Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

MACARENA, tavo virtuve SUUUPPPEEERRRRR thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 15 gegužės 2008 - 14:29
QUOTE(Macarena @ 2008 05 15, 12:02)
grubiai primetus isejo apie 6 m + siena po pakabinamom spintelem 1,80+ baras su tuo sonu 1.90 ilgio. Kaip jie skaiciuoja, pvz sienos kaina, nezinau nes ten storis tai kitoks nei stalvirsio.
Tikrai nezinau, kiek beginis metras  blush2.gif

aciu,orentuosiuos kiek mazdaug sumokesiu as mirksiukas.gif
Cia tau 4u.gif .
Atsakyti
Macarena labai graži virtuvė thumbup.gif
o koks čia gartraukis, žiūriu ir toks jis panašus į mano Elica, bet vis tiek kažkuo netoks lotuliukas.gif
Ar geras jis? Mes dar nespėjom savojo išbandyti, tai dažnai pagalvoju ar "gražus" dar bus ir "geras"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 15 gegužės 2008 - 14:40
QUOTE(SoJa @ 2008 05 15, 14:40)
Macarena labai graži virtuvė  thumbup.gif
o koks čia gartraukis, žiūriu ir toks jis panašus į mano Elica, bet vis tiek kažkuo netoks  lotuliukas.gif
Ar geras jis? Mes dar nespėjom savojo išbandyti, tai dažnai pagalvoju ar "gražus" dar bus ir "geras"

Maniskis irgi Elica Collection, Mini OM, 55 cm plocio 4u.gif Kol kas tai as patenkinta jo veikimu, o kaip veliau bus, ziuresim g.gif . Kai ieskojom gartraukio, ir sakem, kokio dydzio yra bendra erdve su sveitaine, tai sake, kad sito galingumas mums pats tas g.gif
Juokuti, baik tik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 15, 14:55)
Be abejo, visu skoniai skirtingi.  biggrin.gif O siaip jau rasiau, ten ne balta spalva, nors nuotraukose ir atrodo baltai  ax.gif

aš žinau, tokie juodi taškučiai matosi, pas mano kaimynus tokis, tik dar kraštukai padaryti, kad pavyzdžiui kiaušas nenuriedėtų, ar vanduo nenubėgtų
Atsakyti
Na, susigundziau ir as prisijungti ir parasyti 4u.gif
Labai grazi Macarenos virtuve! thumbup.gif
Tik va del to labai grazaus ir brangaus stalvirsio man labai neramu, reikia ji labai saugoti, nes mano bendradarbe kazkaip ispyle i kriaukle puoda verdancio vandens ir ta sutruko! unsure.gif Ir dar sake, kad jeigu ilgiau ant jo ar kriaukleje pabuna stipriai dazantys dalykai, kaip burokeliai ar koks vynas raudonas, tai paskui labai labai sunkiai issivalo.
Bet kaip sakoma, grozis reikalauja auku! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 15, 15:53)
Na, susigundziau ir as prisijungti ir parasyti 4u.gif
Labai grazi Macarenos virtuve!  thumbup.gif
Tik va del to labai grazaus ir brangaus stalvirsio man labai neramu, reikia ji labai saugoti, nes mano bendradarbe kazkaip ispyle i kriaukle puoda verdancio vandens ir ta sutruko! unsure.gif Ir dar sake, kad jeigu ilgiau ant jo ar kriaukleje pabuna stipriai dazantys dalykai, kaip burokeliai ar koks vynas raudonas, tai paskui labai labai sunkiai issivalo.
Bet kaip sakoma, grozis reikalauja auku! 4u.gif  drinks_cheers.gif

ir dar jis braižosi, bet tie įbrėžimai tokie nereikšmingi ir ploni, kad man dzin būtų, be to, kiek žinau, jis ir šlifuojasi, tai gali atnaujint
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 14, 15:16)

O ar verta buvo kainos, tai bus galima pasakyt bent po metu, jei nesubyres niekas per tiek laiko  biggrin.gif

Grazi virtuvyte Macarena. As po metu geru uzklausiu ar stalvirsis buvo vertas tokiu pinigeliu mirksiukas.gif Idomu kaip devesis?
Atsakyti
Norejau paklausti, ar toks stalvirsis bijo karscio? Galima nuo vyrykles karsta puoda ant jo det? g.gif
Atsakyti
mamytes cia kazkurios virtuve, labai noriu informacijos, ten toliau uz virtuves balduku yra siena apdeta kazkokia imitacija. labai noriu suzinoti kas tai per plyteles gal ar kazkas. Noriu tokiu ir nezinau kur galiu gauti apie tai informacija, kur pirkti tokiu , kiek kainuoja kaip jos tvirtinasi irt.t . gal kuri turit ir zinote. busiu dekinga

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 05 15, 14:55)
ir dar jis braižosi, bet tie įbrėžimai tokie nereikšmingi ir ploni, kad man dzin būtų, be to, kiek žinau, jis ir šlifuojasi, tai gali atnaujint

Taip, toks apvirsius gan lepus, tikrai lengvai braizosi g.gif g.gif Bet sake, kai negalesit i susibraizymus jau ziureti, atvaziuos ir perslifuos g.gif

QUOTE(rimtaute @ 2008 05 15, 17:32)
Norejau paklausti, ar toks stalvirsis bijo karscio? Galima nuo vyrykles karsta puoda ant jo det? g.gif

Bijo. Karsto puodo negalima deti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 05 15, 21:10)
Taip, toks apvirsius gan lepus, tikrai lengvai braizosi  g.gif  g.gif Bet sake, kai negalesit i susibraizymus jau ziureti, atvaziuos ir perslifuos  g.gif
Bijo. Karsto puodo negalima deti  mirksiukas.gif

karšto negalima dėt, kaip ir ant laminato, bet mes ant laminato dedam bent jau trumpam kartais, ir nieko... o dirbtinis akmuo šiaip turėtų būti atsparesnis.

pagal visas savybes, skaičiau, jis pats atspariausias lyginant su natūraliu akmeniu ir laminatu. bet tai turbūt dar ir nuo akmens rūšiem priklauso.
Atsakyti