyti
na va, saindien buvau turguj. prie vienos mociutes priejau ir klausiu ar cia jos darzoves, ji linksi galva, paskui sakau: ar tikrai, nes as kudikeliui ieskau ekologisku darzoviu, tai tada mociute saziningai prisipazino, kad tiek ji, tiek dauguma stovinciu turguje bobuciu pardavineja darzoves ne savo, o pirktas bazeje! ir dar sako: mes pacios valgom tiks ir tavo vaikui! se tau ir mociutes is darzo doh.gif taip ir zinok, kas ten tikras ukininkas, o kas ukininkauja maximose blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruggiagele: 21 kovo 2009 - 14:47
Turim pazistamu kurie savo darza turi , tai is ju perkam
Atsakyti
mes turguj perkam
Atsakyti
Sveikos, MAMYTES,
jau visai ant nosies kosytes valgymas(tiesa, nuo kada pradejote savo mazyliams duoti kosytes?) tad susimasciau is kokiu produktu gaminti. Teko dirbti restorano vadove ir apie maisto produktus zinau nemazai, taip pat tyrimams esu ne karta pridavusi atseit "ekologiskus" produktus ir darzoves ir ka jus manote rezultatai bent jau darzoviu buvo prastesni nei is kalvariju turgaus, o kaina dviguba. O dar laikas toks netinkamas, kai visos darzoves jau pusmeti atstovejusios pukstos ivairiausiomis bjaurybemis, kad issilaikytu iki pavasario. Gal kas turite kokiu minciu ir kuo savo brangenybes maitinate?
Atsakyti
Kruopas perku paprastas is parduotuves, bulves, morkos, cukinijos ir moliugai (gyvena saldiklyje) is kaimo, mesyte perku turguje.
Atsakyti