Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

QUOTE(šypt @ 2008 07 04, 19:38)
Sveikos 4u.gif
Turiu rožinį šėšėlių pieštuką ir jau spėjau pasigailėti, kad jį nusipirkau. Kaip pasidažyti, jog neatrodyčiau lyg 3 dienas verkusi? rolleyes.gif

stai vienas pvz su rausva spalvyte mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
norejau parodyt, kd rausvas piestukas net apacioje pravedus gali visai nesudaryt "apsiverkusiu akiu" ispudzio, jei "susisauke" su kitomis spalvytemis
Atsakyti
Naudojant rožinę šešėlių spalvą būtina pabrėžti balkstienų liniją tamsiu pieštuku, plunksnele ar šešėliais. Tada nebus apsiverkusių akių efekto.
Atsakyti
aš, kad neatrodyčiau apsiverkus, visada būtinai įkomponuoju kokią kita spalvą. man labai patinka ružavos-violetinės-geltonos-oranžinės derinukas thumbup.gif
Atsakyti
dar vienas šešėlų variantas kad neatrodyt apsiverkusiai, tai ružava-violetinė -mėlyna. man patinka kai violetinė nebūna tamsi, o pati tamsiausia spalva buna mėlyna Navy(jūreiviška mėlyna) bet čia jau vaivorykštė gaunasi, nors aš net dieną galiu taip pasidažius būtuser posted image

kokią šypsenėlę radau
user posted image
Atsakyti
Gal galite patarti alternatyvas su salotiniais seseliais? biggrin.gif Nes naudoju variantas ruzava-salotine, bet jau atsibodo unsure.gif
Atsakyti
Lb tiktu prie salotines oranzine, auksine, geltona, persiko, samanu zalumo, ruda, turkio mirksiukas.gif Idedu kelis pvz is savo ir ne tik ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 12 liepos 2008 - 07:19
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 21, 15:19)
Sveikos  4u.gif

F_A, norėjau padėkotu už rekomendacijas mėlyniems blizgiams, gavau savo Guerlain mėlynąjį, labai labai man jis patinka, ir dar taip smagiai šaldo  wub.gif  ir atrodo išties labai gražiai, net vyras (!!!) hihihi.gif labai gyrė  biggrin.gif

Sveika, gal galetum nuorodele to blizgio duot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 07 12, 07:11)
Lb tiktu prie salotines oranzine, auksine, geltona, persiko, samanu zalumo, ruda, turkio  mirksiukas.gif Idedu kelis pvz is savo ir ne tik  ax.gif
user posted image

Kaip gražu! wub.gif
Beje merginos, kaip gražiai padaryti spalvų perėjimus, kad spalvos nesusimaišytų? g.gif Man niekaip neišeina gražiai doh.gif
Atsakyti
wub.gif
netepkit vienos ant kitos. Kiekviena spalvyte turi turet savo "vieta", svelniai sujunkit tik toje vietoje kur spalvos "lieciasi"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 13 liepos 2008 - 19:33
QUOTE(isdykusS @ 2008 07 13, 05:55)
Sveika, gal galetum nuorodele to blizgio duot? blush2.gif

STAI CIA! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 07 11, 08:28)
Gal galite patarti alternatyvas su salotiniais seseliais?  biggrin.gif Nes naudoju variantas ruzava-salotine, bet jau atsibodo  unsure.gif

FILMUKAS zalia-rozine-ruda 4u.gif Cia grazu , ir cia! ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti