Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

Vajetus kiek grozio! Sukneliu spalva, beje, itin nepopuliari... Kol radau tokia... doh.gif
Dekui labai uz pavyzdzius... Gyvenime, kai kuriu sumastyt niekaip neiseitu bigsmile.gif
Bandysiu ka nors susimeistraut is cia... Tikekimes, kas nors gero gausis mirksiukas.gif
Dekui! 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Idomu cia tik 1 spalva panaudota? g.gif auksine
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 08 22, 14:33)
user posted image

mažų mažiausiai bent dvi smile.gif panašu kad akies vidinė dalis dažyta su persiko spalva, vidurinė - auksine. dar gali būt voko raukšlė su rusva. o gal čia tik apšvietimo žaismas g.gif nors apatinis vokas tai tiksliai su tamsiai rudu šešėliu apvestas
Atsakyti
user posted image

Gal kas galit parekomenduoti panasaus efekto auksini seseli?
Atsakyti
user posted image
Mergaitės, o kaip šį akyčių makiažą pasidaryti?
Pagal mane tai vidinė voko dalis padažyta persikine, raukšlė ruda, o likusi voko dalis ir apačia - tamsia ruda g.gif Ar bent panašiai galvoju? blush2.gif
Atsakyti

ciotkas makiazas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 22, 21:43)
user posted image
Mergaitės, o kaip šį akyčių makiažą pasidaryti?
Pagal mane tai vidinė voko dalis padažyta persikine, raukšlė ruda, o likusi voko dalis ir apačia - tamsia ruda g.gif Ar bent panašiai galvoju? blush2.gif

šitas man irgi labai gražus. dar ir pravedimas manau yra. kažin tinkamas jis būtų rudenį kasdienai rolleyes.gif
Atsakyti
Kvadratinis veidas . Kontūras - žandikaulio šonai, smilkinių sritys. Šviesūs skaistalai - nosies centrinė dalis, skruostų centras, smakro centras. Rausvi skaistalai - skruostų šonai.

Pailgas veidas . Kontūras - kaktos linija ties plaukais, žemiau po skruostais, smakro linija. Šviesūs skaistalai - virš skruostikaulių ir smilkiniai. Rausvi skaistalai - skruostų centras.

user posted image

Apvalus veidas. Kontūras - žandikaulio sritys, skruostikaulių šonai, smilkiniai. Šviesūs skaistalai - nosies centrinė dalis, skruostų centras, smakras ir kakta. Rausvi skaistalai - tiesiai po skruostikauliu.
"Širdelės" formos veidas. Kontūras - smilkiniai ir smakras. Šviesūs skaistalai - skruostų apatinė dalis, žandikaulių linija. Rausvi skaistalai - skruostikaulių centras.

user posted image

"Kriaušės" tipo veidas.Kontūras - tamsiname žandikaulio sritį, dalį kaklo. Šviesūs skaistalai - nosies centrinė dalis, skruostų centras, smilkiniai. Rausvi skaistalai - viršutinė skruostikaulių dalis.

user posted image
Atsakyti
Rusvu tonu makiazai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
user posted image