Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

Jėzau, kokia graži ir didelė.
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 05 27, 10:09)
Mano grazuole Afrodite  wub.gif

Tikra grazuole thumbup.gif mirksiukas.gif
O snabzdeti reikia mielus, pagiriancius zodzius- nu kaip moteriai, is kurios tikiesi naudos sau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 27, 12:03)
Tikra grazuole thumbup.gif  mirksiukas.gif
O snabzdeti reikia mielus, pagiriancius zodzius- nu kaip moteriai, is kurios tikiesi naudos sau tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokie gražūs smile.gif

Vakar aš irgi nusipirkau Amarilį. Paprastą raudoną - na ieškojau atsparesnės gėlės, tai apsistojau ties juo. Krauna žiedą.

O kaip dažnai amarilį laistyti?
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 05 27, 10:09)
Mano grazuole Afrodite  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 28, 13:32)
O kaip dažnai amarilį laistyti?

na siaipsvogunynes geles daznai laistyt nereikia, nes jos savyje vandens turi ax.gif
Atsakyti
dar kažkur skaičiau, kad amarily reikia rudens pab po biški nustot laistyti kol visai sudžius ir leisti mėnesį pažiemot? Po to vėl ištraukt ir vėl laistyt ir vėl augt. KAip jūs merginos darot?

Kažkada mano močiutė tai pamenu nieko su jais nedarydavo ... vasrą pražysdavo, bet nepamenu kiek ilgai ji tuos amarilius turėjo
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 28, 14:04)
dar kažkur skaičiau, kad amarily reikia rudens pab po biški nustot laistyti kol visai sudžius ir leisti mėnesį pažiemot? Po to vėl ištraukt ir vėl laistyt ir vėl augt. KAip jūs merginos darot?

tai taip ir darom mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisimenate, klausiau, ka daryti su peržydėjusiais žiedais? Patarėte nukirpti kuo arčiau svogūnėlio. Taip ir padariau. Kitą dieną žiūriu, o tarp lapų kotelis mažiukas. Kaip jis pardėo augti! Kaip ant mielių! Kai žydės, parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi mano 5 amariliai jau senokai nuzydejo,tai siandien keliauja i darza thumbup.gif Gaus pomidoru trasu ir gales augt ir stipret,kad pasiruostu kitiems metams biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,amariliu augintojos,bukit geros pakonsultuokit ir mane.Kai nusipirkau amarili,iskart isleido du kotus su ziedais,graziausiai prazydejo,manau,puikiai perziemojo,pabuvo nelaistomas,po to pradejo leisti grazuolius lapus ir......lapus ir grazius...ir tuo baigesi grozis.Aisku.lapai sveiki ir grazus,bet labai jau norisi ziedu,kodel nezydi,kas jam negerai kaip manot?jei rasit kuri laiko,parasykit, aciuks.gif
Atsakyti
Jei gražiai atrodo, lapus naujus leidžia vadinasi svogūną augina, nes kiekvienas naujas lapas tolygu vienam svogūno sluoksniui. Gal dar vėliau, vasaros pabaigoje žydės. Maniskis pernai balandi ir rugpjūtį žydėjo.... bigsmile.gif
Atsakyti
O gera naujiena,nes maniskiai lauke auga ir bujoja,labai dideli zali zali biggrin.gif
Atsakyti