Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 14, 08:21)
Gal kas galetu is cia nupirkti ir atsiusti pastu smile.gif pasto islaidos apmoketume, ane Renabigsmile.gif  biggrin.gif

Aciu uz pagyrimus notworthy.gif ax.gif O del atsiuntimo, tai.... Buvau ketvirtadieni turguj. Praejau pro ta bobulyte, tai amariliai kazkokie nupiepe buvo unsure.gif Tikrai negrazus doh.gif Jei rasiu kada grazius, galiu nupirkti, tik sakykit kokiu ir kiek. Turekit omeny, kad pirkciau svogunus, o ne vazonelius, tai tikimybe kad prazys toks koks turetu yra aptarta auksciau diskusijoj lotuliukas.gif Jei atsiras rizikuojanciu, galiu paziureti kuria diena smile.gif O del atvezimo i Vilniu, tai nebutu problemos, nes MB kas diena vaziuoja i sostine, tai tereiktu tik is jo pasiimti. Prakeiks jis mane doh.gif , bet... tongue.gif
Tai mastykit cool.gif
Atsakyti
Kas gali man patarti,kaip sustabdyt meilenio Lady jane žydėjimą.J i nuo kalėdų žydės jau 4 kartą.Vėl lenda žiedynas,nors neturi nei vieno lapo.Oman labai gaila paties svogūno,nes jis ,kaip man atrodo,po biški mažėja.Ką daryt ,kad ji pailsėtų po žydėjimų? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 08 19, 09:40)
Aciu uz pagyrimus notworthy.gif  ax.gif O del atsiuntimo, tai.... Buvau ketvirtadieni turguj. Praejau pro ta bobulyte, tai amariliai kazkokie nupiepe buvo unsure.gif Tikrai negrazus doh.gif Jei rasiu kada grazius, galiu nupirkti, tik sakykit kokiu ir kiek. Turekit omeny, kad pirkciau svogunus, o ne vazonelius, tai tikimybe kad prazys toks koks turetu yra aptarta auksciau diskusijoj lotuliukas.gif Jei atsiras rizikuojanciu, galiu paziureti kuria diena smile.gif O del atvezimo i Vilniu, tai nebutu problemos, nes MB kas diena vaziuoja i sostine, tai tereiktu tik is jo pasiimti. Prakeiks jis mane  doh.gif , bet...  tongue.gif
Tai mastykit  cool.gif

As tai surizikuociau, o kiek mazdaug vienas svogunelis kainuoja?
Atsakyti
Vienas sogunelis pas ja kainuoja 15 litu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2008 08 19, 20:47)
Kas gali man patarti,kaip sustabdyt meilenio Lady jane žydėjimą.

As galiu tau padeti- atsiusk man ta stebukla lotuliukas.gif
O siaip, del svoguno alinimo, tai tu ziedkocius su jau besiskleidzianciais ziedais nupjauk ir i vaza pamerk. Bus lengviau svogunui. Manau taip g.gif
Atsakyti
Gal kas pamokys nemokyta? 4u.gif

QUOTE(Gabri @ 2008 08 18, 14:51)
Sveikos amariliu myletojos 4u.gif

Gal galit patarti ka daryti su vaikiukais kai didiji svoguna reiks ziemai migdyti? Kazkur skaiciau kad vaikai iki zydejimo neturi ramybes periodo, tai juos sodinti i vazoneli ir auginti toliau?

Uzsikreciau situ nuostabiu gelyciu auginimo liga  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabri @ 2008 08 21, 19:58)
Gal kas pamokys nemokyta?  4u.gif

Kai rudenį pirkau Olandijoje sausus svogūnus, tai vienas svogūnas buvo su vaiku. Jis puikiausiai išleido lapus, pabuvo šalia motininio ir vėliau atskyriau. Jei vaikas nemažas, gal galima prieš migdant atskirti ir tegu sau auga. Senovinių, tai aš pakankami mažus atskiriu ir auga puikiausiai. O visi tie gražūs įnoringesni, tai nežinia, kaip ten su jais elgtis.
Atsakyti
Gal jau laikas persodinti amarilius, nes pas mane trys viename vazone jau yra vazonas iš ankštumo skilęs? g.gif Vienas kitas lapas nudžiūvo mano amarilio, o kiti žali. O žydėjo jau seniai.
Atsakyti
Sveikos .Kada pradesim migdyt amarilius?Maniskiai dar zaliuoja, vargo nemato...Kazi, kaip pavyks tokius uzmigdyt.Ogal dar ankstoka?
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 08 25, 13:50)
Sveikos .Kada pradesim migdyt amarilius?

Mano du jau miega. Palikau as juos zemese, tiesa, pakeiciau zemes ir truputi saknis pakirpau. Dabar prasau ju nekelti tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ice tea, ar jie patys eme ir uzmigo, ar kazkaip uzmigdei???Mat as pirmi metai auginu, tai nesu patyrus kas ir kaip..
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As irgi susirupinau, kad gal jau reiktu migdyti savo grazuoles doh.gif Tik kad ju lapai styro zali zali, sveiki sveiki smile.gif

Kaip darot?
Atsakyti