QUOTE(Irongė @ 2008 05 19, 11:26)
dėl orkaitės tai man kaip tik

, bet čia labai subjektyvus dalykas, kaip kam patogiau. aš tai pvz ilgai vargau su savo projektu, kol galų gale radau vietos pakeltai orkaitei.
o kampinės kriauklės man gražu, tik niekad nesinaudojau, įdomu, kaip dėl patogumo....
ačiū labai, kad nesupeikėte mano virtuvikę

Dėl orkaitės , tai pasakysiu, kad laaaaabai patogų, negaliu atsidžiaugti:)
kriauklė kampe padaryta taip, kad ta dalis kur plaunami indai yra jau ne visai kampe, todėl patogu, bet nedaryčiau jau tame pačiame kampe šiukšliadėžės, nu nepatogu atidarinėti dažnai tokios durelės, o gal nepripratau?
Labai džiaugiuosi dėl kampinės džiovyklos indams -labai talpi ir patogi
Bet vis tiek labiausiai esu patenkinta indukcine kaitlentę

super super
o vaikai indaplovę (kadangi indų plovimas buvo jų pareiga, kiekviena savaitė kitas plovė ir tvarkė virtuvę)
Plitutės tai aš irgi nusprendžiau žalias dėti, labai panaši spalva kaip sienų, tik turbūt dar dėsim tamsesni dekorą, nors vertas dėmesio ir tas pasiūlymas kad gal kaip nors komponuoti su tom rudom, jos beveik identiškos su baldų spalva.
Tai nusprendžiau išnagrinėjus daug pavyzdžių, kai siena šviesesnė, tada gražiau išryškėja baldai
kažkas tai klausė, ar bus durelės virš orkaitės, tai jau yra, gal tik ne tą nuotrauką įdėjau:)
Papildyta:
QUOTE(Saaule @ 2008 05 19, 11:45)
Labai labai graži virtuvytė, ypač spalvos
Ar čia tik foto taip atrodo, ar pirmoje nuotraukytėje šviesesnė spalvytė nei kitose?

Aš apie tokias spalvas (šviesesnes tik) irgi galvoju
taip tik atrodo, bet mes irgi rinkomės tarp cinamono ir fino bronzos spalvos, dabar galiu pasakyti, kad tikrai gerai pasirinkome, ne per tamsi atrodo, nebent norite tamsių dažų sienoms