Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 22, 13:03)
nu jau apibudinai!  lotuliukas.gif  Juk grazi esi is tikruju!  wub.gif O cia kai prirasei, kd net issigast galimauser posted imagelotuliukas.gif

As cia stengiausi vaizdziai apibudinti save sokiai.gif
Na tai, kad mano dantys tikrai dideli, o plaukai garbanoti ( tik as juos tiesinu dazniausiai) Viskas kas graziausia isvardinau biggrin.gif
Atsakyti
Rykute, tikrai gerai apibudinai save biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Renatulyte, siaip galvoju kad tikslus spalvinis tipas reikalingas tik dieniniam makiaze, nes juk vakariniam makiazas yra taikomas prie aprangos, tiesa? o ir dirbtinis apsvietimas kiek prislopina makiazo ir gymio spalvas tai galima ir paeksperimentuot smile.gif o as siandien pabandziau pasidaryt marilyn monroe makiaza
Papildyta:
Radulia, visada prasom wink.gif patarimu negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 10 22, 13:42)
Rykute, tikrai gerai apibudinai save biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Renatulyte, siaip galvoju kad tikslus spalvinis tipas reikalingas tik dieniniam makiaze, nes juk vakariniam makiazas yra taikomas prie aprangos, tiesa? o ir dirbtinis apsvietimas kiek prislopina makiazo ir gymio spalvas tai galima ir paeksperimentuot smile.gif o as siandien pabandziau pasidaryt marilyn monroe makiaza
Papildyta:
Radulia, visada prasom wink.gif patarimu negaila smile.gif

Niu tai pasirodyt prasom ploja.gif
Atsakyti
negaliu, fotiko laido neturiu sad.gif o ir nera kas nufotkintu o paciai rankos dreba biggrin.gif vienzo, viskas pries mane biggrin.gif
Atsakyti
Nu, Almatuk, jau kelinta kart sugundai ir palieki biggrin.gif Va kai turesi fotiko laida, tai jau lauksim! bigsmile.gif
Atsakyti
Norėjau dar kartą padėkoti visoms už pasisakymus aciuks.gif

O kad temelė ši šauni tai tikra tiesa thumbup.gif dėl kompanijos tai nėra ką ir šnekėti irnesakyk.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 10 22, 13:17)
As cia stengiausi vaizdziai apibudinti save  sokiai.gif 
  Na tai, kad mano dantys tikrai dideli, o plaukai garbanoti ( tik as juos tiesinu dazniausiai) Viskas kas graziausia isvardinau  biggrin.gif

nu jei jau taip save apibudinai , tai kita kart ir sukuosena priderinsim assa.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 10 21, 14:47)
Nieko nesuprantu, o kokiam tipui as tada priklausau g.gif  Nat. plaukai tokie pilksvi, bet juos sviesiai sruoguoju, taigi atrodau, kaip naturali blondibe, antakiai rudi, blakstienos juodos, akys tamsiai zalios su rudu atspaliu, oda ziema sviesesne, jei neinu i soliariuma, o vasara labai ruda, nes saule greitai gaudau...
tai kam as priklausau 4u.gif

Sveikutes 4u.gif . Kaip suprantu is siu isvardintu tipu man nei vienas netinka...turbut esu kazkoks tarpinis variantas g.gif
Atsakyti
o koks mano tipas, jei oda net melynai balta, akys zydros, naturali plauku spalva - pilka, bet sviesinu? Antakiai ir blakstienos is prigimties balti blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 10 22, 22:38)
o koks mano tipas, jei oda net melynai balta, akys zydros, naturali plauku spalva - pilka, bet sviesinu? Antakiai ir blakstienos is prigimties balti blink.gif  lotuliukas.gif

Skandinaviskas hihihi.gif

p.s. nepykit siandien geros nuotaikos tongue.gif

Vasariniam tipui būdingi požymiai: dažniausiai labai šviesi, melsvo atspalvio oda. Plaukų spalva - nuo šviesiai geltonos, iki rudos. Visada su pelenų spalvos atspalviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 23 spalio 2008 - 09:18
Renatulyt, bus dar tu makiazu, nes Marilyn Monroe ir Brigitte Bardot makiazai - mano megstamiausi wink.gif siandien pasidazius Brigitte Bardot laiku makiazu tongue.gif judrioji voko dalis skaisciai melyna o virs rauksles, rusvi atspalviai kad paryskint voko reljefa . ir aisku dideles pravodkes biggrin.gif
Apvalute, kiek atsimenu, turi strazdanu, bet vasarinis tipas irgi gali strazdanu turet smile.gif tik jos butu ne rudos o pilksvos. as irgi drisciau sakyt kad esi vasara, nors g.gif reikia pamatyt dienos sviesoj smile.gif
Atsakyti
ojojoj, kaip norisi pamatyti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti