Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 19, 10:30)
rodau savo kuklia virtuvėlė

Labai labai graži virtuvytė, ypač spalvos bigsmile.gif thumbup.gif
Ar čia tik foto taip atrodo, ar pirmoje nuotraukytėje šviesesnė spalvytė nei kitose? g.gif Aš apie tokias spalvas (šviesesnes tik) irgi galvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 05 19, 11:26)
dėl orkaitės tai man kaip tik  thumbup.gif  thumbup.gif , bet čia labai subjektyvus dalykas, kaip kam patogiau. aš tai pvz ilgai vargau su savo projektu, kol galų gale radau vietos pakeltai orkaitei.

o kampinės kriauklės man gražu, tik niekad nesinaudojau, įdomu, kaip dėl patogumo....

ačiū labai, kad nesupeikėte mano virtuvikę smile.gif
Dėl orkaitės , tai pasakysiu, kad laaaaabai patogų, negaliu atsidžiaugti:)
kriauklė kampe padaryta taip, kad ta dalis kur plaunami indai yra jau ne visai kampe, todėl patogu, bet nedaryčiau jau tame pačiame kampe šiukšliadėžės, nu nepatogu atidarinėti dažnai tokios durelės, o gal nepripratau?
Labai džiaugiuosi dėl kampinės džiovyklos indams -labai talpi ir patogi
Bet vis tiek labiausiai esu patenkinta indukcine kaitlentęsmile.gif super super ax.gif
o vaikai indaplovę (kadangi indų plovimas buvo jų pareiga, kiekviena savaitė kitas plovė ir tvarkė virtuvę)
Plitutės tai aš irgi nusprendžiau žalias dėti, labai panaši spalva kaip sienų, tik turbūt dar dėsim tamsesni dekorą, nors vertas dėmesio ir tas pasiūlymas kad gal kaip nors komponuoti su tom rudom, jos beveik identiškos su baldų spalva.
Tai nusprendžiau išnagrinėjus daug pavyzdžių, kai siena šviesesnė, tada gražiau išryškėja baldai
kažkas tai klausė, ar bus durelės virš orkaitės, tai jau yra, gal tik ne tą nuotrauką įdėjau:)

Papildyta:
QUOTE(Saaule @ 2008 05 19, 11:45)
Labai labai graži virtuvytė, ypač spalvos  bigsmile.gif  thumbup.gif
Ar čia tik foto taip atrodo, ar pirmoje nuotraukytėje šviesesnė spalvytė nei kitose?  g.gif Aš apie tokias spalvas (šviesesnes tik) irgi galvoju  blush2.gif

taip tik atrodo, bet mes irgi rinkomės tarp cinamono ir fino bronzos spalvos, dabar galiu pasakyti, kad tikrai gerai pasirinkome, ne per tamsi atrodo, nebent norite tamsių dažų sienoms
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 19, 10:57)
1. Bet vis tiek labiausiai esu patenkinta indukcine kaitlentęsmile.gif super super  ax.gif
2. kažkas tai klausė, ar bus durelės virš orkaitės, tai jau yra, gal tik ne tą nuotrauką įdėjau:)

1. As irgi indukcine neatsidziaugiu drinks_cheers.gif
2. Kad as lyg maciau dureles blush2.gif keliose nuotruakose nebuvo, o atrodo, paskutineje buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 19, 08:54)
Del granito apdirbimo domejausi firmoje, gaminancioje stalvirsius: www.marmurasgranitas.lt

Man elektroniniu pastu, pagal brezinuka, atsiunte stalvirsio paskaiciavimus su granito ploksciu nuotraukomis

