Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvė "Kika"

QUOTE(Elina @ 2008 05 10, 09:59)
Nesuprantu to putojimosi ant Subjektyvios dry.gif  ph34r.gif

Man pabodo skaityti rietenas jau trečioje temoje, kuri beja, yra įdomi, o paverčiama beja pačios Subjektyvios į kažkokį muštynių lauką.
Atsakyti
as irgi nesuprantu putojimusi ant Subjektyvios. o tos kur atseit yra "nusipelniusios liaudziai" tai pernelyg save sureiksmina. jeigu tas kuris nuosirdziai padeda, dazniausiai buna nelabai pastebimas ir mazai reiskiasi.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 05 10, 10:01)
PRašau, neterškim šio forumo apie GYVŪNUS tokiom 'problemom'.  verysad.gif

Bet kodėl tai- teršimas? blink.gif Tarkim, ši tema- labai informatyvi g.gif . Būtinai draugams, kurie nesėdi SM, persiųsiu šią temą. Juk Kikoje laikomi ir pardavinėjami gyvūnėliai- tikra problema unsure.gif
Atsakyti
man pvz neaktuali tema apie si-cu, toicikus ir t.t... bet as ten nelendu aiskindama kad cia jus siokios anokios ir kam tos temos reikia.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 05 10, 10:02)
Man pabodo skaityti rietenas jau trečioje temoje, kuri beja, yra įdomi, o paverčiama beja pačios Subjektyvios į kažkokį muštynių lauką.

Nepažįstu Subjektyvios, bet kiek skaičiau jos temas, postus, niekada neradau, jog ji įžeidinėtų, primetinėtų diagnozes. Jos postus netgi pavadinčiau pakankamai subtiliais.Kokiais, deja, negalėčiau pavadinti keletos kitų diskujų dalyvių. Bet kurioje Subjektyvios temoje, po bet kokio jos posto yra nuolatiniai asmeniniai įžeidinėjimai, puolimas g.gif . Nesuprantu. Įdomiausia, kad Subjektyvios temos- populiarios, įdomios, informatyvios. Aš nemažai gavau naudingos info mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 10, 10:08)
Nepažįstu Subjektyvios, bet kiek skaičiau jos temas, postus, niekada neradau, jog ji įžeidinėtų, primetinėtų diagnozes. Jos postus netgi pavadinčiau pakankamai subtiliais.Kokiais, deja, negalėčiau pavadinti keletos kitų diskujų dalyvių. Bet kurioje Subjektyvios temoje, po bet kokio jos posto yra nuolatiniai asmeniniai įžeidinėjimai, puolimas g.gif . Nesuprantu. Įdomiausia, kad Subjektyvios temos- populiarios, įdomios, informatyvios. Aš nemažai gavau naudingos info mastau.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 10, 10:03)
Bet kodėl tai- teršimas? blink.gif  Tarkim, ši tema- labai informatyvi g.gif . Būtinai draugams, kurie nesėdi SM, persiųsiu šią temą. Juk Kikoje laikomi ir pardavinėjami gyvūnėliai- tikra problema unsure.gif

Aš ne apie temą, o apie konfliktų kėlimą. Nebenoriu kalbėti apie ją, nuobodu jau darosi smile.gif Pakalbam apie Kiką wink.gif
Atsakyti
kiko parduotuvese dirba labai nekompetetingos jaunos merginos, kurios nieko nenutuokia nei apie gyvunus ten parduodamus, nei apie prieziuros prekes. Gyvuneliai ten dazniausiai sergantys, is eiles trys triusiukai numire pirkti is ten - kol nebuvo pakeltas skandalas, nebuvo jokios reakcijos doh.gif Ima gyvunus is bet kur - pati tai maciau. Veisliniai suneliai ne su LKD dokumentais, dazniausiai is neaiskiu veislynu.
Ka saugiausia ten pirkti - tai sukas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir tai jeigu zinote, kokiu reikia, nes niekas nepatars, ikis bet kokias brangiausias - beje prekes ten su baisiu antkainiu. Playginimui - profesionali sunu kirpimo masinele Moser 450 be papildomu antgaliu - 980lt lygtai, kad nesumeluot g.gif , as kitoj pardej ta pacia uzisakiau, be jokio papildomo mokescio, nes to modelio nebuvo, su papildomais antgaliais - 500lt. ax.gif Tai va - ar verta Kikoje lankytis. Geru sausu maistu neprekiauja, rimtu pavadeliu, kokybisku taip pat nera - uztat svarovskiu sunims kalnai - kuriu kainos perpus didesnes, negu siunciantis is uzsienio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 10, 10:59)
Nesuprantu to putojimosi ant Subjektyvios dry.gif  ph34r.gif

QUOTE(Iste @ 2008 05 10, 11:03)
as irgi nesuprantu putojimusi ant Subjektyvios.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2008 05 10, 17:26)

Visų protingiausia spustelt smailiką. Visiems pritari, ar ne? Gera tokia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 10, 22:52)
Visų protingiausia spustelt smailiką. Visiems pritari, ar ne? Gera tokia tongue.gif

biggrin.gif
Jei iš tikrųjų, nieko nesupratau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 10 gegužės 2008 - 21:23
Mayami, nelysk, čia yra Subjektyvios fanų klubas, kas nepritaria jos temom ir jos negatyvui marš iš smėlio dėžės. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti