Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras virtuvėje.

QUOTE(Goodrutis @ 2010 05 09, 10:55)
na mano zmonike tai sm sedi kai as ruosiu maista smile.gif
blondinas Nr.246 sneki visur visokias pievas ir visose temose......
man atrodo, kad tu nei zmonos nei vaiku nei draugu neturi ir gyveni kazkur kaime ar baisiau - vienkemy.... ir neturi su kuom bendraut ir gaves sovietiniu laiku spaudos trauma...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Goodrutis @ 2010 05 09, 10:55)
sovietiniu laiku spaudos trauma...

Gal teiktumeis paaiškint, kas čia per dalykas?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 17:34)
atejau i kalbanti suni paziuret..
Jo numeris tryliktas.

lotuliukas:lotuliukas:sypsiukas:bybukas

tai tu zoofile ir suniukus megsti blink.gif bigsmile.gif zinok nea,nieko nebus,keisk abi savo orientacijas console.gif doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisteja13: 10 gegužės 2010 - 14:23
Kai kuriuos patiekalus darau aš kai kuriuos žmona. O ką čia koks nors tabu vyrui šeimininkaut virtuvėj. g.gif
Atsakyti
Kai vyras gamina,as padedu jeigu reikia ax.gif arba tiesiog sedziu virtuvej ir plepam abu kol jis gamina thumbup.gif
Atsakyti
Trukdau. Susierzinęs mylimo žmogaus veidas - žaismingai seksualu.
Atsakyti
manasis tik sumustini gali pagaminti biggrin.gif bet gal kada ateis tokie laikai ir pagamins kaika.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes kartais kartu gaminam, kol jis gamina as palaikau kompanija pasnekam, pasilakuoju nagus smile.gif
Atsakyti
kol vyras seimininkauja virtuvej,o pastaruoju metu jis tai daro gan daznai, as sedziu sm,zaidziu su mazukiu arba tiesiog drybsau ant lovos pries tv ax.gif
Atsakyti
kai gamina as einu i dusa, kartais ziuriu tv, kartais SM sedziu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana34: 13 liepos 2010 - 16:41
maniškis gan retai gamina bet pasitaiko smile.gif dažniausiai tada būna rytio metas tai guliu lovytėj ir laukiu savo pusrytuku su kavyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare109 @ 2010 07 14, 19:25)
guliu lovytėj ir laukiu savo pusrytuku su kavyte : ax :

o paskui lauki basoniuko ir pampersiuku?
Atsakyti