Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

QUOTE(Redgrape @ 2008 09 10, 17:51)
Sitas tai tobulas makiazas  bigsmile.gif

Man kažkodėl antakiai vaizdą truputį gadina... Galėtų būti šiek tiek plonesni
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 09 10, 20:37)

Na taip, antakiai platoki smile.gif Ka merginai daryt, jei pas ja vesliai zelia biggrin.gif Bet man pats makiazas grazus, lupos ir oda tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 09 10, 18:51)
Sitas tai tobulas makiazas  bigsmile.gif

O man tas antrasis gražesnis mirksiukas.gif

QUOTE(bliuskė @ 2008 09 10, 19:37)

Man irgi g.gif bet dabar žiūriu kažkaip madingi platūs ar kaip čia išsireikšt biggrin.gif

Pas mane natur produkt būtų platūs labai, bet aš pasiaurinusi esu, nes man negražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 09 10, 22:12)
O man tas antrasis gražesnis  mirksiukas.gif
Man irgi  g.gif  bet dabar žiūriu kažkaip madingi platūs ar kaip čia išsireikšt  biggrin.gif

Pas mane natur produkt būtų platūs labai, bet aš pasiaurinusi esu, nes man negražu  blush2.gif

O man antras visai negrazus g.gif Akys kazkaip nedailiai padazytos g.gif
O platus antakiai man graziau negu siulai arba kai apskritai antakiu nera, tik piestuku nubrezta plonyte linija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurika24 @ 2008 09 09, 18:07)
Delfyje radau makiazo fotkiu, man toks lb gražu  wub.gif  http://gyvenimas.del...php?id=18068265

Man jos antakiai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 09 10, 21:37)

ir man per stori atrodo, o gal per tamsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 09 03, 12:03)
Turiu sviesiai zydrus seslius ir tamsiai, tokius jureiviu uniformos spalvos, mano pacios akys zalsvai rudos, plaukai sviesus, oda tamsesne, visad privengiau melynu seseliu, nes, manau, kad jie man netinkami, bet situos gaila ismest, gal yra kokiu variantu?  g.gif Gal netgi yra kokiu kombinaciju, kad butu y darba galima nesioti, t.y. neatrodyti kaip i karnavala?  unsure.gif

Na, abieju kartu siu spalvu geriau nenaudot wink.gif ypac dienai. bus per daug melyna ax.gif O melyni seseliai tik pasyrskins Jusu akiu spalvyte! Derinkit melynus su gelsva ar persiku sp dienai. Vakarui bronzos pridekit ar aukso, sidabro 4u.gif
Atsakyti
nuvargau kol perskaičiau viska.... kiek čia gėrio prideta wub.gif tik pagalvojau galetumet jūs savo pačių darytų makiažų daugiau įdėti... daug idomiau pažiūrėti kaip ir pačioms sekasi mirksiukas.gif makiažai žurnalų nuotraukose atrodo nuostabiai, bet kai pabandai perteikti ant savo akių, tai košmarybė doh.gif o va kai pamatai tikrovišką kažkieno darytą makiažą, tai visai kitas reikalas... unsure.gif ( turiu galvoje kai savo foto imetat ) 4u.gif
Atsakyti
Atleiskit, jei pasirdysiu nemandagi, bet ar nemanai, kad melyna gelsva ir persikine makiaze yra tikrai labai nesuderinamos spalvos? as butent taip manai, nes tai butu siltu ir saltu spalvu kratinys 4u.gif smile.gif
QUOTE(Renatulyte @ 2008 09 12, 06:04)
Na, abieju kartu siu spalvu geriau nenaudot wink.gif ypac dienai. bus per daug melyna  ax.gif  O melyni seseliai tik pasyrskins Jusu akiu spalvyte! Derinkit melynus su gelsva ar persiku sp dienai. Vakarui bronzos pridekit ar aukso, sidabro  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 09 12, 16:33)
Atleiskit, jei pasirdysiu nemandagi, bet ar nemanai, kad melyna gelsva ir persikine makiaze yra tikrai labai nesuderinamos spalvos? as butent taip manai, nes tai butu siltu ir saltu spalvu kratinys 4u.gif  smile.gif

kazkada buvau imetus savo makiaza su pernai vasaros Isadora seseliu palete "Swimming pool" - labai graziai dera geltona, melyna, zalia ir violetine. Persikine ten irgi isipaisytu ax.gif Man dar labai patinka persikines/oranzines derinys su indigo melyna kaip buvo padazytos manekenes per vasaros kolekcijos pristatyma vasarine Clarins kolekcija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 12 rugsėjo 2008 - 18:11
QUOTE(Sallly @ 2008 09 12, 16:33)
Atleiskit, jei pasirdysiu nemandagi, bet ar nemanai, kad melyna gelsva ir persikine makiaze yra tikrai labai nesuderinamos spalvos? as butent taip manai, nes tai butu siltu ir saltu spalvu kratinys 4u.gif  smile.gif

patikėk dar ir kaip suderinamos drinks_cheers.gif patikėk profesionale ( Renatulyte makiažus daro) aš mėgsu derint mėlynus su rusvais ir liuxiškai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 09 12, 18:33)

Na, taip kartais mano nesusidurusios su vizazu wink.gif ax.gif Jei butum daugiau susidurus su makiazais bei studijavus spalvotyra (yra toks dalykas grimeriu studijose ir ne tik) suprastum kaip spalvos derinamos, kaip isryskint kd nedingtu spalva ir pan. O jei dar rast joms "teisinga vieta", tai net pacios nesuderinamiausios spalvos sudarys puiku efekta 4u.gif
Pamegink mirksiukas.gif

P.s. Stai ir patyrusios mergaites pritare man 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 13 rugsėjo 2008 - 17:10