Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

QUOTE(MarryJane @ 2009 02 24, 19:00)
Man pabandzius sestis po savaites viena siule truko. vis dar jauciu pasekmes.
Gal zinot ka daryti kad susiuvimo randas taptu nejautrus ir elastingesnis? nes as vis dar ji nemalonai jauciu. kartais net persti. Lytiniu santykiu metu labai tempia. O gal cia del to, kad labai daug kirpo g.gif  Prakirpo nuo radzios iki galo  doh.gif

Man ir idomu kuo galima tepti kad butu elastingas. As ir jauciu visus randus per santykius blush2.gif
Atsakyti
Octanisept tirpaliuka pati drasiai naudojau-gydytoja rekomendavo. Tikrai padejo graziai sugyti o svarbu kad ji negriauze ir neperstejo purskiant.

Del rando suminkstejimo tai manau tiktu visi tepaliukai tam skirti- jie brangoki doh.gif Vel gi kartais buna paveldetas polinkis susidaryti kietiems randams- jie mediciniskai vad keloidais- tuomet ir tepaliukai nedaug pakeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 02 22, 10:16)
Pamačiau, kad pagimdei beveik prieš 2 sav. Manau, kad gali drąsiai sėstis. Mane abu kartus kirpo ir siuvo. Abu kartus normaliai pradėjau sėstis mažiau nei po sav. Nieko neatsitiko. Jei bijai, pabandyk atsisėsti ant po savim pakištų kojų, kurias truputį praskėsk. Tuomet tarpvietė nebus spaudžiama ir neskaudės. Nežinau ar suprantamai parašiau. Esu skaičiusi, kad galima sėdėti ant pripučiamo gelbėjimo rato.

atsisedau kai mano mazei suejo lygiai dvi savaites biggrin.gif nors siulai neistirpe, galus jauciu dar, bet jei netempia, galvoju, kodel gi neatsisedus g.gif biggrin.gif juk butu GN sake, sestis kai istirps siulai, o ne po 2 savaiciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2009 02 25, 17:11)
atsisedau kai mano mazei suejo lygiai dvi savaites  biggrin.gif  nors siulai neistirpe, galus jauciu dar, bet jei netempia, galvoju, kodel gi neatsisedus  g.gif  biggrin.gif  juk butu GN sake, sestis kai istirps siulai, o ne po 2 savaiciu  g.gif

teisingai
Atsakyti
man tarpviete siuvo su tirpstancias siulais tik vargo gak kokias 2 valandas kol susiuvo nes kraujavo labai bet kita diena kai pamaciau kaip ten istine doh.gif doh.gif doh.gif
neperdedu kokia 2 savaites nei sedet nei vaiksiot negalejau taip skaudejo,bet siulai istirpo ir po menesiuko atsistate i savo norma viskas thumbup.gif
Atsakyti
Man po susiuvimo rekomendavo nesesti dvi savaites, as laikiausi sios rekomendacijos netgi tris savaites, nes buvo daug siuta, truputi plyso, tempe audinius. Skaudejo pakenciamai smile.gif Taciau vis tiek greiciausiai atsilaisvino siulas vienoj vietoj, nes liko randelis. Bijojau ten ziureti, nes prausiantis jauciau dideli sutinima ax.gif Is pradziu tempe toj vietoj, dabar nebe taip. O kur siuta, galiu bet kada parodyti neziuredama, tiesiog jauciu ta vieta. Teks priprasti. Beje, kur kirpo jauciasi, kur plyso ne...Su sekanciu vaikeliu planuoju prasyti, kad nekirptu.
Atsakyti
Nevisada gimdymo metu gali tureti pasirinkima. smile.gif Man tai teko kirpti , nes mazoji ejo veideliu i pasauli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NEW MAM @ 2009 02 26, 16:14)
Nevisada gimdymo metu gali tureti pasirinkima.  smile.gif

drinks_cheers.gif Tikra tiesa. Kartais akušerė pamato, kad tarpvietės raumenys pabąla ir tuoj plyš. Tuomet ir kerpa, nes geriau kirpimas nei plyšimas. Mano antras bachūriukas gimė labai didelis. Jei nebūtų kirpę, tikrai būčiau smarkiai suplyšusi, nes vaikas ties išėjimu užstrigo su savo plačiais pečiais lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,kai mane buvo susiuve taip pat negalejau sedeti dvi savaites,bet juk nestovesi vien,tai pasidedavau nuo sofos didele pagalve ir buvo liuks thumbup.gif ,as galvoju kad geriau kai kerpa tai lygiau susiuna,o jai plisti tai buna sunku susiuti visus iplisimus,
Atsakyti
susiuvo tirpstanciais siulais, praejo beveik menuo, siulu neber, bet skausmas nepraejo schmoll.gif, tik sumazejo o toj vietoj mazas guziukas raudonas, negaliu sulaukt kol uzgis
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 02 26, 19:13)
sveikutes,kai mane buvo susiuve taip pat negalejau sedeti dvi savaites,bet juk nestovesi vien,tai pasidedavau nuo sofos didele pagalve ir buvo liuks thumbup.gif ,as galvoju kad geriau kai kerpa tai lygiau susiuna,o jai plisti tai buna sunku susiuti visus iplisimus,

Mane siuvo nes truputi plysau, tai daktarelis sake kad sestis galima tik ant kieto pagrindo.
Atsakyti
pirma karta kirpo-ilgokai jutau ta vieta,antra karta-jutau kokias 3d tik thumbup.gif
Atsakyti