P.S. Mūsų vadė man atrodo nusiminusi. unsure.gif Ar dėl konkurso - kad mes pasyvios, ar dėl miego ir laiko trūkumo? unsure.gif
pusiau atspejai...del laiko ir miego trukumo. Jumis tikrai nenusivylus
Man tiek daug ka reikia atlikti:ta ispardavima suorganizuoti, nufotografuoti viska, sumesti i blog'a, ir dar norisi SB uzsiimti labiau su CK zurnalu. Jie man vis pameta uzduociu, "jei norite sudalyvaut". Aisku kad noriu kad mano darbeliai dazniau i zurnala patektu -juk sie mano metai tam, koja gi duryse ju. Bet CK zurnalo uzduotys tai turi buti padarytos per tris dienas

.Nelabai speju: vaikai, maziukui visi dantys pradejo dygt tai nervuojasi labai, namai-nespeju, o vakare kartais tiesiog nuluztu.
Turiu nuotraukas, ir bendra plana dizainui, bet....stumdziau viska po lapa 3 valandas vakare ir s.... gavosi. Sugadinau viena BG lapa ir dar su tokiais detaliskais iskarpinejimais. Taip ilgai uztruko iskarpyt

. Kaip uzdejau ant vienspalvio lapo, visiskai netiko...teko mesti originalu plana ir keisti visiskai i kita, ir vel stumdziau po lapa bandau kazka "originalaus" sugalvot. Lygtai nusprendziau galutini varianta, bet dabar esu ant tiek pavargus kad nenoriu net ziuret i SB. Dar dirbu savaitgaly. Isitikinus kad jei baigsiu si darbeli, tai po pirmadienio, ir per velu bus jau issiust
Truksta man laiko gyventi toki gyvenima kurio noriu

Del to kartais nuliudus bunu...