Per kiek laiko jie padaro tą stalviršį gal domėjotės? Kaip su visais montavimais prie spintelių ir atvežimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 05 19, 10:30)
rodau savo kuklia virtuvėlė, labai gręžtai dar nevertinkit, nes dar nebaigta apdaila, nuotraukoj netgi matysite dvi plitelės ant stalviršio padėtos, dar neapsisprendžiau dėl spalvos, bet vis labiau linkstu prie žalios, gal patarsit- kaip jums geriau atrodo? Nors spalvos nėra jau labai tokios tikslios, nes daryta su blykste. O be to pas mus maža virtuvė, nekaip neišėjo nufotkinti , kad matytųsi iškart visa blush2.gif

http://public.fotki....kuchnia051.html

http://public.fotki....kuchnia048.html

http://public.fotki....kuchnia055.html

http://public.fotki....kuchnia054.html

pas mus vonioj tokios žalios plytelės, o virtuvėj - rusvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 19, 10:40)
Labai grazi silta spalva. bigsmile.gif
Jeigu seimininke nieko pries idesiu nuotrauka cia  ax.gif

user posted image

spalvyte tikrai liuksishka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2008 05 19, 14:15)
spalvyte tikrai liuksishka  wub.gif

Tikrai, spalva daili ir patys baldai gražiai žiūrisi thumbup.gif
O mane domina stalviršis. Goda 47, jis pilkas su taškeliais ar rusvas? Šioje nuotraukytėje lyg aiškiai šviesiai pilkas, o kitoje, kur iš arčiau pritraukta, man pasirodė, kad rusvas su taškeliais bigsmile.gif Gal pameni kodą ir gamintoją? ax.gif
Pastebėjau, kad daug kas deda pilką stalviršį. Šviesiai pilkas man labai gražu wub.gif , bet jei mano baldai bus wenge su baltu gal geriau rusvas? Kaip manot, mergaitės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 19 gegužės 2008 - 14:43
GODA 47 VIrtuve labai faina thumbup.gif , kaip tik tokias spalvas esu ir as numaciusi ax.gif . Tai norejau paprasyti, gal agaletum parasyti stalvirsio pavadinima, ir kriaukle kokios firmos ir koks kodas, aisku jei prisimeni. BUTU LABAI DIDELIS ACIU! Nes labai idomu ar as tikrai tokias spalvas suderinau.
Atsakyti
Ironge, na man skaiciavo is kitokiu granitu, ne is to nepoliruoto, tai gaunasi kazkur apie 650lt uz metra. Bet ten metrais neskaiciuoja, viskas priklauso koks stalvirsio sudetingumas bus, kiek apdirbimo, kokio storio ir kokios rusies granitas. Kaina gali pasakyti tik pagal brezini ir pasirinkta granito spalva.

Nanda, pagamina tai per 3-4sav., ir atveza, ir sumontuoja, tik aisku uz papildoma kaina biggrin.gif

Mergaites, Jus parasykit jiems i elektronini pasta ( info@marmurasgranitas.lt ) , ir jie labai greitai atraso ir viska man paaiskino. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtaute @ 2008 05 19, 16:10)
Ironge, na man skaiciavo is kitokiu granitu, ne is to nepoliruoto, tai gaunasi kazkur apie 650lt uz metra. Bet ten metrais neskaiciuoja, viskas priklauso koks stalvirsio sudetingumas bus, kiek apdirbimo, kokio storio ir kokios rusies granitas. Kaina gali pasakyti tik pagal brezini ir pasirinkta granito spalva.

ojo, tai jei čia be montavimo, tai bus kainytė... montavimas sudaro didesnę dalį kainos, o be jo nelabai ir išeina, kaip suprantu patiems susimontuot tai be šansų. gal aš ir nebesidomėsiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Goda 47 itariu kad mano virtuve is tos pacios plokstes kaip ir tavo biggrin.gif , gal gali parasyti kokia cia? (gal jau kur ir minejai, bet jei nesunku parasyk.)

Man jau siandien pradejo virtuve surinkineti, rytoj stalvirsis atvaizuoja tai gal greit ir as pasirodysiu su sava virtuvele.
Atsakyti
Goda 47, labai grazi virtuve smile.gif liux smile.gif o cia medis ar faniera? nelabai skiriu tongue.gif kiek kainavo virtuve, jei ne paslaptis smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijaa: 19 gegužės 2008 - 15:51