Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

QUOTE(Skorpione @ 2009 05 28, 19:19)
O kiek dienu reikia apsiprausdineti po slapinimosi ?

as tai jau nepamenu, bet manau kad pagal poreiki - kaip pati jauti. siaip prausdavausi daznai. ir dar tikrai patarciau nenaudoti tu sintetiniu paketu po gimdymo doh.gif gimdymo namuose dazniausiai duoda paluciu kiek tik nori o namuose tai siulau pratesti sita reiklala - greiciau sugis siules.
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2009 05 28, 20:19)
O kiek dienu reikia apsiprausdineti po slapinimosi ?

Tai kol uzgyja. Bent dvi savaites.
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2009 05 28, 22:35)
as tai jau nepamenu, bet manau kad pagal poreiki - kaip pati jauti. siaip prausdavausi daznai. ir dar tikrai patarciau nenaudoti tu sintetiniu paketu po gimdymo  doh.gif gimdymo namuose dazniausiai duoda paluciu kiek tik nori o namuose tai siulau pratesti sita reiklala - greiciau sugis siules.

Pritariu thumbup.gif
Ir dar labai gerai oro vonios. Tiesiog pamenu guledavau tik pasitiesusi vienkartini patiesaliuka, kad zaizdeles kvepuotu.
Atsakyti
DEKUI merginos uz atsakymus...Nors gimdymas jau antras, bet visiskai nepamenu, kiek laiko tai dariau po pirmo gimdymo doh.gif biggrin.gif O su palom namie - tai geras pasiulymas, reiks tik seimyna kur nors issiusti tuo metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2009 05 28, 22:38)
Tai kol uzgyja. Bent dvi savaites.
Papildyta:

Pritariu  thumbup.gif
Ir dar labai gerai oro vonios. Tiesiog pamenu guledavau tik pasitiesusi vienkartini patiesaliuka, kad zaizdeles kvepuotu.

tikrai gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 05 28, 22:35)
as tai jau nepamenu, bet manau kad pagal poreiki - kaip pati jauti. siaip prausdavausi daznai. ir dar tikrai patarciau nenaudoti tu sintetiniu paketu po gimdymo  doh.gif gimdymo namuose dazniausiai duoda paluciu kiek tik nori o namuose tai siulau pratesti sita reiklala - greiciau sugis siules.

As po tualeto naudojau intymios higienos sreveteles is vaistines tol kol kraujavau, vietoj popieriaus.
Papildyta:
O man taip baisiai susiuvo, ne tas zodis...Taip mazai tereikejo ir taip negraziai ten man pasidarbavo... Paziurejau i veidrodeli, nu klaikus vaizdai... Tik kad ne vaidas, nesimato. Bet pas ginekologa vyra esu, tai net nejauku lankytis, nes vaizdelis nekoks...
Atsakyti
Man jau buvo beveik viskas sugije, ir sedet jau pradejau, bet po keliu dieniu pastebejau vienoj sukibimo vietoj toki aplink kaip raudona guzeli, zaizdele unsure.gif Sakykit gal kam taip buvo, ka daryti? Gal kalio permanganto tirpalu patepti ar tuo Octenisept geriau pavalyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 14 birželio 2009 - 10:18
pasidalinsiu ir aš savo patirtim, mane taip pat kirpo smarkiai ir dar plyšo, tai pirmos savaitės nenoriu net prisimint, kažkoks košmaras buvo doh.gif , nei vaikščiot, o ką jau kalbėt apie sėdėjimą. Beje vaikščiot stengiaus kuo daugiau, kad ir per skausmus, nes taip sakė greičiau gyja, o ir daugiau pavaikščiojus mažiau skaudėdavo.. naudojau žvakutes nuo skausmo. Normaliau pasijutau apie 10 dieną. Atrodo sugijo gražiai, bet jaučiu dar gumbelį kažkokį prausdamasi g.gif .. Ar kam taip yra?
Atsakyti
Siaubelis koks...as dar toli grazu nesilaukiu, bet ateityje tikrai vaikucio noresiu, bet paskaicius sita tema...man si tema siurpesne uz visas baisybiu temas, kaip is siaubo filmo..net gailiuosi, kad pradejau skaityti, dabar turesiu baime didziule. Kodel toks grazus dalykas kaip vaikelio atejimas i pasauli turi buti toks skausmingas ir taip zalojantis mama?...sveikite, mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CiaRuta @ 2009 06 18, 02:49)
pasidalinsiu ir aš savo patirtim, mane taip pat kirpo smarkiai ir dar plyšo, tai pirmos savaitės nenoriu net prisimint, kažkoks košmaras buvo doh.gif  , nei vaikščiot, o ką jau kalbėt apie sėdėjimą. Beje vaikščiot stengiaus kuo daugiau, kad ir per skausmus, nes taip sakė greičiau gyja, o ir daugiau pavaikščiojus mažiau skaudėdavo.. naudojau žvakutes nuo skausmo. Normaliau pasijutau apie 10 dieną. Atrodo sugijo gražiai, bet jaučiu dar gumbelį kažkokį prausdamasi  g.gif .. Ar kam taip yra?

Man jau 18 dienu po gimdymo, o kirpimas išsiskėtė ir jaučiu ne tik gumbelį, bet visą didelį randą verysad.gif skaičiau čia forume, kad po dviejų mėnesių visiškai užsitraukia žaizdos
Atsakyti
man irgi buvo plyšusi ir krpta tarpvietė verysad.gif siūta 3siūlai viduj, 5iš išorės doh.gif po gimdymo mėnesį sėdėti negalėjau.viskas gijo apie 2mėn. dabar jau praėjo 4mėn bet vis dar jaučiu silpną skausmą unsure.gif apie meilės reikaliukus net pagalvoti baisu schmoll.gif košmaras...
Atsakyti
Merginos o kaip gydyt supuliavusia susiuvimo vieta, kur siuliukas unsure.gif ? Ar buvo kam taip?
Atsakyti
o kodėl nenorite apsilankyti pas ginekologę? 4u.gif apžiūrės kaip gyja, ir patars kaip gydyti, jei pūliuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti